Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Feljebb linkeltem. Simán letöltöd a windows-os verziót, elindítod, kiválasztod a kívánt disztribúciót (Ubuntu
) és verziószámot (Daily Live), behelyezel egy USBlemezt a gépbe és elindítod az indítólemez készítést. Újraindítod a gépet, átállítod a bootsorrendet, hogy először USBről induljon, újraindítod, kiválasztod a számítógép kipróbálása opciot, s miután feállt a rendszer megnézed a kezelőben hogy látja-e a lemezed. Alapból tartalmazza a GParted nevű progit amivel particionálhatsz és formázhatsz is (Vigyázz, csak a kívánt lemezed formázd le, például a méretéről ismered fel!) -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Akkor főleg ajánlott neked az Ubuntu.
Meglehet még meg is tetszik. Egyszerű és UNetbottinal egyszerűen is készíthetsz indítólemezt. Újraidítás előtt ne feledd átállítani a BIOS bootsorrendjét hogy elsőként USBről induljon.Bármely USBs memóriakártya megfelel, amin van legalább 800 MB szabad hely.(#23697) cigam Hát ha HW hiba akkor valószínűleg kuka
szerk2: Viszont ha csupán írás közben lett kihúzva, attól még láthatja egy másik OPrendszer
(#23699) Gebriel : Igen, ebből kiderül hogy nem látja a windows. Ettől egy másik OPrendszer nyugodtan láthatja.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Bootolj be egy linuxos indítólemezről. Például UNetbottinal könnyedén készíthetsz USB indítólemezt valamelyik linuxos (pl Ubuntu) disztróval, amivel láthatod a merevlemezt. Majd készíthetsz mentést a fontos fájlokról, végül particionálhatod, formázhatod, vagy akár helyre is hozhatod ha sérült szektorok vannak.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
GIMP? Ubuntu alatt elég jó képszerkesztő rengeteg fícsörrel. Windowsos verziója is van, kérdés hogy neked megfelel-e?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
UP!
-
Csakénvagyok
őstag
Helló!
Beteszem ide is, mert itt nagyobb az aktivitás.
VPN progit keresnék, leírással, kezdőknek. Bővebben
-
Csakénvagyok
őstag
Halottam egy olyan VNChez hasonló progiról amit simán MSNen átküldve, a másik félenekcsak futtatnia kell, megadin egy kódot és és létrehoz egy távoli asztal kapcsolatt. Esetleg valaki tudja a nevét.
Probléma kettő: Ugyanilyet meglehet-e csinálni hogy a kliens program browserben (nem csak IE) fusson (nem szívesen váltanék át windowsra miatta)?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
petrusz82
üzenetére
Ez nekem nem random, ha sorrendben vannak elrendezve. Egyszerűen a természetes számok 1-től 99.999.999-ig, avval a kis külömbséggel hogy ha a szám kevesebb mint 8 számjegyből áll, az első számjegyeket kitöltjük 0-val.
Ex1:
00000001
00000002
00000003
...
99999998
99999999Másik értelmezés:
Ex2:
01234567
12345678
23456789
34567890
45678901
56789012
67890123
78901234
89012345
90123456 -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Horka1
üzenetére
Tudod, sosem telepítem at FFet (Ubuntu Desktopon fentvan alapból), tehát nem tudom hogy telepítésnél tud e jeszavakat importálni (mint a legtöbb böngésző).Ha jól tudom az FF3as a signons3.txt-be és a key3.db-be menti a jelszavakat. De ha ezeket simán átmásolod, nem tudom hogy működik. AddOnt találtam, ami tud importálni-exportálni is (ezt már kipróbáltam, működik is rendesen, XMLbe menti kódolva vagy kódolatlanul)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Egyik kollégának megvan, de ő nem ennél a cégnél adta le. De úgy mesélte hogy régi melóhelén tanulta meg, majd leadta a vizsgákat Tehát ezért gondoltam arra hogy onlájn doksikat is be lehet szerezni, majd csak aztán, ha szükséges tanfolyamra is lejérni.
Majd utánakuksolok
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
vidortudor
üzenetére
Szivesen
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
vidortudor
üzenetére
Ezek szerint a citrom mailre postafiókja hibásan van beállítva. POP vagy IMAP tipust adtál meg, esetleg elgépeltél valamit?
szerk: Esetleg kérdezz itt
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
vidortudor
üzenetére
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Van topikja -> 1.Hsz
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Faca, kipróbálom egy virtuális vindózon. Kösz
-
Csakénvagyok
őstag
-
Csakénvagyok
őstag
Csak az amit kifejezettem erre a célre írnak. Próbálkoz a programozás topikban, hátha valaki bepötyögi neked. (pár perc alat kész lehet, de nem biztos hogy pusziér megcsinálják)
-
Csakénvagyok
őstag
Olyan progit keresek ami gépelt szövegből hagfájl csinál.(Ja magyarul olvas)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Tűzfal.(Comodo pl)
-
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
Csakénvagyok
őstag
Egy olyan ingyenes videó splittert keresek ami több kiterjesztést is tud (*.mpeg, *.avi, *.flv esetleg) s ne keljen érte codekkeket rakosgatnom.
-
Csakénvagyok
őstag
Épp nem akartam kifejteni hogy mennyire lehet megbízni a fogalmamsincs mien hőmérséklet mérésekben, temészetesen meglehet hogy létezik progi, csak nem a valós értékeket adja. MIcsoda eltérés lehet a kettő között, ha nem szigetelő anyagokról beszélünk. Nagyjából egyforma, ha nem is az, amit ilyen kicsi távon belüli hőmérségletelétérs lehet az bőven tolerancia határon belül van.
-
Csakénvagyok
őstag
Google translate. Olasz-angol van rajta
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
popular
üzenetére
Szóval. Ha a szoftot magad írtad, vagy a forráskód rendelkezésedre áll, próbálkoz a programozási fórumban. Mellesleg az áthaladásérzékelő szoftver így nem világos?? Mire is gondolsz pontosan? És mien érzékelőjét a portnak? Hogy egy csatlakozót bedugtak?? Pici kiegészitést, s talán segíséget is kaphatsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) és verziószámot (Daily Live), behelyezel egy USBlemezt a gépbe és elindítod az indítólemez készítést. Újraindítod a gépet, átállítod a bootsorrendet, hogy először USBről induljon, újraindítod, kiválasztod a számítógép kipróbálása opciot, s miután feállt a rendszer megnézed a kezelőben hogy látja-e a lemezed. Alapból tartalmazza a GParted nevű progit amivel particionálhatsz és formázhatsz is (Vigyázz, csak a kívánt lemezed formázd le, például a méretéről ismered fel!)
Meglehet még meg is tetszik. Egyszerű és UNetbottinal egyszerűen is készíthetsz indítólemezt. Újraidítás előtt ne feledd átállítani a BIOS bootsorrendjét hogy elsőként USBről induljon.Bármely USBs memóriakártya megfelel, amin van legalább 800 MB szabad hely.