Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeZkp
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a monitorról? PS4-hez használnám. ( Hangszóró van benne).
https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer/kg241p-um-fx1ee-p01-p426425901/#termek-leiras
-
travix
aktív tag
válasz Pengeborisz #94797 üzenetére
Az egy jó monitor 75hzre is fellehet huzni
-
Scarletiel
senior tag
válasz GabeZkp #94801 üzenetére
Szia,
Nekem a 25 colos tesója van. Ha jól tudom csak a méretben térnek el. Igazából első olyan monitorom lassan több év távlatából amire azt mondom, hogy nem, nem fogom eladni vagy 5 évig. Én kalibrálva kértem, a színekkel meg vagyok elégedve még IPS és VA után is. A 144Hz számomra fontos volt, PS4-nél nem tudom mennyire lesz hasznodra, ott a játékok zöme "cinematic" 20-30 fps-el mennek egy két kivétellel ami 60. Szerintem anyaghasználatban árához képest bitang jó, érezni, hogy van benne anyag rendesen. Hangszóró van benne, de ne sokat várj tőle.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Newyorker
addikt
Segítsetek!
Van egy Dell U2717D monitorom. Szeretnék hozzá egy Dell soundbart, de ehhez a típushoz jelenleg nincs kompatibilis! De! Létezik egy Dell pro stereo soundbar A515M, mely nem a monitor kávájába csatlakozik, hanem a monitor állványához, de az én monitorom állványának szára vastagabb, viszont az U2715H állványa vékonyabb és ahhoz jó. Szumma szumma az U2715H állványa jó az én U2717D monitoromba?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
TomiLi
addikt
Szomorúan látom, hogy nem elérhető az Acer Predator XB271HUBMIPRZ monitor, már nem kapható az Oázisban sem. (alzaban még igen a felbontott, használtak, de nagyon karcsú garanciával) Ez csak átmeneti helyzet, vagy végleg ki lett vezetve ez a típus?
Bogyorisz
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Kb 100.000 Ft magasságában keresnék 32"-os wqhd (1440p) felbontású IPS kijelzős monitort. Mit tudnátok ajánlani?
Köszi előre is és BUÉKWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
félisten
válasz F.B.I. #94796 üzenetére
Sajnos 24" körül nem tudok egyértelműen ajánlott VA modellről, hajlított Samsungot gondolom nem szeretnél.
Pedig az alábbi kettőről jó lenne olvasni valami pozitívat...
ASUS VN247HA
Lenovo L24e-20Általános használatra egyébként a sokat emlegetett, IPS paneles Acer Nitro VG240 simán jó lehet egy gyereknek.
(#94807) TomiLi
És ugyanez a helyzet az XZ271-el is...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Pipszi01
tag
Sziasztok.
Lenne 1-2 kérdésem hozzátok.
Főként 2 Acer Nitro között nem tudom mi a különbség. Ránézésre csak a dizájn de majd ti jobban hozzáértők remélem tudtok segíteni
24" Acer Nitro VG240YBMIIX LED /UM.QV0EE.001/
24" Acer Nitro RG240YBMIIX LED /UM.QR0EE.009/
Nézem a speciket de semmi
Ezek jó monitorok egyébként? Photoshopra kellene meg kisebb játékra, youtube, film stb
Vagy erre megfelelő lenne ez az LG is?? Sokkal jobbak az Acer nitrók?
24" LG 24MK430H-B LED
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Ebben tudtok segíteni? Kifogott rajtam
"A Monitor-1 jelzésű monitor radiológus szakember leletező készüléke lesz.
Nagyon fontos a képernyő mérete – min 24” – és a felbontása.
Ezen a felületen kell, hogy az orvos észrevegye a páciens szövettani, vagy Ultrahangos felvételein megjelenő kóros elváltozásokat.
Életek, sorsok múlhatnak rajta, tehát kifejezetten jó minőség jöhet szóba.Monitor-1
- NEC MCD212C2
- NEC MD212MC
- NEC MD242C2
- Eizo Radiforce MX242W
- EIZO RADIFORCE RX340/RX350/RX360
- EIZO RADIFORCE RX240/RX250"Olyan kéne ami jó és itthon is lehet kapni.
-
TomiLi
addikt
-
félisten
válasz TomiLi #94813 üzenetére
Passz, nem tudom mennyi a különbség a kettő között, de csak 3 év a garija 5 helyett... mondjuk most akciós a sivatagban.
Az a durva, hogy Freesync-el ugyanez 130-150k HUF.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Kiskutya
veterán
Lg 27uk650 monitorról mi a véleményetek? Szeretnék időtálló monitort venni de egy darabig tuti hogy 1080p be menne és nem tudom mennyire jó egy 4k monitornak a képe ha csak fhd-ba megy, van valakinek tapasztalata?
hmm...
-
félisten
válasz TomiLi #94820 üzenetére
A "jobban tetszik" = "kifizetek +50-100k HUF-ot" a Te problémád.
Egyébként 120Hz felett nem hiszem, hogy sok látszata van a szinkronizálásnak... mint ahogy az egy párszor itt le lett írva.
-
*Ropi*
félisten
válasz spyduck #94811 üzenetére
Szia!
Ismerni kellene a pontos felhasználási területet (azzal szűkíthető a kör), mindenesetre a RadiForce szériával nem tudsz mellényúlni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
addikt
Én egy általános kérdéssel fordulnék ide, mert olvasgattam a topicot és láttam, hogy eléggé megoszlanak a vélemények VA vs TN 144hz témában.
Azért is érdekel a dolog, mert nekem annó egy XL2411 modellem volt, aminek ~10ms a valós válaszideje. De cserébe csupa hányás lett a kijelzőm a sok öklendezéstől, ha egy kidolgozottabb játékot akartam nyomni.
Ennek hatására vásároltam egy ASUS XG27VQ modellt. Ez a VA paneles csoda, aminek a színei teljesen megszüntették a hányásos tüneteimet. A valós válaszideje ~12ms.Ennek tudatában miért vannak akik lebeszélik az embereket a 144Hz VA-ról? Az a 0,2ms többlet?
Nem flame, tényleg érdekel, akár tesztekkel alátámasztva a dolog.There's a device that I've been using called a whoop.
-
Pipszi01
tag
Erre valaki?? [link]
-
addikt
Értem én hogy vannak jobbak, de ha XL2411 egy legendás gamer monitor még a mai napig, akkor a szinte azonos teljesítményű VA-t miért ne lehetne ajánlani?
Nem azt állítom, hogy a TN paraméterei ne lennének jobbak. De bőven azon a kategórián belül esik, ami nem "kamu" gamer.There's a device that I've been using called a whoop.
-
félisten
válasz TomiLi #94826 üzenetére
Mivel egy 165Hz-es monitorról kérdezősködtél, ezért valahogy erre gondoltam... persze nem feltétlenül kell, hogy igazam legyen.
Egyébként ennyi pénzért már inkább az LG 32GK850G-t venném, 30-165Hz sync range-el, VA panellel.(#94827) SP!T
Szerintem kb. az Acer XZ271 óta senki nem akar lebeszélni a gamer VA monitorokról...
Pro játékosoknak a válaszidő és a lag miatt még mindig a TN az ajánlott, de egyébként átlag gamereknek a VA is teljesen jó választás.(#94830) SP!T
Legendás helyett én inkább "bejáratottat", vagy "megszokottat" írnék... manapság jópár egyéb TN monitort ajánlanék inkább a BenQ helyett, van ezen a területen is fejlődés.[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskutya
veterán
Hali! Van itt valaki aki 4k monitoron játszik de csak 1080p-ben?
hmm...
-
félisten
válasz TomiLi #94834 üzenetére
Acer Predator XB321HK-ban 60Hz a max. frissítés, de ez már 4K.
Igaz, ezt már 1 hónapja nem kapni, pedig 5 év gari mellett "csak" 240k HUF.(#94835) Kiskutya
Tesztekben utána kell nézni, hogy az adott monitor milyen minőségben interpolál 1080p-re. Ha nincs nagy elmosódás, akkor sima ügy.[ Szerkesztve ]
-
jtamas88
csendes tag
Hello!
24"-os VA paneles monitort szeretnék venni. Az utóbbi hónapokban kipróbáltam párat, leírom a tapasztalataimat, egyben ha valakinek van titkos tippje, azt is szívesen várom. IPS kontrasztja nekem (ebben az árkategóriában) kevés. 1000:1-hez: a fekete szürke, a fehér meg... szürke
Benq GW2270 - olcsó, tök jó csak 22"-os
Benq GW2470 - olcsó, kevés/sötét és rossz a színhűségű fehérek (zöldes sárgás)
AOC 24B1H - olcsó, gyönyörű képe van, ez az amit keresek, brutál mély feketék, fényes és színhű fehérek, óriási kontraszt, még a külső dizájnja is jó, de az overdrive nagyon buta, használhatatlan, kikapcsolva pedig elég nagy az utánhúzás, hosszú a válaszidő (a másik 2-höz képest)Van még az Asus VP247 és VA249 Ezekkel van valakinek tapasztalata?
Köszi!
JTamás[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek ilyenek. Spec célra, kis piacra, ez már csak ilyen. Drága, de ahol ki tudják használni, sok mamma, ct/mr üzemszerű leletezes, ott kvázi apró. Már sokan otthonra is vesznek na nem ilyen de leletezo monitorokat radiologusok, mert annyira nincs aki leletezzen, hogy tavleletezessel lehet keresni nem keveset
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, létezik 3840x2160 felbontású monitorban 60Hz feletti képfrissítés (szerintem nem)?
-
törölt tag
Mindenkinek köszönöm a választ!
-
nightvison
tag
Hali! Ki milyen monitort ajánlana?
- 1ms
- FHD
- 75 - 144Hz
- 24 col
Ár minél olcsóbb, annál jobb de max. 70kCuccaim: http://hardverapro.hu/tag/nightvison Logout: https://logout.hu/blog/nightvison/index.html
-
KAMELOT
titán
-
Molk
tag
Sziasztok!
Használtan keresek 40 körül monitort az alábbi elvárásokkal:
FHD, 24', IPS, PWM free, VESA
Mit tudnátok ajánlani? (Én eddig egy P2414H-t találtam ami jónak tűnik.) -
chopin42
addikt
Üdv!
Vega 56-hoz keresek 144hz freesinc fullhd NEM TN paneles monitort.
Amiket kinéztem:
[Samsung c24fg73]
Aoc c24g1 (valszeg kapható lesz)
Msi mag241c.
Nagyjából ebben a sorrendben jönnek be, van e jobb ezektől? Illetve ebből a 3-ból melyik?
Va panelhez ragaszkodnék, fontos a nagy kontraszt, szép kép.
Köszönöm!Szakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest