Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Ennél a készüléknél jól gondolom hogy nem igen van jobb vétel a paramétereit figyelembe véve? Köszi előre is
[link] -
tresh
veterán
válasz Misi1980 #90029 üzenetére
Emlékeim szerint az M4 ne 8 gb romja van és szabadon max 2 gb körül és mindent oda tudsz csak telepíteni. Ez édes kevés. Amúgy én egyiket se venném de ha csak ez a két opció akkor a samu használhatóbb szerintem. Bár ennyiért olyan Xiaomi,mezui,lenovo telefont kap ami körbe röhögi ezeket 2x.
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Keresnék telót az alábbiak szerint:
- bruttó 100k (cég veszi, számla kell róla tehát csak normális boltok játszanak)
- Új
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- 2 évre tervezem ezért az árért a lehető legjobbat
- Telefon,e-mail, net, néha navi , zene hallgatás
- Csak Android (lehetőleg minél frissebb jó lenne ha támogatása is lenne min 1-2 évig )
- min 2 GB ram ,16 gb belső tárhely
- 5"-5,5" kijelző méret
- Samsung nem érdekel minden más igen
- 3000-es aksi nem ártana 1 napot aktív használattal bírjon
- Dual Sim nem feltétel de ha van csak a pozitívAmiket én nézegettem:
Lenovo Vibe P1
Asus ZenFone Selfie
Meizu MX5 (Dual SIM) gari elég karcsú rá
Honor 6Köszi előre is
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #88506 üzenetére
Spec alapján két lenovo lehet jobb vétel nála szerintem a többi nem igen..
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #88498 üzenetére
Szerintem jó ki kütyü havernak most rendeltem nem rég ő full elégedett vele (pedig nagy kritikus)
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #88494 üzenetére
szerintem ez jó választás és árban is jobb
-
tresh
veterán
válasz stereotype #86593 üzenetére
Ha fényképezés minősége fontos abba annyira nem remekel a z3c
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz Alister71 #85836 üzenetére
Mert egy teszt alapján el tudja dönteni ?Vagy ha Pisit beírja neki hogy csak az s6 mert neki is az van és az az istenkirálymegaf@sza? Vagy fordítva i6 esetében? Szerintem nem de ez is lényegtelen. Tájékozódni szeretett volna csak nem részletezte ki hogy mit szeretne. Gondolom te is csuklóból aki iOS-t használ 6 év annak droidot fogsz ajánlani főleg annak függvényében hogy az egyszerű kezelhetőség fontos neki. Nem igazán értem ezt a rugózást ezen a kinek milyen telefonja van témán. Mert akkor ezek szerint itt csak az segíthetne akinek mindegyik telefon az asztalán van és mindegyiket használja..
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz [lAyCsI] #85833 üzenetére
xiaomi háza táján szerintem lehet találsz megfelelőt ott szép számmal lesz rom.
Bár szerintem a honor 6 mókolás nélkül is teljesen jó kis készülék.
(#85834) PsycHo88: szerintem maradj az iOS-nél ha eddig is azt használtál, főleg hogy írtad az egyszerű kezelhetőséget. S6 edge egy jó kis készülék de a droid szerintem sok megszokást igényel az alma után viszont sokkal testre szabható.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Alister71 #85824 üzenetére
Hol írtam hogy rossz lenne bármelyik készülék ? Senki se mondta.. csak ha elolvassa az illető a topik címét és talán még meg is nézi az összefoglalót, akkor leírja hogy most ilyen és ilyen telefonom van lehet váltanék és ezek az igényeim, ezeket néztem ki. Akkor tudsz segíteni. Lehet ez csak az én hülyeségem de azért ha valamit veszek magamnak csak felállítok egy elvárást hogy mit szeretnék még ha pénz nem számít akkor is.
-
tresh
veterán
válasz Alister71 #85809 üzenetére
Mert két különböző rendszer szerintem és mindenkinek más a fontos funkciók terén.
Lehet az iOS után agyf*szt kapna a droid hülyeségein vagy fordítva. Ezt szerintem magának kell eldönteni nem pedig hogy kis Béla bebüfögi neki hogy csak az ájfon vagy csak a samsung.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz kretenallat #85429 üzenetére
Nem lesz semmibe se hátrány főleg hogy nem sokára megkapja az 5 ös-t is (idén)
Topikjába nézz be
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz kretenallat #85424 üzenetére
Honor 6 ?
-
tresh
veterán
válasz nyuszi123456 #85422 üzenetére
Leginkább semmilyen majd ha kijön az új
-
tresh
veterán
válasz anulu tuslu #85410 üzenetére
2gb ram alatt már nem vennék androidot
-
tresh
veterán
válasz idegen lény #85309 üzenetére
Kérdés hogy mennyiért és mire kell. Amúgy jó készülék.
-
tresh
veterán
válasz kisember07 #85261 üzenetére
Ha fontos a kamera akkor igen ,bár ettől függetlenül nagyon jó készülék a z3c. De a kamera sw-nél valami nagyon nem jött össze a sony-nak pedig maga a modul nagyon jó sőt
-
tresh
veterán
válasz kisember07 #85255 üzenetére
Kamera terén a z3c nem igazán van a toppon
-
tresh
veterán
válasz Hephaisztosz #85058 üzenetére
[link] << itt nézz szét szerintem bőven akad jobb egy picit magasabb kerettel 50k ig pl
-
tresh
veterán
Hogy kiemelkedő e vagy sem elég szubjektív dolog. Amik nekem megfordultak a kezeim közül és szerintem értékelhető képeket lehet vele lőni az pl BB z10, LG G2 , S4, 735 lumia ezek kb beleférnek ebbe a keretbe ha használt is játszik). Biztos van még jó pár de amit nem használtam azt nem tudom megítélni.
Egy kép amit z10-el csináltam nem túl baráti fényviszonyok között:
-
tresh
veterán
Szerintem ezt így összehasonlítani nem lehet és annyi variáció lenne hogy belefáradnál. Amit fentebb linkeltek talán adhat támaszpontot. De maradjunk annyiba hogy lehet neked 2 milliós dslr géped is ha nem tudsz képet alkotni. Csak próbáld ki egyszer hogy egy fényképész kezébe adod a telot és ugyanarról lőtök képet kié lesz jobb Szerintem tökéletesen lehet látni ha egy készülék jobb képet lő a kategórián belül. Főleg ha egy átlag user kezében is jó felvételek készülnek. Azt hiszem van is telefonos képek topik.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Dexter-2000 #82700 üzenetére
Volt adás vételi szerződés? Ha nem akkor nincs miről beszélni , kapugarancia érvényes ilyenkor.. ha nem tetszik neki hirdesse meg és adja el...
-
tresh
veterán
válasz sexymusprime #82682 üzenetére
-
tresh
veterán
válasz ludsimon #81776 üzenetére
Nézd akkor életszerűen lebontva nálam kb így nézz ki a dolog
-Napi 2-3 óra telefonálás vagy több
-E-mail szinkronizálás fél óránként
-Folyamatos 3G/4G
-Félóra böngészés
-kb ugyan ennyi navi
- sms, e-mail írás kb 10 dbReggel 6 kor 100% délben pityeg hogy töltőre kell tenni! Z10 nél haver i6ja ugyan ez talán kicsit jobban bírja de napi 2 szer tölti. Ezek mind ilyenek már csodát egyik se fog bírni ha ennek a használatnak a fele lesz csak akkor kibírja estig.
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Honor 4C -él jobb vétel mondjuk 55-60k-ig akadhat a robotos világba ?
-
tresh
veterán
válasz Radioactive #31759 üzenetére
Megbízható bolt de ha meg veszed akkor ellenőrizd a sony-s gari jegy meg legyen és nem lesz gond Sok ismerős barát vett már ott telefont semmi gond nincs velük ha jelzed hogy gyári garis kell azt adnak minden tartozékkal és nem valami szürke importos szart
-
tresh
veterán
válasz hiperhugi #31616 üzenetére
Minden tekintetben az SP a nyerő főleg symbian után kivéve ha nem ragaszkodsz az iOS valamelyik csoda szolgáltatásához mondjuk ha már iphone akkor a 4S ami megérné De azt hogy amerikai japán a gyártó azt felejtsd el max a cég székhelye az..
w333: na majd akkor meglesem mennyi az annyi kint
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz tevike #31588 üzenetére
Ha nem kell valami spec androidos app akkor 520 -at venném mondom ezt androidosként Pro/kontra mindig lesz azt kell eldönteni mi a fontosabb és mivel pl nálam a gyorsaság/használhatóság akkor csak wp jöhet szóba 512 mb android alá nagyon karcsú wp alatt meg hasít a rendszer
-
tresh
veterán
válasz jooker82 #31391 üzenetére
Uram ez egy példa volt nem mondtam egy szóval se hogy s2öt keresett pusztán annyit mondtam tuti jó az LG de van egy olyan ár kategória ahol egy sony/szarsung megeszi reggelire és az valamiért sose kerül terítékre...de az amoled az folyton probléma csak nem értem ha netán beégne akkor is cserélik azt a 10 percet meg mindenki kibírja míg a szervizes otthon megcsinálja neki
-
tresh
veterán
válasz jooker82 #31387 üzenetére
Akkor az én amoledem és a többi x ezer emberé hibás akinek nem ég be... tök mindegy a mondani valóját nem értetted meg ahogy látom nem az ips-t húzza le és nem az LG-t csak uncsi hogy mindig azt mondod amikor pl hw-sen vagy akár sw-en is akad jobb ajánlat nála.. nekem sincs semmi bajom az LG vel (azon kívül hogy inkább mikrókat gyártson kivéve nexus4 ) de pl egy S2 még mindig magasan veri L7/L9 és társait amoled beégés ide vagy oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest