Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Létezik dual sim phablet 6-10" FullHD-nál is jobb felbontással?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Omega7plusz
tag
Sziasztok!
Nokia 3 - 35000 Ft.
Motorola Moto E4 - 30000 Ft
Meizu M6 - 34000 Ft.
(Az árban a kiszállítás is benne van)
Ennyire szűkítettem a kevés tudásom alapján a telefonokat. Ezek közül melyik lehet a legtartósabb? Üzemidőben és az általános használatra melyik lenne a legértelmesebb választás? Esetleg van ezeknél jobb, amire nem figyeltem fel, de ezen az áron belül maradva? Első androidos mobil lenne, bár egy Alcor (ott pusztuljon el a fiókban) táblagépem volt már. A legfőbb problémám az volt vele, hogy a memória osztott volt, és semmit se tudtam már rátelepíteni, pedig 10 Gb szabad hely volt még, de a telepítésekre csak kettőt használt. Egy facebook és egy messenger fért el rajta gyakorlatilag, a két gigán, plusz néhány apró program, a végén már egy facebook frissítéshez is törölnöm kellett az előző verziót. A telefonok hogy kezelik ezt a helyzetet? Fontos, hogy két (sim)kártya menne bele.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Omega7plusz #130402 üzenetére
Ezek közül én a Meizut venném.
A boltunkban kiállított Nokia 3 botrányosan működött, pontosabban nem működött. Csak az állásban állandóan lefagyott. A Meizu paraméterekre erősebb, főleg, ha ezért az árért a 3/32-est kapod.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Cyrin
addikt
+1 Meizu M6
-
Omega7plusz
tag
válasz Viktor0610 #130404 üzenetére
Köszönöm!
Én is arra tippeltem volna, csak nem voltam benne biztos, hogy a több egyúttal jobbat is jelent. Egyedül a Motorolát tudnám helyben megvenni, így egy esetleges garanciális ügyintézésnél nem kellene postázgatnom. Így is a Meizu a legjobb választás? -
MODERÁTOR
válasz Omega7plusz #130406 üzenetére
El kellene döntsd, hogy jobb készüléket akarsz venni, vagy a garanciát (amivel lehet, nem is kell foglalkozz) szeretnéd egyszerűbben intézni.
Én így is a Meizut venném.
Xiaomi 13T
-
Omega7plusz
tag
válasz Viktor0610 #130407 üzenetére
Analízis-paralízisben szenvedek. Köszönöm a tippet, megrendelem a Meizut.
-
endruboy1
senior tag
-
Spazzz
tag
Tudnatok mondani valamit a Honor 9-10-V10;P10;P20 lite;Mate 10 lite kozul melyiket erne meg ?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Samsung Galaxy S6 Edge-ről váltanék.
- Árkategória: 70-80e Ft
- Használt vagy új: használt is tökéletes lenne
- Hol vennéd meg: kéztől szeretném, gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: 1-2 évre tervezek vele, de inkább 2-re
- Mire használnád: játék kizárva, munkára kellene: levelezés, telefonálás, WAZE alkalmazás, internetezés, de leginkább a fényképezés ami fontos
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: Csakis Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: hasonlóra lenne szükségem, mint az S6 Edge, 5-6"Jelenleg a P20 Lite, Samsung A8 2018, Huawei Mate 10 Lite készülékeket nézegetem.
Melyik lenne a legjobb választás?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
andreijj
tag
Sziasztok,
Anutámnak szeretnék egy telót 40 környékén, nincsenek semmilyen igényei. Szeretném, hogy 3 GB ram legyen benne, és legyen kompatibilis az itthoni hálózatokkal (B20/global?).
Mivel élete első okostelefonja lesz, így az os/ui is fontos, az egyszerűség/átláthatóság felé mennék. Szerzek majd rá tokot, addig is nem árt, ha stabilan tartható a kézben (ne legyen csúszós a felülete).
2 éve MIUI-t használok, én átláthatónak érzem, MEIZU viszont nem volt még a kezemben.
Ezek vannak versenyben:
- Redmi 6 (Global verzió kapható már?)
- Redmi 5
- Meizu M6Köszi a segítséget!
Andris[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz atti1848 #130416 üzenetére
Szia!
Én ennyiért inkább a Xiaomi Redmi Note 5-öt, vagy a Mi A2-t nézném meg a helyedben.
De ha csak a felsoroltak közül kéne választani, akkor Samsung Galaxy A8.
andreijj:
Szia!
Szerintem Redmi 5 A Redmj 6-ról igaz semmi infóm nincs :/
De ha mindenképp most kell a telefon, akkor Redmi 5.[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
maczera
aktív tag
válasz andreijj #130417 üzenetére
- Redmi 6 (Global verzió kapható már?)
Kapható már, de ha vársz egy picit, EUstocknál ezeknél egy picivel olcsóbban lesz (Facebook oldaluk szerint 39 900 Ft és szeptember első felében várható). -
dvids
aktív tag
Eustockon Redmi 6 még nincs, Redmi 5 pedig két hete nincs raktáron. Ha nem sürgős érdemes lehet várni egy-két hetet, mert azért csak spórol vele az ember pár ezer forintot.
-
-
juuzer
addikt
válasz T. I. #130430 üzenetére
GB-ről 70k. Az szerintrm nem vészes. Igaz itthon 90 körül van.
Megnéztem egyébként a Tech 2-s tesztet, csak az akksit szólták le nagyon. De abban az A2 lite se remekelt valamiért...
De szerintem még 90k-ért is egész jó.
Igaz mjuk ha ennyiért egy Honor 9-et/Huawei p10-et valaki be tud szerezni, akkor már nem feltétlen. Vagy egy S7-et
Vamos a la playa.
-
Sztenly
tag
Sziasztok kedves fórumozók!
Samsung Galaxy S4 mini telefonom akkumlátor problémáját megunva váltanék telefont:
- Árkategória: 50-60e Ft
- Használt vagy új: használt is tökéletes lenne, de új is érdekel.
- Hol vennéd meg: nekem mind1
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: 2-3 évre tervezek vele.
- Mire használnád: Nincs játék, levelezés, telefonálás, WAZE alkalmazás, internetezés. Akksi legyen erős.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: ~140 nagyon max 150 mm hosszban.Mit ajánlanátok?
-
Ájvé
veterán
válasz T. I. #130426 üzenetére
Most ez komoly? Ezeket eddig is lehetett tudni, szóval téged meglepett ez a felsorolás a tesztből akkor tényleg nagyon nem vagy képbe. Mi A2 lényege a közép-felső kategóriás hardver (S660) ami jelenleg kiemeli a mezőnyből ez mellett a kamera se sikerült rosszul (ezt nem lehetett előre tudni), az Android One (ezzel együtt a szoftveres támogatás) szintén előny még.
Felsoroltak közül egyedül szerintem az akku idő ami tényleg fájó, a többit lehetett tudni, jack előbb utóbb el fog tűnni (mobilokból biztos), bővíthetőség lassan csak belépő szinten lesz mivel a gyártók több problémát látnak benne mint hasznot (magasabb kategóriában hátráltató tényező már inkább főleg UFS mellett), telefonon a zoomot hagyjuk, gombok is el fognak tűnni a kijező előlapi helykihasználtság révén (screen-to-body ratio). Milyen notch? A2-be nincsen.
Szóval nem voltak meglepetések, kamera jó lett amit nem lehetett előre borítékolni, többit eddig is lehetett tudni, simán megvenném ennyiért, nekem elég az 1 napos üzemidő és fontosabb a hardver/tudás, NFC pedig nem fontos számomra, de ezek egyéni referenciák. -
spileraaa
senior tag
Ez kamu vagy tényleg ennyire jól bírja?
DOOGEE S60 teszt videó
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
endruboy1
senior tag
válasz Sztenly #130433 üzenetére
Hello,
Itt a méret szűkíti a lehetőségeket leginkább, megnézném a Meizu Pro 7-est. Esetleg még Xiaomi Redmi 4x ami olcsóbb és kicsi. Nokia 6.1 még ami éppen árban és méretben bele férhet, hosszabb távra én talán ezt javasolnám leginkább ezek közül.[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
Én a mi A1-hez képest, azzal szemben értettem, hogy nem ajánlom ismerőseimnek. Lehet, hogy előbbi régebbi, de ugyanúgy android one-os, és több mindent tud (még akkor is, ha azokat 2018ban már nem illene), ugyanakkor kamerában és SoC-ban még bőven jó. Hogy te mit teszel, mi a "referenciád", az a te dolgod. Csak érdekességként: a HTC U12 life-ba belefért a jack aljzat és a microSD slot is.
-
freelanced
addikt
Üdv !
Telefon vásárlásán gondolkodom.
Amiket néztem:
Iphone 7
Iphone 8 / 8 Plus
Samsung S8 / S8 Plus
Samsung S9 esetleg S9 Plus
Illetve esetlegesen Note 8 illetve Note 9, bár eléggé kiesnek a keretből.Igazából olyan kérdéseim lennének, hogy az Apple telefonok tudnak versenyezni az S8, S9 telefonokkal ? Még sosem volt Apple termékem, de mindennek ellenére, sok jót hallani róluk, ezért elgondolkodtam a dolgon. ( Remélem emiatt a kérdés miatt senki nem kövez meg és nem tör ki néplázadás. Jómagam sem várom senkitől, hogy igazságot tegyen az Android vs iOs kérdésben, egyszerűen csak meghallgatnék néhány objektív(abb) véleményt is a témában. )
A másik kérdésem, hogy érdemes-e az S9-re kifizetni a felárat egy S8 vagy S8 Plushoz képest, mivel nyújt többet az új készülék?
Nagyon köszönöm !
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
endruboy1
senior tag
válasz freelanced #130444 üzenetére
Hello,
Azt javaslom nyomkodj kicsit hosszabban meg egy iPhonet ha teheted. Nekem is tetszik alapvetően, de pl. nagyon idegesít a dedikált vissza gomb hiánya, meg az hogy kevesebb a beállítási lehetőség sokszor. Ezen felül még a kijelző arány elég rossz, ráadásul nem OLED. Boltban ha megnézel egymás után egy S8/S9-et és egy iPhonet, nagyon szembe jön mennyivel jobb az AMOLED. Nyilván ez használat közben már kevésbé tűnik fel, kérdés hogy ez neked mennyire számít. S8 vs S9ben nem tudok állást foglalni, de talán itt a mobilarena tesztjében kitérnek a lényeges különbségekre és az meg megint rajtad múlik hogy azok mennyire számítanak neked. Teljesítményben nem lesz az S8al sem gond jópár évig még. -
Ájvé
veterán
válasz T. I. #130443 üzenetére
Mi az amiben többet tud? Jack dugó és micro SD kártya, kb ennyi. Igen nyilván kinek mi számít, nekem számít hogy hardver legyen jobb mint a korábbi készüléken, S630 szép meg jó, de kezd kiöregedni, én inkább előre lépek.
U12 Life várható ára 110k lesz talán, szóval nem egy kategória az A2-vel és itt jön a lényeg, nem fogsz találni hasonló áron ilyen tudású készüléket, kompromisszumokkal együtt sem, de ahogy írtad mindenkinek más számít.
Egyébként csak azért írtam mert a tech2-s videó egy nulla szerintem, látszik hogy nem jött be tesztelőnek, ennek megfelelően lett összedobva. -
arrow76
csendes tag
Tiszteletem!
- Árkategória. 50,000,- alatt. Max. 60, ha tényleg nagyon jó.
- Használt vagy új? Lásd. eggyel lejjebb.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb távra, vagyis amíg tönkre nem megy. (Remélem évek.)
- Mire használnád? Alább részletezem...
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Inkább Android, mint iOS - de nyitott vagyok.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebb, annál jobb.Alap dolgokra használnám a telóm. Ébresztés, telefon, SMS, fotó, videó, esetleg pár app, ami bármin elfut!
Semmi komoly játék, max. valami mahjong, Jewels Temple Quest, meg hasonló logikai játékok.
Ami fontos az 'alap' megbízhatóságon, és többnapos üzemidőn túl, az a multimédia:
Jó fotókat, videókat csináljon. A felvételeknek legyen természetes (nem szűrt, tompa, susogós, csőszerű, csipogós, stb.) hangja. Tudjak vele telefonálni, akár egy igen zajos, fémforgácsoló üzemben is.A moto G5-öt nézegetem, főleg a kivehető akksija miatt, de a videós hangja kicsit zavar. 34,999-ért, viszont elég masszív, igénytelen darab. (Félreértés ne essék, nem akarom hajigálni, de nem is bánnék vele hímes tojásként! A használati tárgyak értünk vannak, nem mi értük.) , Amúgy a teszt konklúziója is az, hogy nincs komoly hibája
A másik kedvencem a Galaxy A3 2017, amiben viszont nincs semmilyen stabilizálás sem, így a videója nagyon 'rázós'. Gondolom galaxykhoz híven törékeny, kényes a burkolata is - ezt biztosan jobban félteném. Viszont lehet stabilabb, jobb a terméktámogatása mint a moto-nak - hogy időtállóbb is, azt már nem hinném.Van esetleg valami más tippetek? Ha az A3-ban lenne, legalább szoftveres stabilizálás, vagy a moto-nak, kevésbbé lenne szűrt a hangja...
Előre is Köszi!
A számítógép füsttel működik. Ha kijön a füst, nem megy tovább...
-
félisten
Sziasztok,
Segítség kellene a szinte lehetetlenben
Telefont keresek szülőnek, jelenleg Huawei Y300 van...
Ár: 20.000 Ft nagyon max 30.000 Ft
Független lenne a legjobb, dual sim pozitívum, 4G nem tétel.
Új vagy használt is játszhat, de utóbbi csak szép állapotban, törés nélkül.
Amire használná: FB messenger, whatsapp/viber, nagy ritkán net, de semmi email, talán játék de ez eddig sem volt szempont meg max szókereső szint.
OS: ha a WP-n menne rendesen a messenger simán vettem volna olyat, de ha jól tudom vannak gondok (megerősítést kérek), de lehet bármi ami belefér
Méret: jó lenne megállni 5"-ban, de ha kisebb csak jobb.
2 év max ami tervezek vele.
[ Szerkesztve ]
-
endruboy1
senior tag
válasz szabonagyur #130448 üzenetére
Hello,
Bár többe kerül, de talán jobb is annyival a kamerája, megnézheted a Xiaomi Redmi 5-öt is.
Egyébként szoftveres stabilizacót lehet másik kamera alkalmazással vagy utólag, pl. Youtubera feltöltve is be lehet állítani. Utóbbi egész jól működik, bár azért nem annyira mint mikor közben stabilizalod és tud segíteni a gyroscope is. -
alexandrosz
aktív tag
válasz szabonagyur #130448 üzenetére
Ez most esett be épp 30 alá, már használható is, ennyi pénzért. És új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest