Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam a Foobar-t már Dsd lejátszásaát is tompa mélyhangok, fátyolos középmagas jellezmi.Viszon a TASCAM Hi-Res Editor jól konvertál, játszik le, és free license. Tud Dsd64-256 ig kódolni
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi, igen én is olvastam, használtam régebben sokat a foobar2000-et. Nem bonyolult plug-in nal kódolni?
-
zoltanz
nagyúr
Keresek Wav (Pcm) --> Dsf (Dsd) hang konvertelót, lehetőleg free license -szel.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Olyan appot keresek amivel monitor gyári fényeryerejénél magasabbra tudum állítani (mint Linuxon)
Thx! -
zoltanz
nagyúr
Multi-boot-os USB drive telepítőt (Ubuntu-Win7-Win10) mivel tudok létrehozni? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Windows XP-re tudtok ajánlani, (lehetőleg ingyenes) egy grafikus, diagrammos indikátor-t ami a tálcán mutatja a szabad fizikai Ram mennyiséget? (böngészéskor lássam mikor zárjak be lapokat.)

-
zoltanz
nagyúr
Youtube-ról szeretnék hangfájlt letölteni, (webes felületű konverter is megfelel, ha 2 órásnál hosszabb felvételekkel is boldogul.)
Eddig a Youtube-DL-használtam, de mára használhatatlan sebességre korlátozták (jellemzően 50 KB/s) -
zoltanz
nagyúr
Könyvtár szinkronizálásra mi a legjobb Debian 11 Testing -re? (Ubuntun a
Beyond compare-t használtam, de ez nem elérhető)
Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Youtube kedvenceket szeretném kiolvastatni valami kezelhető formátumba, keresni tudjak benne normálisan stb. Mivel elégé megnövekedett 1000 feletti mentés, webes felület használata már igen nehézkes.

-
zoltanz
nagyúr
Magicplaylist-hes hasonló megoldás használ valaki? Egy zeneszámhoz hasonló ajánlásokat ad.

-
zoltanz
nagyúr
Windows-ra többszálas letöltés vezérlő létezik, ami ismeri a https-t? Lehetőleg ingyenes érdekelne.

-
zoltanz
nagyúr
Letöltés vezérlő többszálas van jó Linuxra (Debian)? uGet-et használok, de nekem ~5 perces ütemezhetőségű kellene, ez csak 1 órást tud.
-
zoltanz
nagyúr
SVPtube helyett egy másik hasonló programot keresnék. Elég sokszor csak indítja a lejátszót, de nem indul el a film.

-
zoltanz
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
Én a DVD Decrypter használom ami az elődje annak amit te használsz.
A Nero BurnLite is jó. -
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kristof123
üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan alkalmazás amivel ki lehet íratni (teljes képernyő estén) a kijelző adatokat (felbontás, képfrissítési frekvencia)?
(notis topikban már kérdeztem) -
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Olyan programot keresek amivel tudok AAC fájlokat vágni és elmenteni újrakódolás nélkül, köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Olyan app kellene amivel tudok egy PDF fájlon felbontást csökkenteni (és azután képes ugyanebben elmenteni is), lehetőleg ingyenest. Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
aTube Catcher-nél jobb app, beágyazott videók, zenék letöltéséhez van? (ami minél több oldallal megy) Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
A telepítő 5177 ír, de ne foglalkozz vele. Én csak AMD videókártyárval teszteltem nem tudom, hogy viszonyul ez a verzió máshoz. (lehet csak AMD-sel lesz gyorsabb mert UVD-t ír a program, magában az OpenCL -el nem lesz hamarabb készen, az újabbak már DXVA-t írnak de azok nekem néha szállnak)
-
zoltanz
nagyúr
A Freemake csak DXVA-n használja a GPU-t, a Handbrake pedig OpenCL-en keresztűl (teljesen) és jobb minőségű is. Letöltés oldala én a 5226 -ost használtam már sokat ez stabil, ha kell feltöltöm valahova.
-
zoltanz
nagyúr
Milyen videó konvertáló van, ami sok formátumot ismer (XMedia Recode-on kívűl, mert az nálam nem fut), lehet benne vágni és tud újrakódolás nélkűl menteni? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
XMedia Recode helyett van valami más nincs? Több gépen el sem indul, meg van olyan ahol ha átméretezést is választom száll.
Vágni, átméretezni szeretnék h.264 -es újra tömörítéssel videókat. Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Connectify Hotspot féle progi van Win XP, Vista-hoz is? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Milyen programmal lehet log fájlba menteni a CPU órajeleit időpontokkal (CnQ, EIST verzióknál)?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is csak Linux-osról tudok, de abból van amilyik a memóriában is képes futni, és egyszerű.
-
zoltanz
nagyúr
Youtube -on nézek egy filmet, létezik valami program amivel feliratot ki tudok rakni közben (beidőzítést/vágást megoldom)?
-
zoltanz
nagyúr
Tud valaki olyan konvertálót ami MP4 formátumba (3GP) x.263-al tud tömöríteni 240/320 -as (QVGA) felbontásban, kétszálon is tud dolgozni, lehetőleg ingyenesen. Esetleg milyen kapcsolódokat kell megadni a Mencoder -nek ehhez? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
AVI-->DVD átalakításra használtam az Any Video Convertert, de 16/9 -es alapanyagnál az oldalarányt nem jól csinálja meg. Helyette tudtok valamit, vagy min állítsak? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha több darabra vágom, elnevezem 1-2-3.mpg nek akkor észrevétlen lesz a váltás lejátszáskor?
-
zoltanz
nagyúr
Mivel tudok egy DVD-Video formátumú (Mpeg2+AC3) fájlból, egy olyan struktúrát csinálni (ha kell) amit a legtöbb asztali lejátszó megkajál? Vagy elég ha rádobom a lemez gyökér könyvtárába? Köszi. (Win7 beépítetje nálam valahogy nem kóser, azért megpróbálom még egy friss telepítéssel, Nero állítólag nem olyan jó Win7-tel)
-
zoltanz
nagyúr
Van egy avi (Xvid kép, Ac3 hang) fájlom ebből szeretnék DVD -t készíteni. A Win7 beépítetjével nincs hang sajna.
(lehetőleg ingyenes alkalmazás kellene) Köszönöm. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az író tökletes, ha nincs fenn ilyen progi, minek vegyek másikat, előrébb nem lennék vele. Azért köszi.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Ilyen megközelítésből semmit nem szabad venni/használni, mert biztos találni fogsz azzal a hardverrel/szoftverrel stb kapcsolatban is negatív tapasztalatokat a neten..."
Részben igazad van, de ha nem kezdő emberek tollából olvasol egy bizonyos problémáról sok tapasztalatot, akkor azért csak elgondolkozol nem?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Keress rá a neten én sok hasonlót találtam.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pio DVR-110D Konkrétan ha jól emlékszem a Nero + Gizmo Drive volt, de sztem mindegyiknél előjöhet. Lemezt nem tett tönkre, egyszer ettől volt, egyszer, hogy visszább kellett vennem az írás sebességét pl DVD x4-re. (de lehet más van a dologban, elég érdekes, azért kérek tippeket)
-
zoltanz
nagyúr
Nincs valami olyan virtuális CD/DVD progi, ami nem akad össze a írókkal? Mondjuk eddig ha uninstall-áltam ment, de nem ártana valószínű, köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Létezik olyan progi amivel a youtube -ról le lehet tölteni a hangsávot valahogy resample nélkűl? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Mobipocket helyett tudtok ajánlani jobbat? Van amelyik PDF -el nem bírkozik meg, kimeneti formátum HTML és JPG/PNG kell. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látszik nem használom egy pöttyet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(lehetőleg ingyenes alkalmazás kellene) Köszönöm.