Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
TechNetKlubTV szakmai videót szeretném saját célra archiválni (letölteni).
Régebbi bejezések elolvasása után eljutottam oda, hogy Orbit Downloader segítségével a legtöbb videót le tudom tölteni, csak sajnos pár videó esetében érdekes hibába ütköztem.Első hiba:
A 02 - WebMatrix hoszting (web config) videónál egyszerűen nem jelenik meg letölthető tartalom a Grab++ nál.
Második hiba:
06 - emp konfigurálás videónál bejön a fájl de nem tudom letölteni, mert nem indul el a letöltés még a fájl méretét sem tudja a program meg határozni.Harmadik hiba több videónál is megjelenik (újabb videóknál):
Például: 01 - Windows Intune - Vásárlástól a bevezetésig videónál. Letölthető videó helyett csak egy csomó pár száz kb-s mov fájl jelenik meg a listában.
Szerintetek mi okozhatja hibákat?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest