- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Milán13
üzenetére
"azért ide írtam, mert"
Mert off téma és off gép.
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.---
Milyen témák mennek itt közben, agyameldobom. Én is rossz helyen nyaralok.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe 
Igaz, lányok engem is szoktak kergetni... de inkább csak az őrületbe
Nem, Dr. Csernus, nemakarokrólabeszélni, de ha mégegy lánytól a szokásos "tök jó veled beszélni, kár, hogy a barátom nem ilyen" mondatot kapom, az nem teszi zsebre, amit kap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van külön állványos topik is, itt szerintem nem sok ember használ ilyen állványokat (mikróhoz elég kisebb és könnyebb), hogy össze tudja őket hasonlítani. Én egy Weifeng 6615-öst használok, mert ~32 cm-re összecsukható és ~1 kg, viszont ~1.4 m-re nyitható max. Nekem ez motoron tanktáskába pont befér úgy, hogy gép és obik meg pár kiegészítőt még tudjam cipelni. S messze nem 100k volt. Még a Benro eredetije sem, aminek továbbfejlesztett másolata. Ha hátizsákkal mész és kevésbé vagy méretkorlátos, akkor ezeknek pár számmal nagyobb verziója is jó lehet. Nem kell egyből 100 k-ra menni.
És hogy ilyen szövegekkel össze lehet valakivel jönni, meg egyeseket lányok kergetnek, hát kapjátokbe