Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#49501) Parci válasza .mf (#49499) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

"Nem, Dr. Csernus, nemakarokrólabeszélni, de ha mégegy lánytól a szokásos "tök jó veled beszélni, kár, hogy a barátom nem ilyen" mondatot kapom, az nem teszi zsebre, amit kap..."

távol álljon tőlem az okoskodás, de ha idáig eljutottál, akkor némi csibészséget erőltess még magadra.. ;)

amellett, hogy kedves vagy a csájjéval, ne akarj megfelelni neki. inkább hallgasd meg mindig, beszéltesd hosszan, de legyenek szenvedélyeid, céljaid, amikkel kapcsolatban átjön a lelkesedésed, határozottságod. és ne a fotózás technikai oldala legyen az :DDD, hanem viszont valami szekszibb dolog. :DDD

na, csak okoskodtam :N

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49502) |AP| válasza Parci (#49501) üzenetére


|AP|
veterán

és ha mindez nem jön be, még mindig ott van a jolly joker: "jössz b@szni?" :DDD

(#49503) Mercutio_ válasza .mf (#49499) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ezt akár az OFf-ban is folytathatjuk.
Tömören: Nem haverként, hanem pasiként kell fellépni, mert az első benyomások alapján beskatujáznak, és utána az életben nem mászol ki belőle.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#49504) Parci válasza Mercutio_ (#49503) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a következtetés azért nem stimmel, elég jól tud működni az is, hogy valaki megrázza magát és megváltozik. "nem is gondoltam volna, hogy ennyire rákattanok mf-re" stb. :DDD

de az tuti, hogy bátornak és lelkesnek kell lenni a kedvességen felül, az magával ragadja a csájjét is. ja, és lelki szemetesládának állatira nem kötelező lenni, úgy értem, ha tényleg annak használ valaki, de amikor meg épp nincs maga alatt, akkor le sem szar... nos, akkor ugyanúgy kell viselkedni vele szemben. :) kell az egészséges önbecsülés, tényleg.

de persze ez az egész téma is olyasmi, mint a foci, építkezés, gyereknevelés: 10 millió szakemberünk van belőle :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49505) Studi válasza Mercutio_ (#49503) üzenetére


Studi
addikt

Ebbe a csapdába én is hányszor beleestem fiatalabb koromban...

Parci: pedig .mf-nek olyan Kawasakija van, ami már önmagában is perfekt p@ncimágnes. :DDD

.mf: nem tudom mennyire hallottad, de épp téma volt a sörözésen az asztal végén, hogy mennyi szabad nő vár ránk a világban. :DDD

(#49506) jmakk válasza |AP| (#49502) üzenetére


jmakk
őstag

:D :C Aláírásgyanús...

(#49507) Milán13 válasza jmakk (#49496) üzenetére


Milán13
tag

Köszönöm a válaszokat.

(#49508) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

canon g1x-re mik az ellenérvek?

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#49509) Studi válasza Mr.Csizmás (#49508) üzenetére


Studi
addikt

Mark I-re nagyjából minden, Marseille mutatott olyat, rettenet. Mark II szolgáltatásait tekintve rendben van, az ára brutál, a képminősége pedig nem hozza az elvárhatót.

(#49510) rbalint88 válasza Mr.Csizmás (#49508) üzenetére


rbalint88
addikt

a kérdés inkább az, hogy mik az érveid mellette :DDD tényleg egy rettenet.

(#49511) Marseille199 válasza Mr.Csizmás (#49508) üzenetére


Marseille199
senior tag

Soha-ne-vegyél-olyat.
Mint írták, kaptam én is egyet, rohangálós gépnek,örültem is, hogy majd a kis saját dolgaimra (bringázás, kirándulás) milyen jó lesz, de azóta rájöttem, hogy olyannyira nem esik jól használni/nem igazán tetszik a végeredmény, hogy inkább "cipelem" a g3-at, illetve manapság már inkább csak a teló, elég lesz az is alapon. Szóval ne :)

"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto

(#49512) Freddy76 válasza Mercutio_ (#49503) üzenetére


Freddy76
addikt

Én a gimiben tudtam csajozni, aztán fősulin olyan koleszban voltam, ahol a 300 koleszosból voltunk kábé negyvenen fiúk. Utána pár évig nehéz volt megszokni, hogy tenni kell valamit a d.gásért... Udvarlás, duma, piák, meg ilyenek...

Én első mondatom a feleségemmel, szintén nem józanul:
- Szia, Gábor vagyok.
- Én Jana.
- Mi?
- Jana.
- Az nem fiúnév? Tényleg, te lány vagy?

No, innen hoztam vissza, kissé túl is szaladtam, azóta már gyerek is van, meg lakáshitel is :DDD .

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#49513) .mf válasza Parci (#49501) üzenetére


.mf
veterán

Nyugodtan lehet, én már annyira ki vagyok fogyva az ötletekből. Szerencsére ritkán vagyok a lelki szemetes státuszban. Amit mondasz, az meg esetemben pont nem azt hozza, sőt, pont, hogy eleve így közelítenek felém: én vagyok az érdekes ufó, akinek sok érdekes hobbija van, sok szép, érdekes és különleges helyen járt, amikről érdekfeszítően, humorosan tud beszélni, meg egyéb témákban is mély, intelligens, komoly párbeszédet lehet vele folytatni (ami a pasijukkal nem megy), meg amúgy kedves, jófej, rendes; de otthonra nem kéne. Néha olyasminek érzem magam, mintha csak valami fűszernek, "életadaléknak" tekintenének: csak olyan dolgok kellenek belőlem, amit a kapcsolatukban nem kapnak meg (érdekes helyek, kalandos történetek, intelligens diskurzus), más már belőlem nem, és maradnak a meglévő kapcsolatuknál. És ezt nem értem, hogy miért. Miért csak ufó és életadalék vagyok, és miért nem potenciális párkapcsolati alany? Pár dolog máshogy van nálam bekötve, nem mindig értek más embereket, de a nőket viszont abszolút nem. Néhány ismerősömmel már végigjártuk ezeket a köröket, de általában ultima ratioként az "el vagyok átkozva" maradt csak.

Szenvedély, cél van bőven, több hobbim és célom van, mint időm. Köztük ott van elég macsónak a motorozás is, a gépem elég tiszteletet parancsoló (bár ezt inkább csak a férfiak tudják értékelni. Meg a veszélyét. Sajnos a mostani sok halálos motoros balesettel főleg). A szokásosabb hobbik (idegennyelvek, filmek) mellett vannak érdekesek is jószerével: szeretek utazni, világot járni, érdekes, szép, különleges helyeket és dolgokat felfedezni (nálam ez a fotózás lényege, nem a technikai oldal: ami szépet, érdekeset látok, azt másoknak megmutatni, átadni). Kedvem lenne ahhoz is, hogy egy-két évre abbahagyni a munkát, szerezni valami leselejtezett katonai terepjáró könnyű tehergépkocsit (Unimog sajnos már magában közel a 3.5t-s határhoz, Pinzgauer drága, C303 ritka, UAZ452 túl szovjet és szűkös, más lehetőségeket még mérlegelek), expedíciós lakóautóvá átalakítani, és járni a világot vele, felfedezni megannyi helyet és a világ megannyi szépségét... Az ezekről beszélés sem gond, mindig érdeklődve hallgatják. De itt vége is van.
És itt jön az, hogy nem értem. Van pl. egy lány, akivel régóta jóban vagyok, amikor találkozunk és beszélgetni kezdünk, fél óra alatt meg se áll a mutató. Van pár közös hobbink (pl. mindketten beszélünk japánul, egy nyelvtanfolyamról ismerjük egymást). Érdeklődve szokta kérdezni és utána hallgatni, hogy merre jártam és mit láttam legutóbb. Nemrég barátnői fülembe jutott sugdolózásaiból hallom, hogy megint szakított, majd egy kicsivel később egy újabb sráccal jött össze, meg hogy "kivel nem járt még?". Nem sokkal később valahol pont összefutottunk, s megláttam az új srácot. Egocentrikus antipatikus "mi a faszomat nézel geci?" tekintetű hipszterköcsög. Ezzel? Én meg számításba sem jövök?
Vagy szomszéd srác. Nem ismerem túlzottan, de kocka, naphosszat gép előtt ül. Bamba, tohonya fejű, jónéhány pluszkilóval. Szüleivel lakik. S olyan dögös kiscsaj jár hozzá, hogy azon se lepődnék meg, ha a foglalkozása modell lenne.
Does not compute.

Mercutio: melyik off, mert van pár: fotós, fotós-talis, nőügyes, még off-off, lehet válogatni :DDD
Macsó fellépés? Oké. Sokszor megtörtént eset: megérkezek vhova motorral. Csaj odanéz. Leszállok, veszem le kesztyűt, sisakot, maszkot, szemüveget teszem vissza. Csaj kifejezéstelen fapofával még mindig stíröl. Ránézek, rámosolygok: elfordul / ráköszönök: elfordul és nem válaszol, elmegy.
Namostmivan? :DDD

Pollai: lehet, hogy nekem is ezt kéne bepróbálnom :DDD

[ Szerkesztve ]

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#49514) k1csi válasza Mr.Csizmás (#49508) üzenetére


k1csi
senior tag

Ha a G1XmkII-ről van szó, ár vagy ár/érték.
Egyébként jó áron semmi gond vele, kompaktok között a csúcskategóriában is megállja a helyét. Az obi elég bumszli rajta (az egész gép nem pici), a mozgása és talán még a fókusz is érezhetően tolja a gép súlypontját.
A rajza kb. ekv. 85mm-ig rekeszelés nélkül is elfogadható (igazából ekv. 24mm-en a rekeszeléstől sem lesz jobb, de akár az Oly 12 f/2-höz képest is meglepően jó nyitva), 85mm felett kb. 1 Fé rekeszelést igényel, hogy elfogadható legyen.
Ami nekem tetszett rajta, hogy videó felvétel alatt is megy a peaking (viszont ez meg akkor az igazi, ha külső kereső is van rajta ami még drágábbá teszi). Fotóban meg az, hogy nem esnek a színek szét ISO3200-nál sem (felette vsz. nem érdemes használni).
A fókusza még mindig nem túl gyors, de elég megbízható viszonylag kevés fényben is.
Tény viszont, hogy ha nem a kompaktság (obicsere mentesség) a legfontosabb az árából jobb minőséget is ki lehet hozni m43-al.

Vsz. a mkI csak bőven a piaci ár alatt, hogy azonnal bukta nélkül el lehessen adni.

Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

(#49515) Parci válasza .mf (#49513) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

akkor az első, és egyébként a nehezebb fele megvan. az elátkozottság meg hülyeség.. :K viszont még olyan okosságot tudok mondani, hogy ha nagyon rá vagy görcsölve a témára (nem tudom, csak mondom, nekem volt ilyen periódusom), akkor egyszerűen olyan a kisugárzásod, olyan üzenetet közvetítesz, ami nem jó. el kell tudni engedni a dolgot, amikor már tényleg leszarod, hogy mi van, viszont mindeközben nem elkeseredett vagy a csajhiánytól, hanem ellenben már tök jól érzed magad a bőrödben, és sok társaságba csöppensz, sok emberrel ismerkedsz...

...akkor beindul a dolog, és mire kettőt pislogsz, és elkezdenéd behúzni a numerákat, ott a gyerek, lakáshitel stb.

:DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49516) OPiiPO válasza Parci (#49504) üzenetére


OPiiPO
addikt

nekem egyszer sikerült a lelki szemetesládából felküzdenem magam a csúcsra, de az igen hosszú és megterhelő folyamat - lehet meg se éri, de akkor még lelkes voltam erősen :)

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#49517) rbalint88 válasza Parci (#49515) üzenetére


rbalint88
addikt

vagy el kell menni kurvázni, az a legőszintébb kapcsolat ;]

(#49518) Studi válasza rbalint88 (#49517) üzenetére


Studi
addikt

Az még a fényképezőgép-gyűjtögetésnél is drágább hobbi.

Legalábbis azt hallottam! :DDD

(#49519) Mr.Csizmás válasza Studi (#49518) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

pedig egy olcsó kompakt áráért ellátják már a bajodat deluxe :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#49520) Parci válasza rbalint88 (#49517) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem láttátok a mai hírt, hogy mi történt a google fejessel a jachtján? :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49521) Parci válasza OPiiPO (#49516) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

többnyire nem éri meg, jól mondod. már csak azért is, mert az a csaj, aki lelki szemetesládának használ, azért valahol eleve nem vonzódik hozzád igazán. rövid az élet, nem szabad elvacakolni éveket és olyan libák után futni, akik igazából nem vesznek komolyan -- én erre jutottam 18 évesen. :B

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49522) Ear001 válasza Milán13 (#49491) üzenetére


Ear001
addikt

Én nem vagyok olyan grammhuszár mint itt sokan, még talán egyszer sem szedtem le a kettös markolatot az E-M5- röl, de szerintem a Manfrotto 190 tényleg túlzás. Onnan tudom, hogy nekem az van, megmaradt a korábbi 4/3-os Olympus szettböl egy 486-os fejjel. Mint állvány hibátlan bírja a strapát, kézhezálló, a fej is rendben van, de egyszerüen túl masszív ehhez a kicsi géphez. Utcára szerintem egy könnyü kis monopod az ideális egy akkora géphez.

(#49523) ati3x válasza Parci (#49515) üzenetére


ati3x
senior tag

Jam, Jól baszélsz! Huhh én is nagyon amatör voltam a nőkkel, bevallom. Iszonyat sokszor voltam "lelki szemetes" meg cukifiú, de semmi több.. MEg ugye, nem vagyok egy túl magas típus, (165 cm) szal ezzel sem tudtam sokáig megbarátkozni.. Aztán egyszer csak "le**tam" az egészet ezzel párhuzamosan megtanultam jól érezni magam a bőrömben, na akkor ismertem meg asszonyt.. :) Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk.. :) Ennek már több mint 10 éve.. :) No azóta lett még két cuki csajom! :)

Szal mf! Ismered azt a viccet: "mi a hasonlóság a nő, meg egy doboz gyufa között? Ha nedves, akkor b*****tod! '

(#49524) need


need
addikt

Sziasztok...

Ha esetleg ne talán/talán láttok valahol hirdetni raynox dcr-250 vagy valakinek van esetleg eladó akkor szóljatok már légyszi..mert szeretnénk venni egy ilyen ketyerét.

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#49525) Dolphin válasza ati3x (#49523) üzenetére


Dolphin
tag

:DD

need: nemrég adtam el potom áron :(

[ Szerkesztve ]

(#49526) need válasza Dolphin (#49525) üzenetére


need
addikt

remek.. akkor lecsúsztam :O :O :O

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#49527) ati3x válasza .mf (#49513) üzenetére


ati3x
senior tag

Egy tanács: tudom hülyén fog hangzani: Ne értékeld felül megad, ne próbálj többnek látszani másoknál, sőt felejts el azt hogy magad máshoz méred. Minden ilyen szart felejts el, ne akarj senkitől se jót se rosszat! Egy a lényeg, érezd jól magad a bőrödben. És előbb- utóbb "levadásznak">:)

(#49528) Parci válasza ati3x (#49527) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nagyon így van. pont olyan, mint a futás: tilos máshoz mérni magad, és csak akkor jutsz előrébb, ha megtanulod szeretni. magadat meg úgy sem tudod leelőzni.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49529) arn


arn
félisten

hat... munkaidoben porog a topik, hetvegen meg kuss van?

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#49530) Sefter válasza need (#49524) üzenetére


Sefter
veterán

itt a fórumon warter fórumtárs árult ilyet (nem tudom megvan-e még, de egy kérdést megér...)

Psn ID: sefter_hun

(#49531) Freddy76 válasza ati3x (#49523) üzenetére


Freddy76
addikt

A nő olyan elfekvő érték, amely élvezi az álló tőkéből befolyó kamatot.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#49532) need válasza Sefter (#49530) üzenetére


need
addikt

felvettem vele a kapcsolatot.. kösz a tippet.. :R

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#49533) need válasza arn (#49529) üzenetére


need
addikt

hétvégén az emberek pihennek.. mert elfáradnak az egész hetes fórumozásban.. ;]
vagy pl. rozsabogarat vagy gyííííííííkot fotóznak mint én.. :P

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#49534) Big-Lacos


Big-Lacos
aktív tag

Ebben a topicban csak read only szoktam lenni,de ezt megosztanam. Ha esetleg mar volt, akkor bocsanat:
Philip Bloom es a GH4
[link]

https://www.flickr.com/photos/biglacos/

(#49535) gorgo válasza .mf (#49513) üzenetére


gorgo
őstag

No, tehát okosság röviden. Csak lazán, mintha mindig otthon lennél ismerősök körében. Ha szerepet játszik az ember, csak rábaszhat, később is annak kell megfelelni. Ha finganod kell, fingjál, mint szoktál derüljön ki az elején. Később nemcsak egy féleképp lesz gáz belőle...
Jó példa egyik exemre (pedig nő részéről az ilyen igazi fehér holló): az első randit úgy tervezi, hogy ágyba viszi a jelöltet: minek futni a fölösleges köröket, az egyik leglényegesebb szempont derüljön ki az elején. Ha passzol az ágyban lehet folytatni, ha nem, repül. Szal csak lazán!!!! ;)

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#49536) Milán13 válasza Ear001 (#49522) üzenetére


Milán13
tag

Van esetleg más javaslatod állványra és fejre, ha egy kis természetjárás, virágfotózás is benne van a repertoárban? (Vanguardokat is néztem de hasonlóan drága, mint egy manfrotto)

(#49537) Parci válasza gorgo (#49535) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

persze anno, amikor totál padlón voltam és állatira elfogyott már a türelmem a nőügyeket illetően, a hasonló tanácsoktól csak méginkább kikészültem. tudtam, hogy lazának kéne lennem, próbáltam is, erőből :DDD, olyan laza lehetten, mint egy százas szög tökig beverve.

sajnos nem lehet megúszni az időfaktort, amíg az ember szép lassan összerakja magát, elengedi a belső feszkókat, tényleg leszarja az egész csajok témát (nekem egy év volt). inkább belefog új hobbikba, hagyja magát belecsöppenni mindenféle programokba, így megismerkedik egy csomó új emberrel, a többi meg jön magától.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49538) Mercutio_ válasza need (#49532) üzenetére


Mercutio_
félisten

El tuti nem adom, de ha kipróbálnád a Raynoxt vagy kozgyuruket tudod hol melozom, dobj egy privit és másnap beviszem, aztán majd visszahozod.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#49539) Lassú Víz válasza Milán13 (#49536) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Nézd meg az Indurot. Mikrosat (is) forgalmazza.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#49540) madgie válasza need (#49533) üzenetére


madgie
titán

Nagyítóval égetted a hátteret? :D

(#49541) need válasza madgie (#49540) üzenetére


need
addikt

kelletett vón a nagyító is..??

a bogarat egy vödörből szedtem ki..a kis hűlle bele mászott..a hintaágy napernyőjére raktam ki..száradni..
nekem kurvára tetszett a nagy fehér..és a bogár sziluettből is maradt..

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#49542) rumos14


rumos14
nagyúr

jók ezek az okfejtések.
én még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mi miért akarunk egy nővel ismerkedni? hámmer teccik nekünk, esztétikailag, szekszuálisan. na, a nők is így vannak ezzel. ha nem látnak meg bennünk vmi vonzót, vmi szekszit, amiért ágyba bújnának velünk, akkor... akkor lelki szemetesládák és/vagy cuki IT/teló/fényképező/... kisegítők maradunk.
ez színtiszta biológia.
ami kell még, hogy vmiért felnézzenek ránk. pl. jól beszélünk nyelvet, mittomén, szeretjük az állatokat, határozottak vagyunk, segítünk a szomszéd öreg néninek, stb.

(#49543) zool1 válasza rumos14 (#49542) üzenetére


zool1
őstag

... a pénzt kihagytad... ;] :P

(#49544) .: JuSzT :. válasza zool1 (#49543) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

meg a br*t :)

(#49545) ooooobi


ooooobi
senior tag

Jó hogy itt mindenféle dologról mennek az eszmecserék, ezért szertek feljárni olvasgatni. Jó kis közösség.

need: Pedig nagyon nem néz ki jól az a hatalmas beégés. Sajna a gyíkos is inkább csak próbálgatásnak tünik.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#49546) rumos14 válasza zool1 (#49543) üzenetére


rumos14
nagyúr

na ez tényleg kurvára igaz. sajnos. de amelyik nőnél ez a top szempont, azt jobb is, ha hagyod... bár ennek is van érthető magyarázata. azt akarja h ha kölyköket ad neked, meglegyen az anyagi biztonság=pénz.
pénz mellett még két nyerő tulajdonságod lehet: ha külföldi vagy, vagy vízilabdázol. még egyetemen egy pajtim be is mutatta. nagyon jó brit akcentusa volt és előadta vmelyik szórakozóhelyen h walesi vízilabdázó (értitek, Wales és a waterpolo....). hát, túlkereslet volt iránta :D

(#49547) jmakk válasza Milán13 (#49536) üzenetére


jmakk
őstag

Pedig szerintem ez a Vanguard most az egyik legjobb ajánlat a piacon, ha nem kifejezetten a kis méret a fontos.

(#49548) Warter


Warter
őstag

Egyébként ha valakinek nagyon nem jönnek össze dolgok, akkor érdemes a külsőn változtatni, néha ennyi is elég. Új frizura, új szakáll, új parfüm. Ruhatár frissítés.

(#49549) Mercutio_ válasza Warter (#49548) üzenetére


Mercutio_
félisten

Új nő ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#49550) madgie válasza Mercutio_ (#49549) üzenetére


madgie
titán

Több pia.

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.