Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #71932 üzenetére
Mindenképpen Note 4 vagy Z3. Már csak azért is, mert a többi visszalépés lenne RAM-ban (3GB vs 2GB). Sonytól amúgy nem tudom miért félsz. Azt fogja tudni produkálni, amit a mostani konkurenciája is.
Note 4 jobb kamerában, kijelzőben, helykihasználásban, erősebb a SoC, van ujjlenyomatolvasó, van S-Pen. Z3 kicsit jobb üzemidőben, anyaghasználatban (üveg hátlap), vízálló, a jelenlegi szoftvere állítólag simább (bár nekem a Note 4 is nagyon gyorsnak tűnt, de sok helyen olvastam már hogy lagol, nem tudom mennyire igaz - az biztos hogy a Z3 baromi jól van optimalizálva).
Hirtelen ennyi jutott eszembe, döntsenek a felhasználási szokásaid és a pénztárcád.(#71933) mOta: Inkább első generációs Motorola Moto X.
De ha nagyon ezek közül kell: amennyiben nem fontos a kamera, HTC One M7, amennyiben az, Xiaomi Mi2S.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs