Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Najó.

Tehát androidon ha csatlakozok egy zárt hálózatra jelszóval. A telefonok nem jegyzik meg a jelszót, csak nem kell mindig beírnod a kódot. És van egy program, amivel megtalálja ezeket a jelszavakat. Arra gondoltam miért ne lenne ilyen PC-re is? Csak az a bökkenő, hogy az a gép ami azt az internetet használja ami sugároz is, az az elosztóra internet kábellel csatlakozik. -
had423
aktív tag
-
had423
aktív tag
Van-e olyan program, ami kiírja annak a zárt hálózatnak a kódját amelyikre csatlakozva van?
-
had423
aktív tag
Én olyan videó-szerkesztő programot keresek, ami hasonlít a a w7 movie maker-hez, de annál azért többet tud. Tehát nem a Sony Vegas pro-ra gondolok, és nem is a Pinnacle videospin-re.
-
had423
aktív tag
válasz
xKacsax
üzenetére
Iphone, android?
Ha android, akkor WiFi file transfer De ezt még nem próbáltam.
VAGY ha a gépeden van bluetooth, akkor csak kapcsolódnod kell telefonról, és küldheted...azt hiszem -
had423
aktív tag
válasz
petyus_
üzenetére
Utána keresgéltem: Hogyan mentsünk le flash animációt?
-
had423
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbálom

Ez például olyan: [link]
Nem tölti ki youtube-on a "keretet". -
had423
aktív tag
Hi,
nekem olyan program kéne aminek a kezelése nem sokkal nehezebb, mint a Movie Maker-é.
De képes olyanokra például hogy 16:9-es arányba mutat egy videót fekete részek nélkül (belezoomol).
Válaszokat előre köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi