- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
atesz117 #44063 üzenetére
Nem rossz ,eddig jobb mint a többi ,csak picit szokatlan a felülete és a kilépés sem egyszerű...
Nagyobb méretű mkv formátumok rajta is megakadnak néha ,de van egy fajta motorja legalább ami eddig az összes kipróbáltnak nem volt.(#44062) sfdrakex
Nem androidos a tv ,gyári alkalmazások vannak benne meg egy böngésző. [link]
Külső merevlemezzel használtam filmnézésre ,de sajnos meghalt a merevlemez így a gépen filmezünk ami amúgy is rá van kötve ha megy a game...
Eddig egy normális lejátszót nem találtam ami ne akadna be alkalmanként ,vicc az egész.
Gyárilag lehet az asztali felbontás fhd vagy 4k / 60Hz ,a lejátszók össze fossák magukat. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
atesz117 #35867 üzenetére
"Be lehet már állítani, hogy fülön nyissa meg a beállításokat"
Tényleg? Na, ezt nem tudtam, jó régóta próbáltam utoljára, akkor még nem lehetett, de fasza, örülök, hogy már ez is van, lassan használható lesz."egyébként a Chrome bővítményeit használja"
A Vivaldiban is a Blink-motor pöfög, szóval egy részük biztos kompatibilis vele. -
-
-
sanyek2
senior tag
-
-
sanzi89
addikt
válasz
atesz117 #10950 üzenetére
Most probálom a programot, elvileg tudja azt ami nekem kell, de kézzel kell nekem kattintgatni benne. Ugyan ezt kellene csinálnia csak autómatikusan. Bár lehet valami parancsfájlokat tallózni benne, az mire is lenne jó? Mondjuk írok egy scriptet, hogy miután lefutott állítsa le a gépet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest