Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega7plusz
tag
Sziasztok!
Alap (és baromi olcsó) telefonra lenne szükségem, egy s5610 (buta, gombos) samsung, és egy lumia 535 kiváltására. Dual sim kell, és gyűlölök naponta kétszer töltögetni. Igazából egyszer is. Hozzászoktam a hagyományos telefon heti egyszeri töltéséhez, de sajnos a mostani gombosok egyszerűen nem érik el a sok évvel ezelőttiek szintjét. Fő felhasználási terület napi pár perc facebook, messenger, újságok/cikkek olvasása, fényképezés (nem komoly), és természetesen telefonálás. Nem szívesen lépném át már a harmincezres keretet se. Tesztek és ár alapján kinéztem ezeket:
- Motorola Moto e4
- Meizu M6
- Xiaomi Redmi 5a
- Huawei Y6 (2017)
- Motorola Moto G
a Moto E4 számomra szimpatikus teszttel és árral rendelkezik. A Meizu pedig hardveresen vagy legalábbis RAM-ban jobb, mint a többi. Eddig terjedt a szakértelmem. Van még egy halom hasonló árú telefon, pl. Asus Zenfon, ZTE Blade, LG, stb. csak azért, hogy nehezebb legyen a döntés a magamfajta laikusoknak. A kezeim elég ügyetlenek, a hüvelykujjamat nehezen használom, ha ez számít valamit. Gondolom nem sokat, mindenesetre nagy, széles cuccokat nem tudok egy kézben tartani. Tudnátok segíteni választani? Várhatóan melyik lesz az, amit a legtovább lehet használni, években?[ Szerkesztve ]
-
Omega7plusz
tag
Sziasztok!
Nokia 3 - 35000 Ft.
Motorola Moto E4 - 30000 Ft
Meizu M6 - 34000 Ft.
(Az árban a kiszállítás is benne van)
Ennyire szűkítettem a kevés tudásom alapján a telefonokat. Ezek közül melyik lehet a legtartósabb? Üzemidőben és az általános használatra melyik lenne a legértelmesebb választás? Esetleg van ezeknél jobb, amire nem figyeltem fel, de ezen az áron belül maradva? Első androidos mobil lenne, bár egy Alcor (ott pusztuljon el a fiókban) táblagépem volt már. A legfőbb problémám az volt vele, hogy a memória osztott volt, és semmit se tudtam már rátelepíteni, pedig 10 Gb szabad hely volt még, de a telepítésekre csak kettőt használt. Egy facebook és egy messenger fért el rajta gyakorlatilag, a két gigán, plusz néhány apró program, a végén már egy facebook frissítéshez is törölnöm kellett az előző verziót. A telefonok hogy kezelik ezt a helyzetet? Fontos, hogy két (sim)kártya menne bele.[ Szerkesztve ]
-
Omega7plusz
tag
válasz Viktor0610 #130404 üzenetére
Köszönöm!
Én is arra tippeltem volna, csak nem voltam benne biztos, hogy a több egyúttal jobbat is jelent. Egyedül a Motorolát tudnám helyben megvenni, így egy esetleges garanciális ügyintézésnél nem kellene postázgatnom. Így is a Meizu a legjobb választás? -
Omega7plusz
tag
válasz Viktor0610 #130407 üzenetére
Analízis-paralízisben szenvedek. Köszönöm a tippet, megrendelem a Meizut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest