Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9101) BBéci válasza katsi (#9094) üzenetére


BBéci
titán

Bevilágítást és felhősödést jel nélküli, fekete képen kell vizsgálni!

(#9092) Dollface
Táp és inverter zúgás, ciripelés bármelyik tévénél előfordulhat, példa erre a Samsung 37 colos C650 modellje.
Beégés csak felhasználói hiba, divatos nevén "user error" következményeként fordulhat elő.
Egy hete itt van nálam egy Pana DT30 LED-es LCD tévé, de még ki sem csomagoltam, inkább a plazmát nézem, mert klasszisokkal jobb a képe.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9102) #16155904 válasza BBéci (#9101) üzenetére


#16155904
törölt tag

Ha ki se csomagoltad, honnan tudod, hogy milyen a képe? :) Előítélet?
De nehogy plazma vs lcd vita legyen belőle, csak eléggé magas labda volt. :D

[ Szerkesztve ]

(#9103) dh66e válasza BBéci (#9101) üzenetére


dh66e
veterán

Szerintem a ghost ami sok embert eltántorít a plazmától a többi kisebb hibája mellett. :)

[ Szerkesztve ]

(#9104) BBéci válasza #16155904 (#9102) üzenetére


BBéci
titán

Szándékosan dobtam fel a labdát, kíváncsi voltam, ki csapja le.
A Panasonic termékbemutatóján volt alkalmam alaposan szemügyre venni az összes modellt, köztük a DT30-at is, ezért tudom, milyen a képminősége. LCD szinten kiváló, de szerintem nem ér fel még a G30-assal sem, pláne messze van a VT30-tól, amit használok.

(#9103) dh66e
Ha az "eltántorítottak" pár napig együtt élhetnének egy jófajta plazmával, tömeges megtérésnek lennénk tanúi. :K
A plazmatévés topikban rengetegen megfordulnak, akik LCD-ről váltottak. A fordítottjáról elég keveset hallani.
A ghost pár perc alatt eltűnik, azért ez a neve A legtöbben észre sem veszik.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9105) #16155904 válasza BBéci (#9104) üzenetére


#16155904
törölt tag

Ok. Bár jelenleg LCD tévéim vannak, az biztos, hogy lesz egy plazma is. A teszteket, véleményeket figyelem, de úgy vagyok velük, hogy a saját tapasztalat az igazi. Az olvasottak alapján tényleg érdemes egy mai színvonalú plazmát kipróbálni. Ha lesz rá lehetőségem, majd jelzem, hogy megtértem e. :)

(#9106) PpenoO válasza BBéci (#9104) üzenetére


PpenoO
őstag

Valahogy nem kerek az a labda és ereszt is keményen...

Még jó, hogy egy közel 600e tv-nek mint a VT30 jobb képe van mint a DT30nak, pláne ha az egyik 37˝ a másik meg 50˝. Az meg kész röhej, hogy egy 300e+ mint a G30 -> nem beszélve egy 600e forintos tv-nél arra kelljen figyelnem, hogy véletlenül se aludjak el egy rtl-es adáson mert másnapra szép kis örök-logóm lesz látható a tv-n. Ez nem user error hanem technológiai hiba, amire nem nagyon tudnak megoldást, még a Panasonic sem.

Képzeld el, ha lenne egy olyan autó ami 10 misibe kerül, simán odaver kinézetben, teljesítményben stb egy 6 misibe kerülő autót de technológiai hátrányából fakadóan 1-2 óránál többet egyhuzamban nem vezetheted mert köhögni kezd a motor, vagy 1-2 órán keresztül 40 fokos napsütésben sem nyomhatod neki mert foltos lesz a fényezés. Esetleg ha ezt 4-5 órán keresztül csinálod akkor motor sose fog már úgy üzemelni ahogy azelött, vagy leolvad a festék az autóról. Ahogy az előző kolléga is mondta, ez kész röhej, képminőség ide vagy oda!!! Nem tagadom tényleg jobb a képe, én is Panasonic plazmát akartam venni, elsőre rá is beszéltem magam, hogy ilyen hibával együtt tudok élni, elfogadom a ghostingot és figyelni fogok nehogy beégjen, míg:

1. Megfigyeltem Tv nézési attitűdömet és nem 1x alszom el előtte, nézem a forma1et, asszonynak megmagyarázni, hogy drágám egy fél órára elkapcsolunk, nehogy tönkremenjen a Tv + nem vagyok se film se konzolbuzi. Tv műsornál meg nem fizetek + 100e-eket, hogy feketébb legyen a fekete stb.

2. Ezek után végiggondoltam miért is jó nekem egy plazma? Hogy minden este azon parázzak, el ne aludjak a Tv előtt, be ne felejtsem kapcsolni az automata kikapcs funkciót, ha nem alszom el mert megy egy jó adás esetleg film megy, el ne felejtsem újra beállítani stb és mindezt 300-400e vagy akár 600e forintért...

Így jutottam el az LCD-ig, ami olcsóbb és szarabb a képe.

[ Szerkesztve ]

(#9107) temes69


temes69
aktív tag

sziasztok!

Ide is írok, hátha ti tudtok segíteni:

hdmi kábelen keresztül használom a philips 5605-ös tvm monitorként. A hang is azon keresztül megy a tvre. Azonban most az a gondom, hogy fejhallgatót szeretnék használni és nem megy rá a hang hiába állítom vissza a hangkártya(alaplapi: p7p55d) beállításait... :F
mi lehet a gond? a tv számítógépes üzemmódban megy.
akármire állítom nem szól. ezek vannak a vezérlőpult hanbeállításaiban: amd hdmi output-----ezen megy most; spdif interface; digital output device.
akármire állítom nem szól csak a hdmi-s hangeszközön.
oprendszer win7 prof 64bit. vidkari 5770, lap: asus p7p55

Amikor csak a tv megy(tehát a gép nem) akkor amikor rádugom a fejhallgatót akkor csak cicceg vagy nagyon hülye hangot ad ki. Amikor megy a gép akkor semmit, hiába állítgatom a hangeszközöket. A hangeszközök melletti kis zöld csík ugrál mintha lenne hang, de nem szól semmi. Próbálgattam kikapcsolni a tv hangszóróját, de úgy sem volt jó.... passz :O
a gépen az a gyanúm az a gond, hogy nem látom a hangeszközök között az analóg kimenetet, csak két hdmi-s hangeszköz van(ahogy fentebb írtam) meg egy digitális. Sztem ott az lehet a bibi, de az jobban idegesít, hogy akkor sem szól ha a tv csatijába dugom. Jah és a füles az kifogástalan, tehát azzal nincs baj.

[ Szerkesztve ]

(#9108) BBéci válasza PpenoO (#9106) üzenetére


BBéci
titán

Sok tévhittel és félinformációval vagy megfertőzve.
A Panasonic plazmatévék egyik alapszolgáltatása az automatikus kikapcsolás, amit én a tesztkészülékeken 2 órára szoktam beállítani. Ezt egyszer kell megtenni, mindaddig érvényben marad, amíg ki nem iktatod. Ha a távirányító egyik gombját sem nyomod meg 2 órán belül, akkor egy figyelmeztetés után, 3 perc múlva készenlétbe helyezi magát. Ez energiatakarékosság szempontjából is remek dolog, valamint kizárja a beégés lehetőségét.
Elég szomorú, hogy erről ennyire kevesen tudtok.
Nyugodtan végignézheted az F1 közvetítéseket, én sem hagyok ki egyet sem, de a 3,5 órás X Faktorok alatt sem égett be a retek logó. Akkor éghet be, ha valaki minden nap 4-5 órán keresztül azt nézi, semmi mást. A többi csatornának (1-2 kivétellel) szerencsére nem annyira tömény fehér a logója.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9109) hekkerman


hekkerman
tag

Csáó

Megkaptam a tv-t (LE32c530), össze is kötöttem a géppel, viszont van egy kis gond. Integrált vga-n (i3 550) hdmi-n toltam ki a képet, és pöpec volt. Vettem ma egy dvi-hdmi átalakítót és visszaraktam a gtx-et a gépbe, de vagy van kép, és undorító, vagy nincs is kép, pedig nvidia control panel szerint a samsung nevezetű eszközre 1920x1080-as képet tol ki.
Akkor nem értem, a videókártya jó, mivel most is erről írok, monitorral, de a tv-re nem tudom ráberhelni a képet.

ui: integráltba bedugtam a hdmi-t, bekapcsoltam, és már volt is kép. :) semmit nem kellett trükközni.

(#9110) balcsy


balcsy
aktív tag

Sziasztok.

Barátom PC-t rá akarta kötni TV-re és nem jön be neki a kép vagy nem tudom mit csinál. Szóval a lényeg hogy már kb 1 éve is ez volt a probléma de akkor bevitték számtech boltba és ott csak azt mondták hogy egy egyszerű gomb kombinációval meg lehet oldani és jó is lett. Na most megint rákötötte és megint ugyan az a gond. Nem tudja valamelyikőtök hogy melyik ez a kombináció?

Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.

(#9111) mondomén


mondomén
őstag

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy ha gépre kötök egy 100Hz-es tv-t, akkor lehet 1080p,100Hz beállításon használni? Most egy B550 samut használok monitornak és ez 1080p,60Hz-et ír. Csak azért kérdem, hogy érdemes-e 100Hz-es tévét vennem, semmi TV nézés, monitornak használnám és csak filmet néznék nem játszanék. Néztem philips oldalán a 42PFL5405H leírását, és oda is ez volt írva: "Számítógépes formátumok: ...1920 x 1080, 60 Hz".
Remélem érthető mire gondolok.:)

(#9112) Cyrin


Cyrin
addikt

Sony Bravia firmware update közeleg, skype, twitter, facebook, okostelefonról remote:
[link]

(#9113) BBéci válasza mondomén (#9111) üzenetére


BBéci
titán

Kicsit olvasgass a hertzekről mert fogalomzavart vélek felfedezni a kérdésedben!
Csak annyit jegyzek meg, hogy az LCD tévék emelt hertzei a mozgóképfelbontás növelését szolgálják, ami az ötveneseken mindössze 300 sor.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#9114) mondomén válasza BBéci (#9113) üzenetére


mondomén
őstag

Valahogy sejtettem hogy félre gondolom a dolgokat.:)
Rendben, majd utána nézek, köszi.

(#9115) Unbaised-Ben válasza balcsy (#9110) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Hali, ha leírnád a tipusát, lehet többet tudnak segíteni :)

Amúgy mondomén-t én sem teljesen értem, de számomra az a kérdés, hogy a 100hz mekkora különbséget jelent szerintetek? Mert eddig annyira más véleményeket hallottam, hogy fogalmam sincs.
A tv-t főleg számítógép mellé, esetleg később konzol mellé fogom használni, persze a hülye analóg adásokat is fogom rajta nézni, ezért is érdekelne, mekkora előnye van a 100hz-nek?
Amit tudok (elméletileg), hogy a játékok gépről, illetve konzolról is 60 hz-en futnak...
Előre is köszi a választ

(#9116) mondomén válasza Unbaised-Ben (#9115) üzenetére


mondomén
őstag

Még nem néztem utána, de azért le írom kb mire gondoltam.
Szóval, ha rá nyomok a távirányítón az info gombra, akkor a tv ki írja, hogy 1920x1080 @60Hz.
Na most azon akadtam fel, hogy ha nekem 100Hz-es tv-m lenne és a fent említett adatokat írná ki a tv, akkor film nézés közben élvezhetném a 100Hz előnyét? Lehet a rossz gondolat menetet folytattam, de mondom, még nem olvastam utána. Eddig annyi van meg a 100Hz-ből, hogy folyamatosabb és életszerűbb lesz a mozgás tőle. (ez alapján)

(#9117) keIdor


keIdor
titán

Sziasztok! Most keszulok venni egy 32"-es LCD TV-t. Foleg Xbox360-ra (fps, autoverseny, tps) es Full HD filmezesre lenne hasznalva, neha sima tv adas digitalis jel mellett illetve ritkan PC-rol is menne ra jatek. Felso keret 130, maximum 140k kornyeke. Tudnatok ajanlani nehany keszuleket? Annyi keszulek van, hogy nehez a dontes...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#9118) nightshadow válasza mondomén (#9116) üzenetére


nightshadow
veterán

Szerintem itt választ kapsz a kérdéseidre: [link]

(#9119) mondomén válasza nightshadow (#9118) üzenetére


mondomén
őstag

Köszönöm, ez tényleg segített, jó írás.

(#9120) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, samsung le32c650 vagy lg 32ld550-hez hasonló paraméterű tv-t keresnék, amiben lehet aktiválni a pvr-t, de a c650-nél olcsóbban.
Van ilyen, vagy elégedjek meg a c650-el?:)

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9121) n.dani válasza keIdor (#9117) üzenetére


n.dani
tag

LCD-ből 40" alatt semmit nem veszünk,így Samsung 40C650 - 140e Ft.

(Amúgy játékra, filmnézésre plazma! 145-146e Ft környékén van a tavalyi 42"-os Pana U20-as, belépő fullHD modell.Ez a tuti vétel! )

"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."

(#9122) Joy001


Joy001
tag

Sziasztok!

Ezzekről a készülékekről tudtok véleményt alkotni:
Panasonic TX-L32E30, Sony kdl-32ex720.
Ha valakinek más képátlóval van saját tapasztalata természetesen az is érdekelne.

Ha valaki tudja válaszolja már meg azt is, hogy a 2010-es Sony modellek az USB eszközöket miért nem látják?

(#9123) vlevi válasza mondomén (#9116) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ezt a 100Hz-et már sokszor kiveséztük. A bemeneti freki nem változik, a 100Hz-es megjelenítést a tévé végzi el a két képkocka közé interpolálással kiszámol egy harmadikat.
És pont ettől tűnik folyamatosabbnak a mozgás.

(#9124) Unbaised-Ben válasza n.dani (#9121) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Miért nem jó 40" alatt az LCD? :) Mi van, ha más nem is fér el? :B

(#9125) mondomén válasza vlevi (#9123) üzenetére


mondomén
őstag

Köszi, most már sokkal tisztább a dolog, sokat segített a cikk Hz-es része. Meg is rendeltem egy 100Hz-es philipset.:)

[ Szerkesztve ]

(#9126) n.dani válasza Unbaised-Ben (#9124) üzenetére


n.dani
tag

A mérete miatt. :) . Elképzelhető, hogy van ilyen, de én még nem találkoztam olyan esettel, hogy egy MINIMUM 40"-os tv-nek (durván 1m X 0.7m) ne lett volna hely valahogy.Pláne, hogy 40" alatti méretnél monitor-ról beszélünk.

"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."

(#9127) kezdő válasza n.dani (#9126) üzenetére


kezdő
senior tag

Tény, hogy nem egy mozi élmény, de azért ne osszuk már ennyire a 32, 37 colos TV tulajokat.
Kb. 1-2 évvel ezelőttig a 32-es méret volt a megfizethető. (100-120e Ft)
Mert nem csak házimozi fullhd fanok léteznek, hanem van akinek BK-ra, VV-re, híradóra, stb. kell a TV.
+ ha hiszed ha nem, nekünk sőt még öreganyáméknak is olyan a szekrénysora hogy a 32-es LCD passzentra épp hogy befér. Tény, hogy vehetnénk másik szekrényelemet, rakhatnánk máshova a TV-t, de egy szónak is 100 a vége: ne monitorozzuk már le a véleményem szerint Magyarországon legnagyobb számban fogyó 32-es TV-ket......
(plusz poén, hogy az általad lesajnált méretű tévénk az LCD-k megjelenésekor 400e jó magyar Ft volt....)

(#9128) HoReSz1975


HoReSz1975
őstag

Samsung LE40C530, milyen színbeállításokat használtok, másik kérdés, miért nem játszik le minden mkv -t, miért írja ki, hogy nem támogatott codec valamelyiknél :F

(#9129) madoxx válasza HoReSz1975 (#9128) üzenetére


madoxx
aktív tag

Ismerősnél találkoztam hasonlóval. A válasz engem is érdekelne!
Változó hogy melyiket szereti.

