Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz Moonwolf #19550 üzenetére
Van, ami saját, van, ami optiarc belsejű, de írásban már egyik sem jeleskedik, a samu egy fokkal jobb írásban, tesztelésben pedig megegyeznek, amennyiben mediatek chipes modellekről beszélünk...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Moonwolf
senior tag
válasz blattida #19551 üzenetére
Akkor lehet jobban járnék a samsungal?
Bár a kérdés az hogy azok a liteon modellek tényleg mediatek chipesek, mert olvastam hogy az újabb kiadású samsungok nem biztos hogy olyan van benne. Viszont ha nem mediatek chippes akkor a tesztelésen kívül mit változtat az írás minőségén?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
A Compker vagy az A4 Team kínálatából ajánljatok kérlek valami írót... Ritkán lesz használva, akkor is inkább olvasásra, mint írásra! Fekete színű kellene.
Nagyon köszönöm!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Ectorr
csendes tag
Sziasztok!
Utolsó elemként a hamarosan összeálló gépemhez kéne egy jó kis DVD-író.
Nem kell nagyon keménynek lennie, de a 4-5 ezres kategóriába legyen benne.Várom válaszaitokat! Előre is köszi!
Üdvözlettel: Ectorr
-
-
Moonwolf
senior tag
válasz Flashget #19556 üzenetére
Valami liteon klónról volt szó pár hónappal ezelőtt.
A tesztelés nem lenne annyira elsődleges. Inkább az írás minőség, samsung vagy a liteon pörkölne jobban?
Mondjuk lesz majd blu ray író is, elméletileg az is szépen pörköli a lemezt, akkor viszont meg jó lenne egy tesztelő úgy. Feltéve ha meditek chipes az a liteon, mert ez a nec 7240S ami jelenleg van nem teszt képes ha jól tudom.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Flashget
félisten
válasz Moonwolf #19560 üzenetére
Az az Asus és már valóban nem LiteOn belsős, hanem samsung.
liteon az MT chipes csak volt, hogy tipuson belül eltérőek.
Most a legutolsó LiteOn verzió a C tipus. tesztelésre jó.
samsung csak akkor ha MT chipes de jittert mérni nem tud és nem olyan mint a 223C volt, ami samsung chipes volt és tesztelni nem lehetett vele.
ha BD író akkor most vegyél pioneert amíg még ők gyártják és nem passzolják le ezt is a QSI-nak mint a DVD írást. nekem a 207 van de már 209-nél tartanak. nekem a DVD-t is szépen pörköli.Realme GT Master Edition
-
Anubis_9
őstag
Pio 215D-s írom 6 éves és egy ideje nehezen pörgeti fel a saját maga által íret lemezeket. Néha csak kerreg kattog.
Mi most a legjobb választás, mert most ahogy hallom a mai Pio már nem az a Pio. Gondolok itt a DVR-221-re. BD írót még nem akarok venni, mert még mindig 20.000 felett van az ára.
Köszi!"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
kgyl
csendes tag
Milyen DVD írót ajánlotok, ami tényleg jó ár/értében?
-
kgyl
csendes tag
de melyik samsungot?
-
Flashget
félisten
azt az egy félét ami a boltokban van
mondanám ezt vedd meg de kizártnak tartom, hogy van nekik.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Anubis_9 #19573 üzenetére
azért megpróbálnék egy crossflashelést 215L-re.
Realme GT Master Edition
-
Moonwolf
senior tag
-
Moonwolf
senior tag
-
Moonwolf
senior tag
Akkor nincs ajánlott írható dvd lemez?
Erről tud valaki valamit?
SAMSUNG SH-S224DB/BEBE. Eddig csak 224 volt ez pedig S224.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Moonwolf #19582 üzenetére
Itthon már nem nagyon e-bay-röl hong kongból lehet venni értelmes lemezt.. Ide kelet eurorópába jóformán már csak a hulladék jön. Itmediának van egyedül saját márkás lemeze ami még jó minőségű. Meg néha kilehet fogni valami raktárba sok éve elfekvő szériát ami még jó.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Moonwolf #19586 üzenetére
Inkább szerezz be, egy Optiarc AD-7260S, vagy egy Optiarc AD-7200S írót, bár az utóbbi csoda számba megy, ha nekem szükségem lenne egy 7200S-as modellre 15000Ft adnék érte persze megbízható eladótól és nem lestrapált íróért.
UI:
Persze ki az ki megválik egy ilyen jó minőségű írótól. Nálam egy szint a PIo 112-212-115-215-116-216 írókkal bár olvasáskor akár egy porszívó írás minősége kiváló.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Moonwolf
senior tag
-
djculture
félisten
válasz Moonwolf #19586 üzenetére
Van mert nekem a másodgépemben az van. Nekem szépen ír minden lemezt egyedül az újrairható lemezekre alergiás. Pedig már egyszer kicseréltettem maga a gyár küldött másikat egy újat mert már csak ott volt. Ennek is ugyanez a "baja".. Csak úgy lehet vele ujrairható lemezt irni ha előtte teljes törlést csinál az ember máshogy dobálja a szektor hibákat visszaellenőrzéskor. De már hozzá szoktam, sima lemezt viszont szépen irja.
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Ma vettem át Samsung SH-224DB/BEBE íróm. Tapasztalatok szerint melyik médiát szereti a legjobban? DVD-R/DVD+R? Egyrétegű lemezeket írogatnék vele csak. Pio 215D-vel sok Maxell-t és Verbatimot írtam, azokat szerette.
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
-
Ottó58
senior tag
válasz djculture #19592 üzenetére
Az erősen ajánlott 7260S írót pont emiatt adtam el, (és a Pio215D-t is), de az 5280S ugyanolyan minőségben írja nálam a lemezeket akár a 7241S,7243S és 7203S.
Az első számú íróm pedig a 7261S, ez a legjobban író az általam használt lemezeknél.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
blattida
nagyúr
Nem tudom, szerintem ugyanígy vagy még jobban ajánlható egy plextor 760-as vagy egy benq 1640-1650-es is.
Az válik meg tőlük, aki már nem akar dvd-re írni. Ezen korszak is elmúlóban.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Kcsabi
tag
Hátha kell valakinek egy jó író.
Sony-Nec-Optiarc AD-7200S Miskolcon eladó.[link]
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy van ez a Samsung SE-S084C tpusú külső író , hogy ennek minden képen kell az Y usb betáplálás vagy usb 3-ba dugom esetleg akkor elbírja egy is ?"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- Láncfűrész topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- SSD többféle, sata 2,5"
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest