Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14872) Tötyö


Tötyö
csendes tag

Hali! A következő bő egy hónap folyamán sort kellene kerítenem egy telefoncserére. Nagyjából a következő szempontok alapján próbálom belőni a dolgot:

- mindenképpen új, a Telenor kínálatában kapható készülék
- amire elsősorban kellene a telefonálás-sms páros mellett, az az e-mailezés (mivel elsősorban munkaeszköz lenne, meglehetősen sokra), naptár (Google), böngésző, némi facebook (de abból is 90%-ban csak az üzenetküldés)
- multimédia: alap zenelejátszó, (rádiót nem hallgatok, az nem lényeg); szintén alap videolejátszás, nem ragaszkodom HD-hez és társaihoz ; kamera tökmindegy, szökőévente egyszer használom; játékok nem érdekelnek... (ezekből következően, különösen nagyobb tárhelyre-bővíthetőségre sincs szükségem.)
- méretben lehetőleg 4" és felette (az átlagosnál nagyobb a kezem, most egy 3,5-es kijelzőt nyomogatok, néha eléggé szenvedősen tudom csak használni); különösebb felbontás és pixelmánia nincsen részemről
- a fentiekre a következő nagyjából két-három évben különösebb kompromisszumok nélkül megfelelő és gyors legyen, és lehetőleg minél kevesebb nyűggel (értsd: megbízható legyen, működjön - mindenféle buherált romokkal szórakozni, főzni-sütni-rántani nem akarok...)

Ezek alapján jelenleg a HTC Desire X és a Samsung Galaxy S3 mini, valamint a Sony Xperia P, amelyek tudásban-árban is elfogadhatónak tűnnek számomra. Vélemény? Vagy android vonalon valami más, ami hasonló árkategóriában játszik (vagy legalábbis nem feljebb)?

WP8 vonalról a Lumia 620 (vagy ha lesz a kínálatban, akkor esetleg az 520-720 páros) tűnik szimpatikusnak, de a Google-féle szinkronizál-nem szinkronizál történet elbizonytalanít, mivel ha tényleg nem megy/nem fog menni a dolog, akkor felejtősek, adott esetben nem akarok ezzel bajlódni (és ha már itt tartunk, valaki tájékozottabb felhomályosíthatna, hogyan is áll most ez, mert én már elvesztettem a fonalat).

Köszönöm a tippeket-tanácsokat előre is!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.