(#9130) keIdor válasza n.dani (#9121) üzenetére


keIdor
titán

2 méterről nézzek 40"-est? :F Jó lesz a 32" egyelőre, majd ha költözöm lesz nagyobb...
Másrészt, ahogy alattam is írták, be se férne sajnos egy 40"-es...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#9131) Duree


Duree
veterán

Az lenne a kérdésem,hogy valaki esetleg hallott már valamit(akár jót,akár rosszat)a REAKTIV nevű cégről és a TOMIELKTRO-ról.Jóval olcsóbbak mint az üzletek,éppen ezért egy picit kételkedem bennük.Mindketten az aproneten és a Vaterán is hirdetnek,de sajnos semmi infót nem találtam róluk,ami közelebb vinne a megoldáshoz.Aki halott már valamit róluk az kérem jelezze.Köszönöm.

duree54

(#9132) dh66e válasza HoReSz1975 (#9128) üzenetére


dh66e
veterán

Tömörített fejléces .mkv-t nem kezeli ill.a magasabb bitráta is szerepet játszhat bizonyos esetekben.Media infot nézzétek meg letöltés előtt mivel tömörítették és akkor nem lesz ilyen probléma.
Még egy lehetőség ha már leszedtétek a cuccot és nem játsza le:[Ezen] át futtatjátok pár perces művelet és már viszi is a tv média lejátszója.

(#9133) nismoka válasza Joy001 (#9122) üzenetére


nismoka
addikt

De látják ha FAT32-re van formázva a pendrive.

(#9134) n.dani válasza kezdő (#9127) üzenetére


n.dani
tag

Nana, én nem osztottam...ha egy képmegjelenítőre azt mondom, hogy "monitor" az miért degradáló rá nézve??
Az, hogy M.O.-n a 32-es LCD a slágertermék javarészt általános tévénézésre megvéve, sajnos sokmindent elárul és megmutat negatív értelemben.
Az, hogy mi mennyibe került évekkel ezelőtt semmit sem jelent, mert ugyanazon összegért 2 évente egyre, jóval jobb tv-ket lehet venni.
Elnézést ha félreérthető voltam.

"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."

(#9135) n.dani válasza keIdor (#9130) üzenetére


n.dani
tag

50"-os plazmán 1,5m-ről szoktam játszani. :U
Akkor viszont ugyanúgy, Samsung 32C650 (115e környéke) illetve nézz meg egy Sony 32EX500-at ez olyan 125e környékén mozog.
Én ettől több pénzt nem adnék egy 32"-os megjelenítőért.

"...bármiből épülhetsz a föld egy iskola, istenből van minden ezért nincs nyoma..."

(#9136) HoReSz1975 válasza dh66e (#9132) üzenetére


HoReSz1975
őstag

:R

(#9137) HF77


HF77
senior tag

üdv
azt szeretném kérdezni hogy egy LCD tv-t hogy tudok összekötni pc-vel hogy monitorként is tudjam használni,milyen kimenet legyen a tv-n??elég HDMI vagy kell más is??
ezek vannak a tv-n:
RF bemenet (hátlap)
AV bemenet (hátlap)
S-Video bemenet (hátlap)
Komponens bemenet (Y, Pb, Pr) + Hang (hátlap)
SCART (teljes) (hátlap)
HD MI / HD CP bemenet (hátlap) HD MI 50p/60p
RGB bemenet (D-sub 15-tűs)
PC hangbemenet (hátlap)

köszi előre is az infót!! :D

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#9138) canniball válasza HF77 (#9137) üzenetére


canniball
nagyúr

A HDMI és a D-Sub az érdekes számodra attól függően, hogy milyen csati van a videokártyádon.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#9139) HF77 válasza canniball (#9138) üzenetére


HF77
senior tag

köszi :R

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#9140) vlevi válasza HF77 (#9137) üzenetére


vlevi
nagyúr

Legjobb lenne a HDMI.
Ha van felesleges DVI kimenet a videókártyádon, de nincs HDMI, az sem gond, létezik DVI-HDMI átalakító, de lehet kapni külön DVI-HDMI kábelt is.
PC hangbemenetre akkor van szükség, ha nem tudod HDMI-n csatlakoztatni, vagy pedig, ha valamilyen okból kifolyólag nem megy át a hang a videókártyából a tévére. ATI kártyákon általában van külön hangkártya, azok gond nélkül átküldik, NVidián (ahogy hallottam), valamit össze kell kötni a gépben, de ott sem lehetetlen.

(#9141) HF77 válasza vlevi (#9140) üzenetére


HF77
senior tag

nagyon köszi ;)

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#9142) #57833216


#57833216
törölt tag

Segítsetek, kérlek!
Milyen 32"-os LCD tv-t érdemes venni? A lényeg, hogy Full HD legyen és a LED is szóba jöhet. Előre is köszönöm a segítséget!

(#9143) Joy001 válasza nismoka (#9133) üzenetére


Joy001
tag

Nem, sajnos nem látják.
Saját tapasztalat, ezért is kérdeztem rá.
A boltban található egyéb márkák minde felismerték, a sonyk nem.

(#9144) katsi válasza #57833216 (#9142) üzenetére


katsi
tag

Én kb 2 hét vacillálás után a Philips 32PFL6605 mellett tettem le a voksom.
Edge LED háttérvilágítású, azonban ez nem jelentette azt, hogy a 32PFL5605-nél rosszabb képet adjon, sőt! Ugyanazon a pendrive-ról lejátszott video nyersanyagon a 32PFL6605 látványosan szebb, élettelibb, színdúsabb képet produkált.

Ezen a készüléken a demo anyagban látott Harrier repülő orra, majdnem kijött a képernyőből, pedig nem 3DTV-ről van szó.
Az 5605-ön ez a hatás nem jelentkezett.

Játékra (XBOX360, PC), monitornak, HD filmre fogom majd használni.
Ha van a közelben üzlet, javaslom tekintsd meg a saját szemeddel, megérdemel a Philips egy esélyt. :)
Egyedul az ára, ami húzós: 130 ezer forint a legtöbb helyen.
Az 5605 egyébként 120 ezer forint.

[ Szerkesztve ]

(#9145) daniel2121 válasza #57833216 (#9142) üzenetére


daniel2121
senior tag

Előbb írták vagy a Samu 32c650 vagy a Sony 32EX500. Ez a két legjobb vétel manapság.

(#9146) Flashget válasza n.dani (#9126) üzenetére


Flashget
félisten

nálam sincs 32"-nál nagyobbnak hely, mert bútorba menne.
panel szoba amiből 2 oldal kiesik az ajtók miatt másik 2 oldal bútorok vannak.

Realme GT Master Edition

(#9147) dh66e válasza Duree (#9131) üzenetére


dh66e
veterán

Mintha Csillaghegyen lenne egy ilyen Reaktív nevű diszkont,egyszer voltam bent,de vásárolni ott kizárt hogy próbálkoznék(refurbished termékek).

(#9148) manoarc válasza Duree (#9131) üzenetére


manoarc
senior tag

Lehet vásárolni ilyen helyeken, de sajnos csak pár hónap garanciát adnak a termékekre,és nemigazán lehet eldönteni,hogy tényleg újat kapsz e vagy esetleg használtat.

{。^◕‿◕^。}

(#9149) Trexx


Trexx
csendes tag

Sziasztok!

UE40C5000-es tv média lejátszásával lenne egy kis problémám: ha fájllista nem alapértelmezett (hanem pl. legutóbbi dátum-, vagy cím szerinti), látszanak a törölt fájlok is. Hogyan lehet ezt a nézetet frissíteni, hogy csak azok a fájlok látszódjanak, amik tényleg rajta vannak a HDD-n vagy pendrive-on? Egy külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek csak factory reset segített a szerviz menüben. Nem hinném, hogy ez normális, nincs erre valami egyszerűbb megoldás?
A másik zavaró dolog, hogy nem ment thumbnail-eket a filmekről.

Trexx

(#9150) Unbaised-Ben válasza vlevi (#9140) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Amúgy nekem HD4870-es kártyám van, s-video és két DVI kimenettel, ha azt egy HDMI képes tv-re kötöm, HDMI-HDMI kábellel, de a kártya felől DVI-HDMI átalakítóval, akkor átmegy a hang? :B Mert azt erősen kétlem :( Ha nem voltam érthető, szóljatok, számomra sem teljesen egyértelmű :D Köszi a választ :R

katsi: A boltban pár napja megnéztem a philips tévéket, a tv-vel nem is volt bajom, na de a távirányító... azzal hogy lehet csatornát váltani? :DDD Mert olyan gomb nincs a távirányítón :( , kép itt

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.