Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest