- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Jam, Jól baszélsz! Huhh én is nagyon amatör voltam a nőkkel, bevallom. Iszonyat sokszor voltam "lelki szemetes" meg cukifiú, de semmi több.. MEg ugye, nem vagyok egy túl magas típus, (165 cm) szal ezzel sem tudtam sokáig megbarátkozni.. Aztán egyszer csak "le**tam" az egészet ezzel párhuzamosan megtanultam jól érezni magam a bőrömben, na akkor ismertem meg asszonyt..
Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk..
Ennek már több mint 10 éve..
No azóta lett még két cuki csajom! 
Szal mf! Ismered azt a viccet: "mi a hasonlóság a nő, meg egy doboz gyufa között? Ha nedves, akkor b*****tod! '
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hővezető paszták
- Flipper Zero
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk..