Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gzbotii

nagyúr

válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére

Az S-el jelolt iPhone modeleke az elozo egy kisse felturbozott (foleg sebesseg teren) variansok, szerintem nem fogja megerni. Szerintem. De ha varsz nyarig akkor mar eleg jo vetel lessz az i5

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

• kali

legenda

válasz Hszabolcs92 #14755 üzenetére

szia,

nem tudni, hogy milyen többlet lesz adott az új iphone tekintetében, az viszont biztos, hogy az új típus megjelenésekor olcsóbb lesz az i5, tehát - ha nem sürgős a dolog, akkor - én kivárnám, hogy milyen többletet hoz az új, és annak függvényében eldönteném a melyiket vegyem kérdést.
    visszatekintve, az "s" verziók mindig sok javulást hoztak, nem csak harveres téren, hanem a hibákat is javították, például a 4 -> 4s esetén; javított home gomb, ami a sima 4 alatt hajlamos volt korán behalni, vagy az antennák szempontjából többet és jobb elhelyezést kaptak a 4s esetén, mivel a sima 4 képes volt eldobálni a térerőt, ha "rosszul fogta" az ember...stb.
    az i5 is rendelkezik hibákkal, szóval lesz mit javítani.
    hardveresen is szépet ugrottak; egymagos kontra kétmagos cpu, hétszer gyorsabb cpu, jelentősen jobb kamera, jobb/gyorsabb 3g modul, jobb bluetooth, és még lehetne sorolni.
    arról nem is beszélve, hogy mindig van olyan - szoftveres - újítás, amit csak az új típus kap meg, hogy legyen miért cserélni.
    nekem volt 4s, de nem láttam akkora fejlődést az i5 tekintetében, hogy arra cseréljem le, illetve befolyásoltak még a tipikus hibák, például sokaknál könnyen sérül a sötét keret, behal a főkapcsoló, porosodik a kamera...stb.
    mivel sok hibát nem csak a fórumon olvastam, hanem ismerősi körben tárgyilagosan tapasztaltam is, ezért nem fogott meg az i5, majd talán a következő típus - mert amúgy a 4s bejött, 13 hónapig örömmel használtam -, jelenleg xperia z van, és kíváncsivá tett az sgs4 is, szóval majd kiderül...

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés