Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz Ukraan #130582 üzenetére
Nálam is van valamennyi de én sem foglalkozom vele. Le se tudom fotózni mert teljesen más látszik mint amit a szememmel látok. Játék közben abszolút nem látszik filmet meg ritkán nézek akkor is alul ha fekete sáv van közepén látszik egy nagyon kicsit. Úgy voltam vele inkább nem küldöm vissza mert ki tudja mit kapok. Az első rendelés ilyen téren jobb volt ott semmi nem látszott viszont ott meg panel hiba volt vagy valami kosz volt a panel mögött ami átlátszott... (Acer Nitro XV322QUPbmiipprzx)
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz Luck Dragon #130514 üzenetére
Nincs külön menüben megnéztem! A win alapból mutatta a 165hz-et nyilván már az elején azt választottam. Csak azért érdekelt mert több helyen is úgy olvastam oc165hz és nem voltam tisztába vele hogy akkor ez mit is jelent.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Lehet hülye kérdés de van egy Acer Nitro XV322QUPb monitorom ami 165hz de valahol azt írjak oc 165hz. A kérdés okoz e valami problémát ha folyamatosan 165hz-en megy?
hmm...
-
-
-
Kiskutya
veterán
válasz HollywoodBoy #130125 üzenetére
Én csak akkor vennék va paneles monitort ha sokat filmezel rajta. Egyébként ips! (szubjektív)
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Szerintem csak akkor kapcsold be ha Hdr-t használni is akarod. Az én szememnek jobb volt hdr nélkül! Enyém már visszament emagnak még nem jött válasz de ahogy visszakaptam a pénzem már rendelem is a következőt! Amúgy hogy hogy rosszul volt csomagolva? Nem gyárit kaptál?
hmm...
-
Kiskutya
veterán
DisplayPort 1.2 maximális teljes sávszélessége 21,6 Gbps a négy sávon, és a maximális teljes adatátviteli sebesség 17,28 Gbps. Összehasonlításképpen a DisplayPort 1.4 ugyanazzal a négysávos felépítéssel rendelkezik, de a maximális teljes sávszélességet 32,40 Gbps-ra, a maximális teljes adatátviteli sebességet pedig 25,92 Gbps-ra bővíti.
Nálam most az Acer van amit linkeltél. Dp 1.4-en megy a 165hz 10bit+ hdr is ha kell. Igaz megy vissza de azt tervezem ugyan ezt rendelem vissza mert tetszik a cucc!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
[link] ha neked ez a kis kosz nem zavaró akkor várj egy kicsit mert megy vissza emagnak és újracsomagoltként olcsóbban meg tudod venni! A leirt kis problémán kívül semmi gond vele se bevilagitas se pixel hiba! Tartozékokat természetesen gondosan vissza csomagolom!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Shkiz0 #129851 üzenetére
Köszi valóban a monitoron is külön be kellett kapcsolni! Tesztelni még nem teszteltem de jónak tűnik! Nyilván a 400 nit határaival tisztában vagyok de legalább így rá tudok nézni és működik! (egyébként oled esetén már egy 700 körüli nit is elég látványos!) tapasztalat hisense 65a9g
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Valaki segítsen már a hdr hogy megy PC-n? Cod-ba sikerült bekapcsolni de full szürke színtelen az egész kép. Nem is nagyon tudok mit kezdeni vele. Win 11-be szintén full színtelen fátyolos lesz minden ha bekapcsolom. Tudom hogy a hdr alsó járatát súrolja de csak még van benne a hd400-as szabvány... Tv-nél volt már 350 nites típusom és ott is normálisan ment a hdr igaz nem volt olyan fényes de legalább a színek rendben voltak. (Acer XV322QU)
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Luck Dragon #129834 üzenetére
Nem mozdul ez sehova kocogtatásra! Hétvégén még tesztelem és vasárnap visszaküldöm! Ha hétvége alatt is ilyen jól fog teljesíteni akkor tuti ugyan ilyet rendelek másikat! Abban tudtok segíteni hogy win 11 alatt a hdr funkciót érdemes bekapcsolni? Meg a monitoron kell valamit állitani? Igazából nekem csak az lenne a lényeg ha hdr tartalom megy automatikusan aktiválja!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Kiskutya #129819 üzenetére
Na sikerült összerakni! Első kérdés akinek van acer monitor meg tudná nekem mondani van e fólia a képernyőn? Igazából nem egyértelmű mert látszik hogy van valami réteg rajta de az lehet valami bevonat a tükröződés ellen stb... Nem szívesen kapirgálom amig valaki nem ír hogy mi lehet. Röviden a monitor rohadt jó minden téren előre lépés a 165 hz fantasztikus játéknál meg böngészésnél is a 75hz után. Még csak a dobozból vettem ki semmit nem állítottam rajta de igy is kontrasztosabb a kép látszik a nagyobb fényerő és nagyon szépek a színek! Furcsa viszont hogy keskeny kávának tűnik viszont a kép nem tölti ki teljesen a képernyőt. Meglepett hogy jár hozzá távirányító! A hangszóró csak van igazából szól de ennyi... A fólia azért kérdéses mert ha nincs rajta akkor valószínű megy vissza mert van valami szar ami szerintem nem pixel hiba de nemtom mi lehet. Kisebb vonalba 3mm kb töri a fényt mintha karc lenne de kikapcsolt állapotban nem látszik semmi. Ha nem oldódik meg ez a hiba akkor is veszek egy ilyen monitort mert nagyon tetszik de ezt küldöm vissza. Ilyenkor amugy lehet kérni cserét vagy egyből pénzt kérjem és rendeljek egyet az oázistól pixel garival?
Az utolsó képen látszik a hiba!hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Tajték #129766 üzenetére
Amúgy x-ben nem vagyok otthon milyen felbontason megy hány Hz stb.. Igazából csak a technológia miatt írtam hogy melyik a jobb. Én most leginkább 32-és monitorokat néztem 27be nemtom mi a legjobb vétel de majd biztos lesz aki ad pár tippet! Az viszont fontos infó lenne hogy mennyit szánsz rá?
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Luck Dragon #129719 üzenetére
Így pontos:
'' Amennyiben az eMAG-on vásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, akkor ingyenesen visszaküldheted azt 30 naptári napon belül (amennyiben eMAG által forgalmazott) az átvétel időpontjától számítva. Mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd a visszaküldési űrlapot legkésőbb a kézbesítés/átvétel dátumától számított 30. naptári napon, és kiválasztod, hogy a terméket futárszolgálattal küldöd vissza vagy személyesen is leadhatod egy easybox csomagautomatába vagy eMAG Üzletbe.''
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Luck Dragon #129695 üzenetére
Írok mindenképp! Kicsit tartok attól hogy nem lesz nagy előre lépés de majd meglátjuk. Ettől többet nem akartam költeni de ha nem látok nagy különbséget akkor megy vissza és nézek egy nagyobb kategóriát!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Na megrendeltem az Acer XV322QUPbm monitort. Kíváncsi leszek milyen. Első körben emagrol rendeltem ha gáz lesz vele vagy pixel hibás akkor megy vissza van rá 30 napom! Ha tetszik de pixel hibás akkor pixel garanciával veszek egy másikat az oázistol.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz Luck Dragon #129662 üzenetére
Úgy néz ki elviszik az aoc monitorom lerendelem akkor az acert de ha nem látok előre lépést akkor nemtom mi legyen helyette... Azért szeretnék 1 szintet legalább fejlődni!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Még mindig nézelődök monitor után eddig ez ACER NITRO XV322QUPBMIIPPRZX a kiszemelt de félek hogy nem lesz nagy előre lépés az előzőhöz képest ami egy AOC Q3279vwfd8. Tudtok esetleg hdr600-as monitort ajánlani amd FreeSync-el minimum 144hz-el? Olyan monitor kellene amit ha bekapcsolom akkor érezhető lenne a különbség kép minőségben is fényerő színek stb...
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz sztivo #129370 üzenetére
Ahogy nézegetem eddig az Acer XV322QUP tűnik megfelelőnek. Mivel szinte csak játszom és böngészek lehet az ips nekem jobb választás az összefoglalóban megnézett linket amin mozgásnál villog a kép én attól megőrülnek.. Amiket az íveltnek ajánlottál azokhoz áru keresőn elég sok a negatív tapasztalat. Az Acer XV322QUP-hoz hasonló monitort tudsz még ajánlani más márkában csak hogy legyen más alternatíva is?
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy AOC q3279vwfd8-as monitorom. (10bit, ips, 75hz) Alapvetően semmi gondom vele de szeretnék kicsit újabbat nagyobb hz-el. Tudtok valami ajánlani kb 150ezer alatt ami előre lépés lenne. Maradnék a 2k és 32''-nál. Érdekes módon itt monitorban nem zavar az ips (tv-nél nem bírom sötétbe nézni annyira zavar a fekete hiánya) a lényeg jöhet va is ha nem lesz rosszabb a színek megjelenítésé a jelenleginél. Ha árban belefér akkor az se lenne hátrény ha valamilyen hdr szabványt is tud és legalább 450nit.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Ips monitort keresek 27" vagy felette játékra FreeSync legyen mert amd kártyához lesz. Olyan 60-70 ezerre gondoltam de ha kicsit több az se baj. Tud valaki most valami jót ajánlani?
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Hali! Van itt valaki aki 4k monitoron játszik de csak 1080p-ben?
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Lg 27uk650 monitorról mi a véleményetek? Szeretnék időtálló monitort venni de egy darabig tuti hogy 1080p be menne és nem tudom mennyire jó egy 4k monitornak a képe ha csak fhd-ba megy, van valakinek tapasztalata?
hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest