Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2681) t_a_m_a_s válasza Bikerman (#2680) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Az a helyzet, hogy nekem Nikonom van, és az ismerőseim is jobbára ezt a márkát birtokolják. Én az alap D40-el teljesen elégedett vagyok, a menürendszere áttekinthető, logikus, nekem lelkes amatőrként a tudása is bőven elég. A D40-D60 nem mai gépek már, de ez szerintem nem számít, viszont ennek folyományaként elég jó áron adják. Mindkettő hátránya a fókuszmotor hiánya, ami miatt az obipark bővítése kicsit drágább, illetve régebbi obikkal nem lesz autofókuszod. Nekem a D40-el 10000 expó után sincs semmi gondom, nagyon megbízható gépnek tartom. A D60-al Pilács fórumtársnak akadtak problémái...
Szerintem - bár a Canont nem ismerem - az általad favorizált gépek kb egy kategória, árban is, tudásban is. Így döntő lehet a szokásos megtapogatás eredménye. Amelyik jobban kézre áll, masszívabbnak tűnik, szimpatikusabb a kezelése stb, azt vedd meg.

Remélem tudtam segíteni valamit.

Holnap majd jól beletépünk...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.