- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest