Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most egy fizikain nézem WinPE lemezzel bootolva és kiválasztja ott is mindkét menüben. Az igaz, hogy ott nálam nincs ez a sok gyári partíció, mert kézzel csináltam a rendszer helyett, csak a 100MB-os és amin a windows van, talán itt ezért sikerül neki. Lehet, hogy 3ig tud számolni?
Mint a gyalog galoppban, a 4et szádra ne vedd. -
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez melyik verzió volt? Tegnap előtt frissítettem, winpe lemezt generáltam és kijelöli a partíciókat.
-
Visormail
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
A témához kapcsolódva, én most futottam bele ebbe a klónozó programba [Hasleo Backup Suite Free]
Nem próbáltam ki élesben, csak feltelepítettem átnéztem a funkcióit, készítettem boot lemezt, azt is elindítottam, hogy milyen és mik vannak benne.A leírása szerint teljesen ingyenes otthoni és céges használatra egyaránt (támogatja a windows server verziókat is). Nincs is fizetős változata, csak a free létezik, szóval nincs benne funkció korlátozás. Tudja a WinPE alapú lemez készítést, boot menübe beépülve indítást, ütemezett automatikus mentést email értesítéssel, teljes/inkrementális/diferenciális mentést, stb. Nagyjából mindent ami kellhet egy klónozó programban, ja és még magyarul is tud a kis szivem

Csak egy dolgot nem találtam benne, felcsatolni és belenézni az image fájlba úgy tűnik nem lehet. Ez még lehet bekerül később, mert folyamatosan frissítik. [Changelog] a reference fülön, a mostani változat ehavi verzió.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Sajnos nem jut eszükbe, ill. most már azt hiszem, hogy direkt nem akarnak normális lehetőségeket beletenni a rengeteg buta felhasználó miatt. A jelenlegi pár beállítással sem tudják használni, melóhelyen sorba jönnek, hogy teljesen belekeveredtek és egyáltalán nem is értik, hogy mit csináltak. Nem emlékszenek mibe jelentkeztek be és mivel, nem tudják, hogy a microsoft és a google két külön cég, melyiknek mik a termékei, stb. Az egyik a főnöke céges laptopjára rádugta a telefonját, hogy letöltsön róla képeket, de annyira nem értette az automatikusan felugró ablakokat, hogy véletlenül bejelentkezett a saját google drive-jába és felszinkronizálta a laptop asztalán lévő doksikat (amik a főnökéé).
Androidra van onedrive app.
-
Visormail
addikt
válasz
lenoma
üzenetére
Amit jaffa 2843 linkelt azt nem nézted? Ez a legfejlettebb ilyen szoftver jelenleg.
-
Visormail
addikt
Üdv!
Esetleg tudtok olyan programot ami egy mkv fájlnál, amiben 5.1-es dts hang van feltüntetve, minden ezt látja (az erősítő is), de ennél a lejátszáskor mégsem szól semmi a frontokon kívül a többi hangszóróból, meg tudná tesztelni, hogy ténylegesen van e adat a többi csatornán a hangfolyamban?
-
Visormail
addikt
Üdv!
Tud valaki esetleg olyan programot ami a hálózaton különböző gépeken megosztott mappákat rendszerezné? Egy felületen fel lehetne venni több hálózati útvonalat, ha esetleg egyben is tudná mutatni a tartalmukat az se lenne rossz.
Ezt az egyet találtam Network File Manager 10, kicsit próbálgattam, eddig nagyon gagyinak tűnik.
-
Visormail
addikt
Aki használja rendszeresen a Shotcut-ot, egy kérdés [link]
-
Visormail
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Én akárhogy nézem, sehol nem találok benne ilyet.
-
Visormail
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Olyat nem látok benne, hogy gépen lévő VCF-et importálna, csak telefonhoz akar csatlakozni.
-
Visormail
addikt
Hello
Valami kínai telefonból ki lettek exportálva a névjegyek egy ömlesztett vcf fájlba. Tudtok olyan ingyenes programot ami ezt átkonvertálja excelbe?
Google első pár találatát kipróbáltuk, vagy összeomlik, vagy fizetős, vagy elrontja és használhatatlan a végeredmény.
-
Visormail
addikt
Hello pdfcreator alternatíva kellene szintén ingyenes. Ti tudjátok ajánlani valamelyiket?
-
Visormail
addikt
válasz
800.henrik
üzenetére
Kijelezni tud a rivatunerben lévő statistics server a többi részét nem kell futtatni (alapban csak az fps-t tudja), az utódja az msi afterburner (alapban pár dolgot tud).
Plusz információkat ki tudnak olvasni aida64-ből, hw info-ból. Persze mindegyiket be kell állítani [link] [link].Illetve most van egy új versenyző EVGA Precision ami alapban vga infókat kínál, de szintén tud a hw info-ból plusz adatokat olvasni.
-
Visormail
addikt
válasz
hlacett
üzenetére
Nem írtad melyikben, ez firefoxhoz van és tudja amit akarsz még egyéni hangfájlt is megadhatsz Check4Change
-
Visormail
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Xp alatt nem létezett még a timeout parancs vistában vezették be, akkor használd danih által írt trükköt.
ping localhost -n 600
Viszont a taskkill pont ugyanúgy működik xp alatt is, úgyhogy nyiss egy parancssort, írd bele hogy
taskkill /f /im firefox.exe
és írd le hogy mi a hibaüzenet, vagy legjobb ha beraksz róla egy képet. Talán valami korlátozott felhasználóval csinálod és nincs jogod vagy nem tudom. -
Visormail
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Akkor vagy írd be parancssorba, vagy a bat fájl aljára írd be új sorba hogy pause akkor látod mit ír ki és oszd meg velünk a hibaüzenetet.
Declare: a daemon toolsal ilyet biztos nem (mondjuk a pro verzióját nem ismerem). A Powerdirector-ban olyat se tudsz választani hogy iso vagy egyéb lemezképfájlt készítsen?
-
Visormail
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Egyik se működött? Az érdekes. Esetleg külső programon keresztüli megosztás? BitTorrent Sync
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Zero Install lets you download and use programs without having to install them
Price: Free
Supported OS: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 | Mac OS X | LinuxÉrdekes.
-
Visormail
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
pl IObit Unlocker?
Malwarebytes FileASSASSIN azt hiszem ez csak fájlokat tud egyesével törölni, egyszerre egész mappát nem. -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Van egy ilyen pl SD Formatter
-
Visormail
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
mkv-ba egyedül blu-ray forrást érdemes konvertálni, kb semmi mást.
-
Visormail
addikt
Check Flash ingyenes, Flash Memory Toolkit fizetős
-
Visormail
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Van egy ilyen is Panda Safe Browser ami egy sandbox böngésző, én nem próbáltam.
-
Visormail
addikt
válasz
Garffi
üzenetére
NirCmd-t letöltöd, valahova kicsomagolod és csinálsz a nircmd.exe-ről egy parancsikont aminek a tulajdonságaiban a cél mező végéhez az idézőjel után hozzáadod szóköz setsysvolume 6553
Tehát pl:
"C:\Program Files\Nircmd\nircmd.exe" setsysvolume 6553Valamiért nem 0 és 100 között lehet állítani vele, hanem 65535 a 100%, tehát 6553 az 10% ha más % érték kell ebből már ki tudod számolni.
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Én is a windows movie maker-t ajánlom, de egyébként most van ez is (promóció, angol programok):
Ashampoo Movie Studio 2013 Free Download Full Version Serial Key
Ashampoo Video Styler 2013 Free Full Version License Key -
-
Visormail
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Technitium MAC Address Changer?
macera2: maximum ezt tudom még ajánlani és ne kérdezd hogy biztos működik e Fix WMP Utility
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors Full Changelog
Actual Multiple Monitors 5.0.2 (02.01.2013)
---------------------------------------------------------------------------
[!] Actual Multiple Monitors has no Free version anymore.Francba, szóval aki használja az figyeljen hogy már ne frissítse tovább. A régebbieket továbbra is le lehet tölteni a honlapjukról, de csak 5.0ig az 5.0.1-est sehol sem találom mindenhol a 5.0.2 jön már le.
-
Visormail
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Fene tudja 1-2-t találtam: Invalid image finder, JPEGsnoop (ez több helyen szóbakerül a téma kapcsán, bár én a funkciólistájában nem látok ilyet)
fizetősek: Topologi Image Judge, ImageVerifier -
Visormail
addikt
válasz
stuntmanmike
üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
macera2
üzenetére
Easeus partition master home-ot tedd fel ingyenes, partition recovery funkciót keresd meg benne. El fog indulni egy keresés ami magától lehet hogy nem áll le, de ha már mutatja a listában amik kellenek akkor megszakíthatod nyugodtan és tovább, ha nincs sérülés komoly baj akkor pár mp alatt vissza fogja állítani adatvesztés nélkül.
-
Visormail
addikt
Látom sok a problémás videó amit nem sikerül letölteni. Én nem használtam őket:
aTube Catcher
Save2pc LiteA freemake video downloadert is próbáltátok?
-
Visormail
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
Számtalan program van amivel meg lehet csinálni. Fire/SOUL/CD tesztje
-
Visormail
addikt
Időnként felmerül ([link], [link]) hogy ha pl emailbe kapunk egy kiterjesztés nélküli fájlt valami okostól akkor nincs e valami program ami megmondja hogy mi a fene az. Találtam 1-2 dolgot.
GSpot ezt is lehet valamennyire használni erre, nem csak audio/videó fájlokat ismer fel hanem sok mást is, képek, pdf, stb nem tudom a teljes listát de mondjuk egy doc fájlt nem tudott azonosítani.
TrID - File Identifier:
parancssoros változat, a lap alján le kell tölteni a Win32-es és a TrIDDefs.TRD package zip-et majd kicsomagolni őket egy mappába, az ismeretlen fájlt is mellé tenni. Parancsorban belépni a mappába és beírni trid.exe ismeretlenfájlnevegrafikus változat, szintén egy programból áll és egy definíciós adatbázisból amit ki kell tömöríteni ugyanabba a mappába, vagy egy másikba és betallózni a programon belül (definitions path).
online változat, a honlapon lehet betallózni a fájlt majd analyze gomb, nem kell semmit letölteni.
MimeDetector szintén online azonosító, a lap alján kell betallózni a fájlt majd check it gomb.
-
Visormail
addikt
Van egy ilyen pl Static backup, fizetős csak volt egyszer promója de én nem próbáltam ki.
-
Visormail
addikt
Ha már ennyi pdf-ről van szó hátha érdekel valakit Debenu PDF Tools Pro promóció. A like gombra kell klikkelni (facebook bejelentkezést kér) aztán már jön a letöltés nem kell külön regisztráció. Hát ahogy elnézem olyan hű de sokat nem tud, képeket pdf-be, pdf-et képbe konvertál, stb.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Én olyat nem tudok amin nincs.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
VClouds Weather 2 HU MOD A rainmeter (ingyenes, kis erőforrásigényű) programot kell telepíteni előbb, aztán ezt.
-
Visormail
addikt
Most nézem, hogy a nirsoftnak van ingyenes multimonitor programja is [link]. Maga a program elindítva nem sokat tud pl az actual multiple monitors ingyenes változatához képest, de ez nem érdekes. Arra jó hogy mutatja mik futnak jobb gomb properties és kiírja a program elérési útját, az ablak címét, stb ezek innen kimásolhatóak.
Szóval a lényeg, hogy parancssorból paraméterezhető az ablakok monitorok közti áthelyezése, lehet rájuk hivatkozni folyamatnév és ablak címe alapján is, szóval lehet olyat hogy egy adott programnak csak azt a példányát mozgassa amelyikben adott tartalom van.Tehát lehet gyártani parancsikonokat, ami mondjuk egy bat fájlra mutat, aminek a tartalma pl:
"%Program Files%\Mozilla Firefox\firefox.exe" -new-window http://prohardver.hu
TIMEOUT /T 3
"%Program Files%\MultiMonitorTool.exe" /MoveWindow 2 Title "PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - Mozilla Firefox"
Persze utána a parancsikonnak a tulajdonságaiban lehet beállítani bármilyen ikont hogy ne a bat fájlét mutassa, futtatás: kis méretű akkor nem ugrik fel a parancssori ablak.Megnyílik egy új ablakban a prohardver, majd szépen átvándorol a 2. monitorra, ha van már egyéb megnyitott firefox ablak ahhoz nem nyúl. Na eddig ez az első ingyenes program amit találtam és meg lehet vele csinálni, hogy automatikusan bizonyos ablakok meghatározott monitoron (vagy tv-n) induljanak el. Akit érdekel nézze meg a súgót a linkelt oldalon, nem bonyolult.
-
Visormail
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Vannak bőven ingyenesek, lehet válogatni pl:
Comodo Programs Manager monitorozott telepítést lehet vele úgy is indítani hogy a telepítőfájlra jobb gomb/telepítés comodoval, ez elég kényelmes.
Advanced Uninstaller PRO A monitorozása úgy működik, hogy telepítés előtt leltároz egyet a fájlok és bejegyzések közt, a telepítés után megint, szóval ez nem annyira fejlett de egyébként elég gyors nem tart túl sokáig. A nem monitorozottan telepített programnál lefuttatja a program saját eltávolítóját, utána rákeres a maradék fájlokra és registry bejegyzésekre amikből lehet válogatni hogy mit akarunk törölni. Ez se rossz szerintem.
IObit Uninstaller ezt nem próbáltam.
Wise Program Uninstaller ha lapozol lefelé megtalálod, egyelőre még béta én nem próbáltam.Ja a Revo-ból meg eddig is volt fizetős változat, de most is megvan az ingyenes [link]
-
Visormail
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Persze a honlapjukon ott van legfelül a nyelvválasztás mellett webes bejelentkezés.
-
Visormail
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
teamviewer és logmein is ilyen távoli asztal program, mindkettőt lehet úgy használni hogy csak a távoli gépen kell futnia a programnak, csatlakozni hozzá pedig a honlapjukon bejelentkezve a böngészőn belül látva a másik gép asztalát.
Akkor megtaláltad magadtól is
-
Visormail
addikt
válasz
gaben1000
üzenetére
Én régebben használtam a PicGrab 2.7.9-t is, ez a verzió még ingyenes, a 2.8 már fizetős. Németesek előnyben, de telepítés után át lehet állítani angolra.
Egy próbát megérne csak nem találok hozzá normális linket, link az ezen lévő exe-re pl ugrik az avira és a virustotal szerint is kap 5 találatot adware féleségre.
Ami nekem van meg vinyón régről, arra egyik se jelez semmit úgyhogy feltöltöttem ide: [link] -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors ez szuper jó, mindent tud.
Ultramon ez jóval butább.
Eddig én ezeket találtam/próbáltam, mindkettő fizetős. Az elsőnek ingyenes változata is van de abban sajnos nem működik az automatikus ablak áthelyezés csak alapfunkciók. Viszont aranyos benne hogy van próbaidő és ahányszor új verzió jön, miután frissít az mindig elölről kezdődik.
A másodikat a próbaidő után el se lehet indítani. -
Visormail
addikt
A filmeken azért ilyen irreálisan rohadt nagy minden felirat meg ikon, hogy az egyszeri nézők is lássanak/értsenek valamit a történésekből. Ezek nem létező progik, csak a film számára készített animációk, a valóságban elég kevés ilyen van mert marha idegesítő ha kitakarja a fél monitort egy értesítés. Leginkább gyermeteg változatokban van ilyesmi pl Animated Email Assistant, IncrediMail (képek)

Ezt találtam ami normálisabbnak tűnik You've Got Mail próbáld ki, vagy esetleg tudnak még ajánlani másikat is. -
Visormail
addikt
Firefox kiegészítő Video DownloadHelper
Orbit Downloader amit ez se szed le, azt nem nagyon fogja másik se, max a böngésző temp mappájából lehet kihalászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futárcégek
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint a gyalog galoppban, a 4et szádra ne vedd.