Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
TechNetKlubTV szakmai videót szeretném saját célra archiválni (letölteni).
Régebbi bejezések elolvasása után eljutottam oda, hogy Orbit Downloader segítségével a legtöbb videót le tudom tölteni, csak sajnos pár videó esetében érdekes hibába ütköztem.Első hiba:
A 02 - WebMatrix hoszting (web config) videónál egyszerűen nem jelenik meg letölthető tartalom a Grab++ nál.
Második hiba:
06 - emp konfigurálás videónál bejön a fájl de nem tudom letölteni, mert nem indul el a letöltés még a fájl méretét sem tudja a program meg határozni.Harmadik hiba több videónál is megjelenik (újabb videóknál):
Például: 01 - Windows Intune - Vásárlástól a bevezetésig videónál. Letölthető videó helyett csak egy csomó pár száz kb-s mov fájl jelenik meg a listában.
Szerintetek mi okozhatja hibákat?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest