Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz kemotox #51401 üzenetére
Ennek is lötyög a görgője
És régebben nyikorgott is, de ez megszűnt pár év alatt(#51402) Vanir: Anno, amikor megvettem én is marhaságnak tartottam, jelenleg ha olyan egér van a kezemben, amelyik nem ilyen, akkor legszívesebben kivágnám az ablakon
Amúgy köszi mindkettőtöknek, összehasonlítottam 4 ajánlott egeret a G500 -assal.
Azt nem vettem figyelembe - nem tudtam -, hogy a programozható gombok számába bele szokták venni a három alap gombot is, tehát akkor nekem 8 kell. De egyről le tudok mondani
Ennyi gombbal a két Logi és a Naos rendelkezik, a méretük majdnem akkora, mint a G500 csak pár mm -el alacsonyabbak, a Naos 12 mm -el szélesebb.
G502: 23k
G402: 17k
Naos: 20kAzt olvastam, hogy G502 -ben egy nagyon jó szenzor van. A G402 -re nem találtam semmit, a Naos-ban ADNS-3310 van, egyelőre erről sem leltem semmit.
Melyikben jobb a szenzor, a Naos -ban vagy a G402 -ben?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest