Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Cső!
Most akciós a sivatagos boltban az ASUS PA328Q, ez egy brutálisan jó grafikus monitor. Most 400 ezer helyett 350 ezer forint, és ha nincs szükséged a széles színtérre akkor tökéletes választás.
Nem tudom mi kell az NDVI-hez.
A Mester és az én kedvencem is ez a csoda, és ha elég amit tud akkor nem fogsz csalódni.Nézd ha olyan keveset játszol mint én, és olyan szinten akkor ez jó arra is. Én játszom EIZO CG277-en, CX271-en meg más grafikus EIZO-kon, és jól szórakozom. Persze játszottam 144Hz-es monitoron és ég és föld, de a képminőség azért elég messze van a legtöbb esetben mondjuk egy ilyen Asus-éhoz képest is.
Nem nagyon létezik még olyan kártya ami 4K-t megfelelően kiszolgál, esetleg az RTX 2080TI. Amúgy mivel 4K ezért szépen jeleníti meg a FullHD tartalmakat, ha például lejjebb veszed a felbontást, akkor ki tudja de lehet tud 100Hz-et is.
Korlátozva van a hozzászólásom, írhatsz privátba ha kérdésed van, de válaszolni nem biztos, hogy gyorsan fogok mert nem leszek otthon. Keresheted Brekk-et is, de csak telefonon éred el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27MR400 Monitor
- Alienware 500hz
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest