Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
üdv.
Tudnátok ajánlani olyan videólejátszó progit aminél lejátszás közben lehet zoom-olni a videóban? VLC-t használok, de abban nem találtam ilyet
-
MaciG
addikt
üdv.
Van-e olyan, mezei user/rendszergazda számára is elérhető program, ami egy hangfájlból (amit pl windows hangrögzítővel veszek fel) utólag ki tudja olvasni mikor is készült valójában a felvétel?
Itt arra gondolok, hogy ha én most kihízom a netkábelt, a rendszeridőt visszaállítom majd csinálok egy hangfelvételt, elmentem, majd net és idő vissza, akkor ez utólag visszakereshető e abból az egy hangfájlból?Nem biztos hogy ez a jó topik, de ez áll talán hozzá a legközelebb

-
MaciG
addikt
Valakinek ötlet erre?

-
MaciG
addikt
Tudok olyan programot amivel egy videóból lehet kiszedni mintának képeket? Mint pl a Video Thumbnails Maker, ami jó is ,de mp4 videókat nekem nem hajlandó kezelni

-
MaciG
addikt
üdv.
A közeljövőben szeretnék egy családi házat építtetni, és olyan programot keresek ami egyszerű, de magamnak is tudok benne tervezgetni. (természetesen a véglegeset építész fogja, csak addig én is nézegetem a variációkat)
-
MaciG
addikt
.gif kiterjesztésű képekhez van olyan progi amivel lehet rajtuk nagyítani meg lehet manuálisan is léptetni az animációt? Nem szerkeszteni akarom csak nézni.
-
MaciG
addikt
Köszönöm a gyors segítséget!

-
MaciG
addikt
üdv.
Kéne valami olyan hangszerkesztő progi amivel pl. ki tudok vágni egy zenéből egy bizonyos részletet. Másra nem kell csak erre, a lényeg hogy könnyen kezelhető legyen.
Valami ötlet? -
MaciG
addikt
üdv.
Kellene nekem valami olyan progi, amivel mondjuk egy 1,7MB-os jpg-ből (ami elég rosszúl van tömörítve
) lehet csinálni egy "normális" méretű képet. -
MaciG
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Internetes rádiót hallgatok. Az nem zavar be neki ha én mondjuk játszok közben?
Azért írtam, hogy winampon, hogy hátha van olyan ami direk a"ahoz" jó. -
MaciG
addikt
üdv újra
Valaki mondjon nekem plz egy olyan progit amivel tudok felvenni rádióból. winampon hallgatom. Nem kell túl bonyolult progi.
-
MaciG
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Megnéztem, és megnéztem még eg másikat is, de a "hibás" zenéknél mind2-ő kifagy. Úgy látom vadászhatom le újból őket
De azért köszönöm a segítséget! 
-
MaciG
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Most leszedtem egy két zenét próbának, azokkal semmi gond nincs, de a régikkel igen, de nem vágom mi? Megfertőzte őket valami vírus? nah, de az összeset és mást nem?

Lenry : Ezek még régi haveroktól összeszedett ,innen onna letöltöt zenék, de mondom régen semmi baj nem volt velük, most van valmi.
Marad az a megoldás ,hogy konvertálom őket, hátha. Melyik progit érdemes használni?
-
MaciG
addikt
üdv.
Kéne nekem egy zene konvertáló progi. Nem kell semmi extra funkció. mp3-ból szeretnék "valamit" (mind1 mit csak ne legyen minőségromlás) aztán meg abból megint mp3-at. Tudom hülyén hangzik, de van egy nagyon fura problémám aminek okát mái napig nem tudom
. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom "hasznosítani" a gépen tárolt zenéimet(mp3), mert valami történt velük. Átmásolni semilyen lejátszóra nem lehet őket ,mert nem játszák le ,és gépen mikor hallgatnám akkor a média player kiírja, "A lejátszani kívánt fájl kiterjesztése (mp3) nem felel meg a fájl formátumának", de ennek ellenére tökéletesen lejátsza. (Öcsémnél régebbi média player kérdés nélkül is lejátsza) . De viszont a winamp meg gyorsítva játsza vagy sehogy. És a vicc az, hogy nem egy zenéről van szó, hanem legalább 4 GB zenéről... Fura mi? 
-
MaciG
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat
Nem győzök válogatni 
-
MaciG
addikt
üdv.
Van nekem egy 1280x960-as felbontású képem. Ebből szeretnék egy 1280x1024-es felbontásút csinálni. (nem baj ha fekete csíkkal egészül ki).
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni?
(valami egyszerű kéne
) -
MaciG
addikt
Sziasztok
Valaki mondjon már nekem valmi egyszerű hangfelvelő progit
Olyan kéne amit ha elindítok akkor veszi azt amit hallok a hangfalon 
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Valaki tudna nekem mondani egy olyan felvevő progit mint ami az alap hangrögzítő a win-ben ,csak kicst többet tud felvenni???
-
MaciG
addikt
Sziasztok!
NEm tud nekem valki mondani egy olyan progit ami felveszi a ventrillos beszélgetéseket?
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Olyan progit tud nekem valaki ajánlani ,amivel egyszerre többen is lehet webkamolni? (mint pl a skype ,vagy msn konferenciabeszélgetése csak közben lehet webkamolni is, mer skyp-ban nem lehet akkor ha konferencia van
)Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Linux kezdőknek
- Riasztó topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert van benne egy zoom opció amit megtaláltam, de az a képernyőre "illeszti" úgymond.

köszi
Olyan kéne amit ha elindítok akkor veszi azt amit hallok a hangfalon
Erre példa az extra vide chat-es szolgáltatása ,csak sajna ott hiába nyitsz privát szobát, a videóképed bárki látja nem csak azok akiknek "küldeni" szeretnéd