Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére
Az S-el jelolt iPhone modeleke az elozo egy kisse felturbozott (foleg sebesseg teren) variansok, szerintem nem fogja megerni. Szerintem. De ha varsz nyarig akkor mar eleg jo vetel lessz az i5
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
legenda
válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére
szia,
nem tudni, hogy milyen többlet lesz adott az új iphone tekintetében, az viszont biztos, hogy az új típus megjelenésekor olcsóbb lesz az i5, tehát - ha nem sürgős a dolog, akkor - én kivárnám, hogy milyen többletet hoz az új, és annak függvényében eldönteném a melyiket vegyem kérdést.
visszatekintve, az "s" verziók mindig sok javulást hoztak, nem csak harveres téren, hanem a hibákat is javították, például a 4 -> 4s esetén; javított home gomb, ami a sima 4 alatt hajlamos volt korán behalni, vagy az antennák szempontjából többet és jobb elhelyezést kaptak a 4s esetén, mivel a sima 4 képes volt eldobálni a térerőt, ha "rosszul fogta" az ember...stb.
az i5 is rendelkezik hibákkal, szóval lesz mit javítani.
hardveresen is szépet ugrottak; egymagos kontra kétmagos cpu, hétszer gyorsabb cpu, jelentősen jobb kamera, jobb/gyorsabb 3g modul, jobb bluetooth, és még lehetne sorolni.
arról nem is beszélve, hogy mindig van olyan - szoftveres - újítás, amit csak az új típus kap meg, hogy legyen miért cserélni.
nekem volt 4s, de nem láttam akkora fejlődést az i5 tekintetében, hogy arra cseréljem le, illetve befolyásoltak még a tipikus hibák, például sokaknál könnyen sérül a sötét keret, behal a főkapcsoló, porosodik a kamera...stb.
mivel sok hibát nem csak a fórumon olvastam, hanem ismerősi körben tárgyilagosan tapasztaltam is, ezért nem fogott meg az i5, majd talán a következő típus - mert amúgy a 4s bejött, 13 hónapig örömmel használtam -, jelenleg xperia z van, és kíváncsivá tett az sgs4 is, szóval majd kiderül...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest