Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Be lehet már állítani, hogy fülön nyissa meg a beállításokat, kiterjesztéseket, egyébként a Chrome bővítményeit használja
-
válasz
this is life
üzenetére
-
Hi!
Bocs, hogy csak most válaszolok, nem voltam napközben gépközelben. A lezárásnál nincs különösebb tennivaló ( mivel nem zárja le automatikusan felvétel végén, át kell lépni DVD módba > Disc Management > Finalising > Enter ) Most kipróbáltam +R és -RW lemezzel is, mindkettővel működik másik lejátszóban is.Innen le lehet tölteni a magyar nyelvű manuelt, én nem lettem sokkal okosabb tőle. -
Hi!
Biztos, hogy le van zárva a lemez? Nekem EH-50-es van, több száz lemezt megírtam már vele, de ilyet csak akkor tapasztaltam, amikor elfelejtettem lezárni a lemezt (meg amikor megdöglött az író benne, szerencsére garis volt még). Amúgy, ha intézőben megnyitom a DVD-t, ugyan olyan a könyvtárszerkezete, mint a gyári lemezeknek (BUP, IFO és VOB fájlok vannak benne) -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hi!
Ja, ezt biztos nem tudnánk megismételni.
(lottót még vehetsz!) -
válasz
daveredline
üzenetére
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Hi!
A beállításoknál a Pozíció fülön a Viselkedés - "Mindig alul" legyen, így az ablakok eltakarják, a Viselkedés fülön a "Megjelenítés az egérmutató hatására" ha ki van jelölve, akkor felhozza az ablak fölé.
Hogy a tálcán ne jelenjenek meg a megnyitott ablakok, erre még nem találtam megoldást, illetve annyit, hogy a dokkra lehet minimalizálni az ablakokat ("Általános" fül).Szerk: megelőztek
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
XRecode vagy MediaCoder ?
-
-
válasz
kalmarattila
üzenetére
Esetleg a Pictomio?[link]
Nagyon király effektek vannak benne diavetítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(lottót még vehetsz!)