Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9201) hoffman_ válasza Törzsúr (#9200) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Függ attól is, hogy mekkora. Samsung C650-et és Sony EX500-at nézd meg először. Ezt írtam fentebb is.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9202) katsi


katsi
tag

Üdv!

Edigitalon kívül hol érdemes megvenni a Philips 32PFL6605-öt, ami olcsó és megbízható bolt is?
Ők már sajnos nem forgalmaznak ilyen típust.

Fenntartom továbbra is az érdeklődést az *uronicses akció iránt, de felkészülök az eshetőségre, ha mégsem akcióznak ilyen terméket.

(#9203) Törzsúr válasza hoffman_ (#9201) üzenetére


Törzsúr
senior tag

106cm körül gondoltam, mert nekem a 32" kicsi. :B

Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90

(#9204) rii válasza hoffman_ (#9190) üzenetére


rii
nagyúr

köszönöm!
megfogadom! :)

esetleg kaphatnék még tippet, ha 46 coll fölött is tudnék nézelődni?

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#9205) nightshadow válasza hoffman_ (#9201) üzenetére


nightshadow
veterán

Sony EX500-at ajánlasz játékra a maga 60ms-os input lagjével? :U

[ Szerkesztve ]

(#9206) s1ru2 válasza katsi (#9202) üzenetére


s1ru2
senior tag

Szerintem megpróbálhatod itt. Én nekik és még pár helyre segítek sokszor, tudom mi, hogy megy ilyen helyeken :D. ( Nem reklámnak szánom csak opciónak! ) Néha nehezen kezelhetőek, de egy emailt részedről szerintem mindeképp megér. Már csak az ár miatt sem jársz rosszul.

Ha esetleg segítség kell, privátban nyugodtan megkereshetsz.

[ Szerkesztve ]

Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8

(#9207) Unbaised-Ben válasza hoffman_ (#9198) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Már megvettem az Ex402-est, és egyetlen egy problémám van, hogy tudom a számítógépet a tv-re kötni, hdmi kábel megvan, atiban elméletileg be is állítottam, de mégsem látom a képet, másrészt a számítógép felismerte a tv-t, de a tv nem ismer fel semmilyen hdmi eszközt. Valamit be kellene állítanom? Vga kábellel is megpróbáltam, de ott sem sikerült azonnal. Valami ötlet? :)

(#9208) Dzsano válasza mondomén (#9199) üzenetére


Dzsano
tag

Nekem tökéletes. Az E- betűs boltból rendeltük.

(#9209) tomic


tomic
addikt

Sziasztok!
Érdeklődnék mennyire ajánlott készülék a Samsung 46C 6200 készülék.
Jelenleg 210E ért tudnék beszerezni ,újonnan.

[ Szerkesztve ]

(#9210) mondomén válasza Dzsano (#9208) üzenetére


mondomén
őstag

Én is onnan rendeltem. Most nézek egy filmet és észre vettem, hogy a sarkokban is van bevilágítás. Igaz nem olyan erős mint oldalt azon a kis helyen, de sokkal nagyobb felületen van jelen (az összes sarokban). Nagyon nem örülök neki, mert semmi kedvem újra a régi TV-t bámulni míg ezek ülnek rajta a szervizben. Vagy valaki aki ért hozzá esetleg meg tudná mondani, hogy az ilyen hibát javítják-e vagy szimplán cserélik a tv-t, és ha javítják, akkor általában meddig tart?

(#9211) hoffman_ válasza nightshadow (#9205) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ó fene, kapkodtam kicsit fáradt vagyok, és átsiklottam a játék rész felett. My bad, elnézést :U

EX500 játékra NEM!

Unbaised-Ben:

Ez elég alapdolog, nem célom, hogy hülyének nézzelek, de nem tudom, hogy mennyire vagy otthon a dologban. Szóval a TV Source(forrás) menüjében kiválaszottad azt a bemenetet, amiről a jön a kép, jelen esetben ahova a hdmi-t raktad?

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9212) Unbaised-Ben válasza hoffman_ (#9211) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Természetesen akkora hülye nem vagyok :DDD
Próbáltam én mind a 4 hdmi bemenettel, pc módot is kipróbáltam vga kábellel ugye, de nem sokra jutottam, egyszerűen fekete a kép, nem érzékel semmit, be kellene állítanom valamit? :(

Szóval csak fekete a kép, és ami nem sikerül, az a home -> beállítások -> beállítás(legalsó) -> HDMI beállítás -> Eszközlista frissítés és itt hiába frissítek, nem észlel semmit, ez normális?

(#9213) BBéci válasza mondomén (#9210) üzenetére


BBéci
titán

Nem javítják, nem cserélik, a bevilágítás LCD betegség, főként az EDGE fajta szenved ettől.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9214) mondomén válasza BBéci (#9213) üzenetére


mondomén
őstag

Az nagy kár. Most eléggé elgondolkoztam azon, hogy vissza vigyem-e és vegyek inkább egy LG 42LD565. Viszont fingom sincs az milyen képet ad. Erről is azt hittem a sok pozitív vélemény alapján, hogy nagyon jó tv, de úgy látszik már megint kifogtam. Lehet kipróbálom ezt a csavar lazítós módszert, de félek a garancia vesztéstől.

(#9215) hoffman_ válasza Unbaised-Ben (#9212) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Na, sajna sejtettem, hogy nem lesz ilyen egyszerű :D De ez jó hír is, mert nem vagy rookie :D Viszont akkor nekem lehet, hogy megáll a tudományom. Írtad, hogy két kábellel is próbáltad, tehát ez is kilőve(hacsak nem rossz mindkettő, de ez azért nem valószínű). Más megy? Ha pl set-top-boxot nyomsz bele? Vagy egy sima dvd-ről filmezel? Írtad a menüt, nincs előttem sajna, nincs (még) sony tévém.

Illetve catalyst-ban mit csináltál pontosan?

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9216) Unbaised-Ben válasza hoffman_ (#9215) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Scart megy, az az egyetlen sajnos, amit kitudtam próbálni, nem vagyok elszállva hdmi-s kütyükkel, egyedül most is csak a pc-t szeretném rákötni, eredménytelenül.

Catalystban ezt csináltam!

Jelenleg duplicate módban van, ami magyarul ugye "duplázás", amit el is szeretnék érni, mivel a 22" monitorom is FullHD-s, így két FullHD-s képernyőkre kötöttem a videókártyát. De sajnos fekete képernyő a tv-n, azon kívül hogy a tv-t felismerte a számítógép.
Extend verziót is kipróbáltam, ami működött még pár nappal ezelőtt vga kábellel tökéletesen, direkt kipróbáltam. Szóval elméletileg az ati jó, mármint vga kezelést illetően.
Amúgy vicces ez a képernyő kezelése az atinak, az elején még csak két eszközt érzékelt, ami addig még stimmelt is, de idő közben szépen odarakott még 2 "eszközt", a nevük Tv, és
CV, Analog. Mi a sz*rér rak ilyeneket oda?

Kezdem azt hinni, hogy a tv a hibás, mindenesetre holnap telefonálgatok, éppen kedvem van ilyenekkel szórakozni :(

(#9217) BBéci válasza Unbaised-Ben (#9216) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem nem a tévével van baj.
Kellene egy kettes számú megjelenítőnek lennie a Catalist ablakban.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9218) Unbaised-Ben válasza BBéci (#9217) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Még ha duplicate módban van akkor is?

(#9219) hoffman_ válasza Unbaised-Ben (#9216) üzenetére


hoffman_
nagyúr

BBéci jól mondja, nem a TV a hibás. Ez valami beállítási bibi lesz, de most nagyon nem fog már az agyam, nem tudom mi lehet. A TV szerintem is jó, pláne, ha extend működött, meg scart is. Írj a Catalyst topicba, tuti fognak segíteni, én sajna rég játszottam ilyet. Még annyit, hogy próbáld meg a Replace opciót. Ilyenkor elveszi a képet a monitorról, és csak a tévén lesz. Én így használom. Van rendelve gyorsgomb a monitoron, és a tévén való megjelenítéshez is, így csak egy gombnyomás, hogy váltsak. A felbontáskülönbség amúgy nem számít, szépen rá lehet tapasztani "bármilyen" felbontású képernyőre, automatikusan belövi a felbontást. A + két megjelenítő viszont nekem is magas.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9220) Unbaised-Ben


Unbaised-Ben
senior tag

Fuu, bocsi, nem írtam le rendesen, az extend verzió valóban működött, de még pár nappal ezelőtt egy sima lcd monitorral, a működött szót az ati-ra értettem, nem a tv-re, ami a szomorú, hogy még nem sikerült számítógépet rákötnöm, igaz, ebben nem is vagyok annyira otthon, remélem nem a tv a hibás.

Másrészt próbáltam laptopot rákötni vga kábellel, és semmi, csak a fekete képernyő, valamit csinálnom kellett volna a beállításokban? Természetesen pc módban próbáltam.

Szerk: én is már fáradt vagyok, holnap ismét kipróbálok dolgokat, de úgy gondolom sok lehetőséget kipróbáltam, extend verziót is atiban. Szóval a lehetőségeimet azt hiszem maximálisan, és úgy gondolom valami nagyon nem stimmel, és én már a tv-ben látom a hibát a sok próbálkozás után, de ne legyen igazam...

[ Szerkesztve ]

(#9221) hoffman_ válasza Unbaised-Ben (#9220) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Aludj rá egyet, holnap Catalyst topic legyen az első.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9222) Unbaised-Ben válasza hoffman_ (#9221) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Megvan a probléma! :R Tiszta fejjel, nyugodtan ráérősen a gépet meg a monitoromat bekötöttem a tv mellé, a tv-t először egy VGA kábellel kötöttem össze. Működött, mondom csoda, utána kipróbáltam az eddig alig használt hdmi kábellel, és működött, nem hittem a szememnek :D
**** jól néz ki, és maga a tv (Sony EX402) egy kicsit gyorsabban, vagy talán ugyanúgy reagál mint az eddig használt LG W2243T-m, amit DVI kábellel használok.
Szóval iszonyú kellemes csalódás, a tv szuper, teszi azt amit kell. Amúgy a hang is nagyon jó. Kellemes...
Utána kipróbáltam a hétfőn vett 5 méteres hdmi kábellel, na azzal nem működött, ahogy eddig is. Vihetem vissza, de még mindig jobb, mint ha a tv-t vihetném.
Amúgy nem a catalyst topic volt az első :DDD Azzal minden rendben volt.
Köszönöm :R Amúgy a hibás HDMI kábel egy 5 méteres Gembird volt... :(

(#9223) rii válasza rii (#9204) üzenetére


rii
nagyúr

up

ha 46" fölött nézelődnék esetleg, akkor amit hoffman_ írt, a Sony 46EX500 illetve a Samsung 46C650 -ot nézzek csak nagyobb coll-ban?

mitől lesz egy tv játérkra alkalmas-nem alakalmas? Hálózati játékoknál jön ki a hátránya a lassabb reagálsnak?

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#9224) humax válasza hoffman_ (#9211) üzenetére


humax
senior tag

szia

te inkab c650 vagy sony x500 ra msz 46 ban?
a sony is ugyan tükrozodik mint sony?
tudum h a media lejatszoja a sonynak gyengeb.
de a kep?
i segy fontos kerdes:
netezes mi a elfogadot meret? 40? mondjuk ha elote egy 50 cm ulsz?
vagy meszeb kell ulni?
koszi

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#9225) Törzsúr válasza Törzsúr (#9203) üzenetére


Törzsúr
senior tag

:))

Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90

(#9226) No.01 válasza rii (#9223) üzenetére


No.01
őstag

Hasonlo cipoben jarok… igaz nekem downsizing lesz 63-as plazmarol. Mar lassan 1 hete progok a teman es azt kell mondjam, - akarmilyen hulyen is hangzik - de az LG fele is kacsintgantni… nekem csak 55-os johet szoba es hat ebben a meretben eleg keves a jo LED-es tv (nem edge LED mert ha mar ennyit edok erte akkor legyen local dimming-es)
Szoval LG LE8500 ill az LX9500 itt hollandiaban mar akcios mert kijott az uj szeria (ami 3D-ben nagyon eros)
Persze van meg a Sharpnak is ilyen TV-je de az sem eletben nem tetszett sem a tesztek nem irtak jokat rola.
Ha teged nem zavar az edge LED akkor lenyegesen nagyonn a valasztek. Philips-et ill Sony-t nem javaslom. Sonyra kaptam volna kedvezmenyt, de egyaltalan nem volt annyira jo kepe mint a lenyegesen olcsobb Samsungnak az olcsobb Sony-k meg nem jottek be hiaba probaltuk allitgatni az eladoval. A Philips szerintem meg ugy rossza ahogy van. Lassu menu, rossz kezelhetoseg a kepe sem kiemelkedo mindamellett draga. Az egyetlen dolog ami tetszett az az Amilight.

Penztarcatol fuggoen:
Full LED: LG55LE8500 vagy LX9500,
Edge LED: Samsung 55C6000 vagy 6700 esetleg az uj D6500

Ha van ra penz akkor meg:
Full LED: LG 55W770, 55W950
Edge LED: 55C8700 esetleg C7700 vagy az uj D8000 (ez nagyon fasza csak edge LED-hez kepest pofatlanul draga)

(#9227) runner 125


runner 125
nagyúr

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e, egy winyós - lcd tv kérdésem volna.

Csatolnék a TV-re, egy terrás winyót, ami 2 usb-ről működik. A TV-n persze csak 1 van. Ha, azt az egyet egy usb elosztóval megosztom, fog kapni elegendő energiát a külső hdd?

Köszönöm!

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#9228) hoffman_ válasza Unbaised-Ben (#9222) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Na szuper, örülök, hogy megoldódott. Sejthető volt, hogy nem a tévé. Használd egészséggel :) Én most vettem ilyet amúgy, ha már kábel. Csak ajánlani tudom.

rii:

Hát, ha feljebb mész, és marad az ár, akkor sajna ezek a top tévék. (azt hiszem te adtál meg 200-250k keretet). Az LG LD650-750 is sokat volt emlegetve anno a topicban, de azt kevesebben szerették mint a C650/EX500 kombót. LED tévét ekkora méretben, minőségit nem fogsz találni 4-5-6 száz alatt. (edge led-et meg ne vegyél)

A gémerséget első körben az input lag határozza meg. Keress rá a topicban ki van vesézve. Az a lényeg, hogy a jelet(képet) durván annyival később látod meg a megjelenítőn, amekkora ez az érték. Ez ha nyugisan elmászkálsz egy rpg-vel akkor nem gond, de például egy multis fps-nél már bajt jelenthet. EX500 ugye 60ms(milisec = 6*10^-3 sec = 0,006s). C650-nek asszem 30-40 körüli, de nem esküszöm. Komoly gémeker 20 alattira voksolnak, de azért 30-al már el lehet játszogatni. Keress rá, tényleg sokszor előfordult.

humax:

Én Sony-t vennék, de csak mert jobban szeretem a márkát, és jobban tetszik a tévé. A Samu jobb médialejátszója sokat nyomhat a latban. Képről nem tudok nyilatkozni(egymáshoz képest), nem láttam itthon a kettőt soha, egymás mellett pláne. Sajnos a tükröződést nem tudom. 32" körül a Sony biztos hogy matt, a Samu is talán, de efölött mintha rémlene valami váltás. Ezt sajna nem vágom. Egy 46"-50"-es tévé szvsz már alkalmatlan normális netezésre, de ez személyes vélemény.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9229) c41r0^ válasza hoffman_ (#9228) üzenetére


c41r0^
őstag

60 ms az 0,06 s (1/1000 x 60), egyébként pedig a 40"-os C650-el is nagyon bajos már az FPS játék PC-n, pontosan az élvezhetetlenség határán van... legalábbis nekem, Counter-Strike alatt (10 éve tolom) már igen nagy hátrányt jelentett (single FPS-ben persze nem gond)

akármekkora is a C650 pontos input lagja, de PC vagy Játék módban az is van simán 60 ms átlagban (csináltam fotókat input lagról - igaz kis záridővel nem igazán tudtam, mert annyira nem profi a gépem - , ráadásul LCD monitorhoz képest volt kb. 50-60 ms, legjobb esetben is) ami azt jelenti, hogy inkább 70ms körül van és ez 60Hz-es képfrissítésnél kb. 4 képkocka késés, amit bizony nagyon megérezni, ha az EX500-é ennél is több, akkor tényleg nem szabad FPS játékra megvenni

a 37-es B679-cel, de főleg a 32-es LH4000-el még élvezhető volt a játék, az 50Hz-es LG kb. 30-40 ms lehetett így ezek után, de persze mint tudjuk, a panelméret is befolyásolja az inputlagot, szóval 32-es C650-nél lehet, hogy kisebb valamelyest

(#9230) hoffman_ válasza c41r0^ (#9229) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Köszi a kiegészítést. :R A hülye nullákat mindig elcseszem lemaradt a 60-ból, utálok normálalakból átváltani, mert csak azzal számolok jól.. No de igen, ezt mondtam lényegében én is. Ha elmászkál az ember valami kényelmes fantasy világban, akkor nincs gond szerintem, de egy éles autóversenynél, vagy multi lődözésnél már van baj.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9231) Brave_86


Brave_86
aktív tag

Hello
Egy kis információra lenne szükségem, Samsung LCD tv-vel kapcsolatban, hogy mi a különbség a C550 és a C579 között? (egyáltalán van?) :F
Köszönöm.
Üdv.

(#9232) vlevi válasza c41r0^ (#9229) üzenetére


vlevi
nagyúr

"ráadásul LCD monitorhoz képest volt kb. 50-60 ms, legjobb esetben is"
CRT moncsihoz kellene mérni. Mert nálam pl. pont fordítva. Klón módban futtattam egy számlálót, és bizony a monitoromon (Samu 2243BW) később jelentek meg ugyanazok a számok, mint a tévén (Samu LE40C650)

Íme

[ Szerkesztve ]

(#9233) nismoka válasza Unbaised-Ben (#9185) üzenetére


nismoka
addikt

Igen az EX500 többfajta video formátummal megbírkózik, de mkv-t nem játszik ez sem. Képmínősége az egyik legjobb a kategóriában, viszont az input lag kissé magas. (60ms)

[ Szerkesztve ]

(#9234) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Ezt olyantól kérdezem, aki minőségi mozizást szokott otthon előadni, legtöbb esetben 720p/1080p filmekkel. Kábé 240-250cm a nézőtávolság. Sajnos pár nem várt kiadás miatt a 40EX500 elúszott. Szóval kérdés, hogy a mennyiség vagy a minőség az, amivel jobban járnék. 32EX500 vs 40EX402. Papírforma szerint tudom, hogy a Motionflow illetve az Engine verzió a legnagyobb különbség. Megéri az a + 8" a negatívumokat?

mod:

Illetve a 37EX500 az a modell, amiben ugye nem a Sony által gyártott panel van. Ha nagyon meghúzom, akkor talán belefér a 37". Mennyivel rosszabb az, mint a többiekben lévő panel, ennek hol tudnék utánanézni? Mert érdemi tesztet még nem találtam neten.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9235) BBéci válasza runner 125 (#9227) üzenetére


BBéci
titán

Arra tippelek, hogy az USB elosztása nem fog annyi áramot adni, mintha két aljzatból kapna 5-5 voltot.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9236) #16155904 válasza runner 125 (#9227) üzenetére


#16155904
törölt tag

Szia!

Egy usb port max. 500mA-t tud leadni. Sima hubb-bal osztva se lesz több. Viszont vannak külső táppal ellátott usb hub-ok, egy olyan talán jó lenne.

(#9237) BBéci válasza hoffman_ (#9234) üzenetére


BBéci
titán

A most nálam lévő tévé 50 colos, a kanapémon ülve 3,8 méter a nézési távolság, ami SD adásokhoz megfelelő, de HD-hoz nagyon távoli. Tegnap az Eurovíziós műsort a dohányzóasztalról, illetve a szőnyegre kuporodva 2 méterről néztem. Feleségem követte példámat, szerinte is kicsi ez a tévé.
Sajnos nem tudok kétféle hangdoboz setupot tárolni az erősítőmben.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9238) hoffman_ válasza BBéci (#9237) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ez faramuci válasz :DDD Tudom én is, hogy kicsike sajnos. Ide pont ideális lenne a 40", de inkább a Bravia Engine 3 felé húzok.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9239) BBéci válasza hoffman_ (#9238) üzenetére


BBéci
titán

Teljesen mindegy, melyiket veszed, 2,5 méterről egy 32 colos tévé képminőségét szinte lehetetlen megítélni. Erre a távolságra még a 46-os is határeset, hiszen éppen azt ecseteltem, hogy full HD-hoz 2 méterre ülök az 50-es elé.
Ezekből következik, hogy a 40-es sem lenne ideális.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9240) hoffman_ válasza BBéci (#9239) üzenetére


hoffman_
nagyúr

:R

Ilyenkor gondolkodik el az emberfia, hogy átlagember számára nem élvezhető a tévézés öröme ezzel a mércével mérve. Ha az EX500-tól indulunk felfele, és 50" fölött nézelődünk, akkor azt hány ember engedheti meg magának? Részletre se... ha eladja a kocsit, akkor talán. 52EX700 még ma is több mint fél misi.

btw. nem a tévékkel van baj. Ha egy ideális családi nappalit nézünk, ami tévéhelységként is funkcionál, legyen mondjuk 6x6 méter, abban elveszik egy 55-ös tv is.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9241) vlevi válasza hoffman_ (#9240) üzenetére


vlevi
nagyúr

Akkor kezdjünk el spórolni : Samsung D9500

:C

(#9242) hoffman_ válasza vlevi (#9241) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Samsung nem kell ;] (viccen kívül, vagy Sony LCD, vagy Panasonic plasma) Vagy Samsung C9000 :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9243) nightshadow válasza hoffman_ (#9234) üzenetére


nightshadow
veterán

Illetve a 37EX500 az a modell, amiben ugye nem a Sony által gyártott panel van. Ha nagyon meghúzom, akkor talán belefér a 37". Mennyivel rosszabb az, mint a többiekben lévő panel, ennek hol tudnék utánanézni? Mert érdemi tesztet még nem találtam neten.

lásd #5993

[ Szerkesztve ]

(#9244) dh66e


dh66e
veterán

Kaptam ma egy emilt a Sharp bécsi regionális központjából,miszerint az 40"LE-830E potom 349.990.-magyar forintocskáért megrendelhető.Hmm, 1200USD nesze,mire ideér már nem kicsit drágább.Lehet hogy jobb lett a tv mint gondolták volna és gyorsan felverték az árát vagy csak nem akarnak a Philips sorsára jutni vagy az LG által elszenvedett veszteségeket akarják elkerülni,de az is lehet hogy sokat kell bedobniuk a közösbe a földrengéses cunami miatt Japánban. A tesztjét megvizslatom aztán maradok a földön,lesz az még olcsóbb is. :)
Egy jó pontot adok nekik mert ritka gyorsan válaszoltak. :)

(#9245) BBéci válasza hoffman_ (#9240) üzenetére


BBéci
titán

Nem csak LCD van a világon. 1-2 hete 50 colos 3D plazmát lehetett kapni 230-250000 forintért, méghozzá Samsung C7000 típust. LG PK360-at meg 160000-ért. Elég messze vannak a félmillától.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9246) dh66e válasza BBéci (#9245) üzenetére


dh66e
veterán

Samsung plazma "még ingyen sem kéne".Ismerős?

(#9247) BBéci válasza dh66e (#9246) üzenetére


BBéci
titán

Soha nem írtam ilyet.
B850 és C7790 volt nálam, mindkettőt szerettem, 3-3 hónapig használtam őket.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9248) dh66e válasza BBéci (#9247) üzenetére


dh66e
veterán

Csak az idézetet vedd figyelembe.BBéci vs.Philips lcd tv-k esetleg az 50 Hz.Igazad van félreérthető volt hiába későn volt már.A samsung plazma rám vonatkozott.Na azok közül egyik sem kéne még ingyér se. :)

(#9249) runner 125 válasza BBéci (#9235) üzenetére


runner 125
nagyúr

Jaja, sejtettem én is, marad a tápos - 3,5"-os verzió.
Köszi.

.. és neked is, dolargaan.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#9250) hoffman_ válasza BBéci (#9245) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Igazad van, efelett mindig átsiklok. Pláne, hogy only-mozi tévézésről beszélek. Plasma lő - gól. (kár, hogy a Sony nem gyártja őket manapság, ex szériára hajazó külsővel, pana/pio belső közeli szinten)

nightsadow: :R

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.