Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kókuszdió
nagyúr
válasz

HollyBoni

üzenetére
						Rosszul fogalmaztam sztem,vagy nem értetted.
Olyan program kéne nekem,ami kint az asztalon jelzi egy kis ablakban,hogy melyik hardver hány Mhz-n mozog,hőmérsékletek,stb,automatikusan induljon a Windows-al,az mindig kint legyen az asztalon,lehetőleg vlmi designes kinézettel.
AIDA-m van,annyira elmaradi-kezdő azért nem vagyok,ismerem kb. az Everest óta....

- 

válasz

HollyBoni

üzenetére
						Speedfan-t használtam korábban. De az alap gyártója is szokott biztosítani olyan tweaker vagy egyéb tool dolgokat az adott alaplaphoz amivel ezt meg lehet csinálni. Én most a Gigabyte lapomhoz a Giga honlapról letölthető EasyTune programmal vezérlem szoftveresen a ventilátort.
Van egy normál profilom ott beállítva ami default-ban alulfeszelve viszi a procit és a venti is barátságos üzemmódban van. Ha meg videót vágok, vagy kódolok, akkor húzva megy a proci, bátrabb venti beállításokkal. Ez csak egy példa, hogy valóban van értelme a szoftveres venti vezérlésnek.
Egy kattintással váltok a tálcán futó programmal profilt... tehát valóban nem program indítja. De hátha jó így is valamelyik megoldás. - 

- 

C. s.
addikt
válasz

HollyBoni

üzenetére
						Szia!
Úgy emlékszem, a cFos Speed tud olyat, de sajnos fizetős. Illetve néhány alaplaphoz alapból jár, nézd meg a telepítőlemezét! Vagy ha fordítasz nekik, adnak ajándékba. Nem vágnak át, tudom! (Amúgy meg nem horribilis, 4-5000 Ft)
 - 

Visormail
addikt
 - 

válasz

HollyBoni

üzenetére
						Ha Linux alapú az ISO, akkor a cigam által ajánlott szoftver, ha esetleg WinPE, akkor meg UltraISO például (a trial változata max 300 MB-os ISO-t enged írni, de lehet az is elég)
cigam
Megnéztem eme csodát, csak 3x sikerült leakasztani a gépet vele.
(Pl registry scan-t megszakítottam, az amúgy erre a célra szolgáló Stop Scan gombbal, melynek következtében az értesítési területen némely ikon eltünt meg visszajött, a progit nem lehetett bezárni egyáltalán semmivel, gép restart) - 

ArchElf
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
 - Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition

- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
 - Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
 - Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
 - HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest