Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99952) madrac válasza -Skylake- (#99951) üzenetére


madrac
őstag

Tököm kivan már ezzel az Express One-al és az általuk megbízott ViddL futárszolgálattal...!

- 1. nap: utolag emailben ertesulok, hogy delutani idopontban kiakartak hozni az 1 csomagba kombinalt 2 Alis kuldemenyemet. Ezek utan meg aznap este a levelukben levo linken keresztul megirtam nekik facebook messenger uzenetben, hogy masnap nyugodtan hozzak ugyanebben az ido intervallumban, mert az masnap alkalmas lesz nekem is, akkor en is ugy keszulok.
- 2. nap: reggel jott az email toluk, hogy nem ebben az idoben, hanem 11-13 ora kozott tervezik kezbesiteni ami persze nekem nem volt jo, ezert szintugy megirtam nekik fb-n, reakcio erre szinten 0. Egyik nap sem keresett senki a cimen fizikailag, nem is hivott senki telefonon, erre megis mar 11 orakor jott az email toluk a sikertelen kezbesitesrol, majd a tajekoztatas, hogy a tovabbiakban az Express One-nal erdeklodhetek a csomagom hollete felol.
- 3. nap: kozben hetvege volt, de utana a rakovetkezo elso munkanapon hetfon felhivtam az Express One ugyfelszolgalatot telefonon akik semmit nem tudtak segiteni, keressem a ViddL futarszolgalatot.... Oke felhivom oket is, a csomagomat visszakuldtek a feladonak, de irjak emailt nekik, mert ez nem az elso eset, azt a vezetoseg is olvassa...
Irtam reklamalo emailt mind az Express One-nak, mind a ViddL-nek, erre 2 het mulva ma jon valasz Express One-tol amiben nem ismernek el semmilyen felelosseget, 2 kezbesitesi kiserlet utan a kuldemenyemet a felado kivansaga szerint megsemmisitettek, forduljak a feladohoz karteritesert!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.