Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7029) Intelligencs válasza stargazer (#7024) üzenetére

1. Vegyél DS213j-ét, az otthonra bőven jó, és 60 alatt van az ára.
2. Szórakozni akarsz, kísérletezgetni, vagy egyszerűen csak használni egy NAS funkcióit, fájljaidat biztonságosan tárolni? Ha az előbbit, akkor vegyél freenas-t, és hajrá! Ha az utóbbit, akkor QNAP-ot vegyél vagy Synologyt.
3. Webszervernek lehet, hogy nem a legjobbak, ezt nem tudom. Akkor vegyél igazi szervert. Nekem is van szerverem, amit most fogok lecserélni egy nyolcmagos atomerőműre. De ez a webszerverem. Szerverhotelben lakik, klimatizált környezetben. Sok ezer oldalletöltést kell teljesítenie.
4. Otthonra viszont egy DS213+-t tartok. Mert otthon nem kísérletezek. Otthon csak a családtagjaim a felhasználók. Mert a digitális fényképeim, dokumentumaim pótolhatatlanok.

The Amiga, Born a Champion

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.