Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Ezekre használnám a telót, illetve ezek kellenek bele:
gps
wifi
viszonylag nagy kijelző
jó fényképezzen. Nem a méret a lényeg, hanem a minőség! Ár:30-40k max. Néztem ezeket a kínai telefonokat.
Quad core meg minden 60k.undefined
-
Hszabolcs92
csendes tag
Sziasztok!
A jo oreg HTC Desire telfonom mara tobb mint 3 eves, es kezdi feladni a szolgalatot. Mar majdnem 2 eve hasznalok ipad 2-t, es nagyon szeretem. Most jutottam el odaaig, hogy venni szeretnek egy iphone-t a htc-m helyett. Vegyek most egy iphone 5-ot, vagy megeri varni egy 5s-re? Fog annyival tobbet tudni? -
zsistvan
tag
Sziasztok!
Egy új telefont szeretnék a feleségemnek, max 150 ezerig. Most egy Nokia E52-est használ.
Általában 3-4 évente cseréli a telefonját. T-mobilos, vagy független legyen.
Elegáns, igényes mobilt szeretne. Leginkább telefonálásra és SMS-re használja, de az újnál mindenképp szükséges a GPS is. Idáig a Lumia 820 amit minden szempontból jónak találtunk.
Tudnátok még hasonló telefonokat ajánlani?Köszönöm,
Zs.István -
gzbotii
nagyúr
válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére
Az S-el jelolt iPhone modeleke az elozo egy kisse felturbozott (foleg sebesseg teren) variansok, szerintem nem fogja megerni. Szerintem. De ha varsz nyarig akkor mar eleg jo vetel lessz az i5
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zsistvan
tag
Köszönöm nektek.
Marad a Lumia 820, és kap hozzá egy piros hátlapot, hogy kicsit trendibb legyen -
legenda
válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére
szia,
nem tudni, hogy milyen többlet lesz adott az új iphone tekintetében, az viszont biztos, hogy az új típus megjelenésekor olcsóbb lesz az i5, tehát - ha nem sürgős a dolog, akkor - én kivárnám, hogy milyen többletet hoz az új, és annak függvényében eldönteném a melyiket vegyem kérdést.
visszatekintve, az "s" verziók mindig sok javulást hoztak, nem csak harveres téren, hanem a hibákat is javították, például a 4 -> 4s esetén; javított home gomb, ami a sima 4 alatt hajlamos volt korán behalni, vagy az antennák szempontjából többet és jobb elhelyezést kaptak a 4s esetén, mivel a sima 4 képes volt eldobálni a térerőt, ha "rosszul fogta" az ember...stb.
az i5 is rendelkezik hibákkal, szóval lesz mit javítani.
hardveresen is szépet ugrottak; egymagos kontra kétmagos cpu, hétszer gyorsabb cpu, jelentősen jobb kamera, jobb/gyorsabb 3g modul, jobb bluetooth, és még lehetne sorolni.
arról nem is beszélve, hogy mindig van olyan - szoftveres - újítás, amit csak az új típus kap meg, hogy legyen miért cserélni.
nekem volt 4s, de nem láttam akkora fejlődést az i5 tekintetében, hogy arra cseréljem le, illetve befolyásoltak még a tipikus hibák, például sokaknál könnyen sérül a sötét keret, behal a főkapcsoló, porosodik a kamera...stb.
mivel sok hibát nem csak a fórumon olvastam, hanem ismerősi körben tárgyilagosan tapasztaltam is, ezért nem fogott meg az i5, majd talán a következő típus - mert amúgy a 4s bejött, 13 hónapig örömmel használtam -, jelenleg xperia z van, és kíváncsivá tett az sgs4 is, szóval majd kiderül...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MurdR
veterán
válasz ludsimon #14773 üzenetére
Figyelj. Én is ebben a cipőben jártam, volt anno 40k-m telefonra. Nem vártam vele, mert viszketett a tenyerem egy új telefonra, megvettem az Alca995-öt. Fél éve verhetetlen volt a maga 35ezres kategóriájában, de pár hónap múlva már éreztem, hogy kevés. Pedig telón nem játszok. Kell már a két mag, ha pl egész nap netezel meg appokat használsz.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
blt.62
őstag
Szerintetek HTC ONE X vagy SGS3? Miben jobb egyik a másiknál?
MegtorloXp
-
legenda
válasz blt.62 #14777 üzenetére
szerintem (is) inkább az s3, jobb támogatás - akár firmware, akár szervizes szempontból -, jobb akkumulátoros üzemidő...stb.
nem sokadlagos tényező, hogy házhoz megy a szervizes, és ott javítja a samsung prémiumos telefonokat, nem pedig hetekre leadva kell imádkozni.
arról nem is beszélve, ha s3 lte verzióról van szó, amiben 2 gigabyte ram van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tresh
veterán
-
batai15
félisten
ha nem gyári garral veszi,akkor ugyse él a samsung garancia. annyival a samu ,sem a hox se jobb hogy ki lehessen jelenteni melyik a jobb. szerintem döntsön szinpátia alapján. pl lehet őt nem érdekli custom rom.de lehet pont a sense nem.
-
kbence97
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg készülékváltáson (iPhone 4-ről olcsóbbra, mivel nem használom ki) gondolkozom, de pontos elképzelésem nincs a típusról, így a segítségeteket kérném.Az alábbi paraméterekkel keresek tehát:
-használtan max. 40-45ezer függetlenül
-op. Rendszer, illetve márka mindegy (de samsung-ot nem szeretnék)
-jó minőségű kamera(nem rosszabb, mint az iPhone 4-é)
-viszonylag használható böngésző
-(bár nem létfontosságú, de) fizikai qwerty billentyűzetes telefon jó lenneMinden adott paraméterekkel rendelkező típust leírhattok, érdekel!
Köszi: Bence
U.i.: én a nokia e7-re gondoltam, de a fixfókuszos kamera és a döcögös szoftver miatt egyelőre elvetettem.
-
edem96
senior tag
válasz kbence97 #14784 üzenetére
Az E7 felejtős, lassú, nulla támogatás van rá. Én inkább wp vagy droid irányba nézelődnék. Ha wp akkor Lumia 800, ha droid akkor sok a lehetőség.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
legenda
válasz batai15 #14787 üzenetére
lelkük rajta, vásárláskor spórolnak 10 - 20 e ft-ot, egy húzós garanciális problémánál meg sokkal többet buknak!
sokan kerestem már meg ilyen problémával, de csak arra tudtam emlékeztetni őket, amit ezzel kapcsolatban korábban javasoltam.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off de nem tudom hova írjam:
Ma vittem vissza cserére a ZTE Grand X In készülékem, ki is cserélték oké (T). Viszont elfelejtettem a szinkronizálást kikapcsolni, azaz megvan benne jegyezve mindenem. Szerintetek tudok valamit csinálni, ill menjek vissza és kérjem el egy pillanatra hogy kapcsolhassam ki? Kicsit ráparáztam. -
HuMarc
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz kbence97 #14784 üzenetére
Az E7-nek a fixfókusz ellenére is jó kamerája van, HD-videókat készíthetsz vele, és a remek billentyűzet egy áldás.
Nagyon szép Amoledes kijelzővel rendelkezik, olyan érzés internetezni vele, mintha egy kis számítógépet használnál.
Takarékos üzemmódban 3 napig is eldöcög az akkuja.Némelyik csupa műanyag, méregdrága Androidos mobil a nyomába sem érhet az E7 anyagminőségének.
A Symbiant azonban biztosan erősen szoknod kellene, és ha nem fáj, hogy nem áll mögötte akkora alkalmazáskínálat, mint iOS és Android esetén, akkor elgondolkodhatsz rajta.
Olcsón és jó állapotban megéri beszerezni, de drágán nem érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Vettem egy Samsung SII-t, nagyon tettszik, csak az a gond, hogyha egy picit is elmozdítom bármilyen irányba, zöldes lesz a kép. A ZTE Blade-nek természetesebb színei vannak. Ahogy olvasom ez az Oled technológia jellemzője. Csak azt nem értem, hogy akkor miért tartják jobbnak az LCD-nél. Igaz a feketéje olyan, mintha ki lenne kapcsolva a készülék.
Tudtok más telefont ajánlani, aminek jobbak a színei? Azért nem vettem S Advance-t, mert az még színesebb volt és képernyő módot sem lehet állítani. Úgy emlékszem, hogy az üzletben az SIII, S Duos, Ace 2-nél nem volt ilyen elszíneződés.Vagy minden telefonnak megvan a maga baja, nincs tökéletes. Nekem viszont pont a kijelző lenne a legfontosabb. -
kbence97
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket. A lumia 800-on is gondolkozom, a blackberry nekem túl "üzleti kategóriás" . Megpróbálok majd egy e7-et személyesen is kipróbálni, mert a symbian-t ismerem eléggé és nincsen vele bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest