Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Jam, Jól baszélsz! Huhh én is nagyon amatör voltam a nőkkel, bevallom. Iszonyat sokszor voltam "lelki szemetes" meg cukifiú, de semmi több.. MEg ugye, nem vagyok egy túl magas típus, (165 cm) szal ezzel sem tudtam sokáig megbarátkozni.. Aztán egyszer csak "le**tam" az egészet ezzel párhuzamosan megtanultam jól érezni magam a bőrömben, na akkor ismertem meg asszonyt..
Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk..
Ennek már több mint 10 éve..
No azóta lett még két cuki csajom! 
Szal mf! Ismered azt a viccet: "mi a hasonlóság a nő, meg egy doboz gyufa között? Ha nedves, akkor b*****tod! '
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen légtisztítót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Napelem
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Sony FE 100mm f/2.8 Macro GM Lens (SEL100M28GM)
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk..