Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #88100 üzenetére
Hm, nem értem, mást írtam volna Pont emiatt írtam amit írtam.
-
Sentinel80
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz Sentinel80 #88102 üzenetére
Az baj, hogy az esetleges 8 napon túli szankcióra is kitalálnának valami lehetőséget mint az Alin az idő kitolás. Tehát amíg egyedüli lehetőség ebben az árszektorban addig nem lesz változás. Itthon már van alternatíva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zeki
nagyúr
válasz Sentinel80 #88102 üzenetére
ÁLLAMI MONOPÓLIUM. - le se szarnak.
Ha DHL expressel rendelsz, na az gyorsan megvan, megvámol, vastag díjat is felszámol érte, de gyors.
Ők már akkor elkérhetik tőled az igazolásokat, mikor kint hozzájuk kerül a csomag. Mire 3-5 nap múlva hozza neked a futár, már tudod mennyit fizes neki. -
Beni2360
félisten
válasz havri1 #88106 üzenetére
Szerintem az
1 konténer beérkezése.
2. Konténerből megye szerinti csoportosítás- vagyis abba a helységbe vitték ahova tartozik. Ott szortírozzák városok-körzetek szerint.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
joeid
tag
Hi,
Többször rendeltem már a gearbest.com-ról, eddig nem volt gond.
Most viszont lehet megszívtam...
Rendeltem egy telefont, mert a régi már köhög kissé.Én hülye utalással fizettem (ezért már vagy 3x összevertem magam... ).
Azért utaltam, mert magyarországi számlaszám, így nem kell kifizetni egy rakás kezelési költséget, átváltás stb.
A Global Collectnek kellett utalni (igazából az Ingenico).Az utalásról rögtön elküldtem a papírost a supportnak, de nem történt semmi.
Folyamatosan kérdezgettem, hogy wtf??, ők meg egyfolytában azt írták vissza "a pénz nem érkezett meg".
Felvettem a kapcsolatot az Ingenico-val, ők azt mondják 2018.07.28-án átutalták a pénzt a gearbest-nek.
Ezt is elküldtem a nyomorultaknak.
Várjak 2-3 napot, várjak 5 napot, a végén már csak várjak "napokat".
Ma reggel megint jött az üzenet "én nem küldtem el a pénzt, ők törölték a rendelést, ha akarom a cuccot akkor rendeljem meg még1x".Picit ideges vagyok, 51 napja szívatnak.
Ma újra kerestem az Ingenico-t, hogy adjanak valami hivatalos papírt, hogy elküldték a pénzt.
Próbáltam őket telefonon is elérni, van is magyarországi szám, de persze magyar nyelv az nincs, az angolom meg nem valami perfekt...Szerintetek bukta?Tudok valamit csinálni? Rendőrség, nagykövetség?
Próbáltam kideríteni, hogy hol van a bankszámlája a gear-ek, mert ha HK-ban és felnyomom őket, akkor az elég hatásos (kínaitól tudom), de egyenlőre nem találom. -
KamuMazsola
őstag
Ha a gearbestről vásárolsz és forintra van állítva az oldalon a fizetőeszköz, akkor sincs semmilyen konverzió. Ezt egy két hete tárgyaltunk itt az oldalon, vagy a gearbest topikban. Hát most nem tudom, hogy esetedben tudunk-e segíteni. Az, hogy felnyomod őket, nem hiszem, hogy eredményre vezet, pláne hogyha tényleg meg sem kapták a pénzed.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
joeid
tag
válasz KamuMazsola #88110 üzenetére
Mr.Csizmás: Az Ingenico elég nagy cég azért és ők pl. rögtön válaszoltak....
'Thank you for contacting Ingenico ePayments, formerly GlobalCollect BV.
Ingenico ePayments is a Payment Service Provider. A Payment Service Provider processes payments on behalf of other companies.
Please be informed that we have received your payment and transferred it to Gearbest on 27-Jul-2018."KamuMazsola: azért azt kétlem, hogy nem kapták meg. Arra volt idejük, hogy szívassanak azzal, hogy küldjem el a tranzakciós kódot, meg a közleményt (amit már 5x elküldtem előtte), de pl. még 1x sem írták, hogy felvették a kapcsolatot az Ő saját partnerükkel, hogy mi van a pénzel.
Ja és ezek a dumák "sok a rendelésünk, épp szezon van, x kolléga majd ellenőrzi" bla bla... -
joeid
tag
válasz Mr.Csizmás #88112 üzenetére
Nem, nem zárja ki, csak az én hülyeségem
Utólag már mind1, ezzel nem jutok előrébb... -
azbest
félisten
Hogy lehetséges egyáltalán átutalással fizetni? A gearbestnél a rendeslésnél van ilyen opció?
Adtak egy számlaszámot meg valami azonosítót, vagy ezt hogy? Vagy neten kerestél egy random számlaszámot amire elutaltál pénzt? Ha ők adták a számlaszámot, akkor adniuk kellett valami azonosítót is, hogy írd be megjegyzésként, különben nem lehet azonosítani, hogy ki és miért utalt.
-
sanyigtasa
csendes tag
Sziasztok,
Várok egy áfa mentes csomagot, de van némi fenntartásom az eladóval. Kérdésem az, hogy a magyar posta nyomkövetőjén, hogy néz ki egy ilyen csomag élettörténete?
Az enyém jelenleg így áll:
IdőpontokSzakaszokEseményekHelyszínek
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2018.09.06. | 15:51NLAMSA(Netherlands (
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.09.07. | 08:40NLAMSA(Netherlands (
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.09.07. | 13:00NLAMSA(Netherlands (
SzállításBejövo küldemény átvétele a kicseréloben
2018.09.08. | 13:21Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.09.08. | 15:21Budapest 1005 -
maj-viktor
őstag
Azért nem egészen... mert ő utalt és nem bankkártyával fizetett.... utalás esetén nincs "chargeback"-eltetés... ez így bukta, ha nem válaszolnak, stb.! Legfeljebb erős tanulópénz volt!? De basszus én nem is értem... mindenhol írják - írjuk: CSAK PAYPAL! Nincs paypalod? regelsz? Nincs kártyád? tudsz befizetni rá... vagy 5féle mód van, hogy "tudj paypal-al fizetni", hogy a fizikai pénz felkerüljön virtuálisan elkölthetővé...
De nem is értem? Ez most akkor valami "közvetítő"? Hogy jönnek ők a képbe!? Írtad, hogy te utalni szeretnél!? Bazze és nem vontak le "vaskos jutalékot"? Vagy milyen számlád van? Melyik banknál? Forint alapú vagy €? $?
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Mr.Csizmás
titán
válasz maj-viktor #88117 üzenetére
facebookon a rendelős csoportokban néha előkerülnek ilyen konteó bankfóbiások, hogy ő nem tartja számlán a pénzét, nem lesz rabszolga stb. stb. csakis kp, meg párna alatt széfben tartva, de akkor miért van fb-n?? az a világon a legnagyobb adatbank relatíve...
nem a fenti kollegára gondolok, csak eszembejutott a paypal témáról.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
maj-viktor
őstag
válasz Mr.Csizmás #88118 üzenetére
Fuuuu ne is mond, engem pár napja egy ismerősöm kiakasztott ezügyben 30+ éves és nincs bankszámlája... mert hogy most meg nem mondom, hogy ő nem fogja az "izéknek" adni, meg azokat gazdagítani... meg így az állam ellopja, stb. nincs bankkártyája bazze! Én megmondom az a havi pár száz ft, meg éves pár ezer kártyadíj nem vág a földhöz... cserébe a kényelem! Hogy fizet parkolást, stb. naponta kb. 10x használom a bankkártyámat... nem kell apróval szarakodni, stb. ha "elhagyom", megmarad a pénzem, mert letiltatom esetleg... míg ha pénzzel teli pénztárcámat hagyom el, annak annyi! És még ezer plusz érvet tudok mondani, a pár "negatívval" szemben... hogy "lehúznak a költségekkel", meg így az állam, stb.
Ezek amúgy tipikusan azok a szinte 0 IQ-s emberek, akiknek észérvekkel hiába magyarázod el, akkorse értik meg! Amúgy én értem... Magyarországon az emberek 90%-a "feketen keresi a pénzt", nincs úgy bejelentve... szarik mindenki a NAV-tól... de akkoris! Én se tárolom minden pénzem bankszámlán... szétleht osztani... leht párnanaciba, széfbe, aranyba, valutába, ingatlanba, stb. ezer dologba akár... nem is jó ha egy helyen van minden! Több lábon kell állni ilyen szempontból is... munka esetén is... bejövő jövedelem esetén és pénz elhelyezésileg is! Csak itthon 0 a pénzügyi tudatosság... ami van pénz azt felélik az emberek... pedig ha nagyon akar az embere minimábérből is tud félre rakni, csak akkor azokat a fránya igények kell lentebb rakni!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Zozzant
addikt
válasz maj-viktor #88119 üzenetére
Olyat ismerek akinek telefonja nincs... na hát az kemény Mindent megold anélkül, jóvan akkor
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
z123456z
őstag
GB EU priority line miért nem követhető, van valami különösebb oka?
-
beg
veterán
-
Domestos
tag
válasz maj-viktor #88119 üzenetére
Azért a paypallal is meg lehet szívni. Én régebben használtam rendszeresen, veszegetten a pár dolláros apróságokat, meg fizettem vele egy havi VPS előfizetést, aztán egyszer csak letiltottak. Semmi kiugró extrém használat, se nagy összeg, se váratlan változás a használat módjában. Ja és semmi bejövő pénz, csak kis kifizetésekre volt használva. Próbáltam kommunikálni velük, de nem árulták el több kör alatt sem, hogy mi a bajuk. Közben meg nem tudtam fizetni a szervert, történetesen annak a cégnek nem tudtam másképp fizetni, mint paypallal.
Végül a bankkártya mellé beregisztráltam bankszámla számot is, hátha az segít, és csoda, arra újra engedélyezték a fizetést, úgyhogy kifizettem a szerveres céget, és azóta nem használom a paypalt, ami addig jó, amíg egyszer le nem tiltanak akármiért is, amiről utána legalább nem kommunikálnak. -
Logan1212
tag
-
bl4ze
veterán
Sima regisztrált kis pakk, RPxxxxxxxxxCN
Micsoda új bejegyzések vannak a posta.hu-n :2018.09.01. | 20:59 Szállítás Küldemény zsákba helyezése CN,CNSZXA
2018.09.10. | 10:23 Szállítás Bejövo küldemény átvétele a kicseréloben
2018.09.10. | 12:23 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country Budapest 1005...akkor innen már "csak" a várakozás, hogy feldolgozzák. sarc alatti, USD 6 postával.
.:. bl4ze .:.
-
Philips103
tag
Sziasztok
Rendeltem fasttechrol sima hong kong airmail cuccal... oke
Az egyik item kesz, de a masik meg eddig 9/10/2018nek a “scheduled ship date” ma van 10. de erre most mar azt irja, hogy “ETA 9/15/2018”
Van keszleten es nem ertem mi a fene van ilyenkor.. -
tknof1871
őstag
Üdv! Aliexpressen akartam vásárolni és valamit angolul írt arról, hogy a kártyám lejárt. Megnéztem a rendeléseim és tényleg ez az utolsó még nem lett kifizetve. A Pay Now-ra kattintottam és megint nem indult el a fizetés de felugrott egy ablak. Ott volt a kártyám sorszáma az utolsó 4 szám kivételével kitakarva. Volt két rubrika ahova be lehetett írni mikor jár le. MM/YY, 09/18. Beírtam és a folytatásra kattintottam és a fizetés sikerült.
Ennek mi értelme volt? Most lejárt a kártya vagy nem? Végül is 2018 09. hónap van tehát akkor lejárt, de akkor meg miért tudtam fizetni vele? Vagy 10. hónapban és utána nem tudok már vele fizetni de a 9. hónapban még igen de akkor meg állandóan ez fog felugrani ha vásárlok?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Beni2360
félisten
válasz Logan1212 #88126 üzenetére
A 27% beszorzod a deviza árfolyam eladási árával és+3500 Ft annyi lesz kb a fizetni valód. Majd a postás hozza a csomagot és vele a fizetendő csekket. Nálam anno elkérte a pénzt és ő maga befizette a postán és másnap a postás bedobta az ellenőrző szelvényt a ládába. Ja és a csomagot aláíratva átadta amikor megkapta a pénzt.
-------------------------------------
#88130) tknof1871 - az csak figyelmeztetés volt, hogy abban a hónapban le fog járni a kártyád és intézkedjél az új kártya végett ha a bankod ezt nem tette meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Turbobacsi
senior tag
válasz tknof1871 #88130 üzenetére
pont ugyanígy jártam, jól csináltad! amúgy 2018.09.30-án jár le hivatalosan
Közben tegnap megjött az új kártyám, a régit töröltem alipay-ben, az újat hozzáadtam, minden megy tovább....[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
havri1
félisten
válasz Beni2360 #88107 üzenetére
No, ma bementem a postára megkérdezni. 09.04-én rakták le a polcra, azóta ott állt a helyi postán. Kérdésemre, hogy mikor hozták volna ki, az volt, hogy pár nap múlva ment volna vissza a feladónak, mert ezt már egyszer sikertelenül kézbesítették. Se értesítés, se TN update.
Ilyen még sose volt.RY264845155CN
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
maj-viktor
őstag
JA totál új státuszok vannak...
2018.08.02. | 17:12 Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.08.02. | 18:38 Küldemény zsákba helyezése
2018.08.03. | 05:38 Kimenő küldemény továbbküldése
2018.08.03. | 07:00 Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.08.13. | 09:57 Bejövo küldemény átvétele a kicseréloben
2018.08.14. | 11:13 Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
2018.08.15. | 11:16 A címzett részére értesítés készült
2018.08.23. | 14:18 Szállítólevél átadása vámügynökségnek
2018.09.04. | 12:11 A NAV a beküldött vámáru nyilatkozatot elfogadta
2018.09.06. | 12:41 A küldeményt a letéti raktárból kitároltákJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Beni2360
félisten
És havri1 .
Éppen ezért van a mondatom végén a fejbe verés.
Mivel ír minden szqrt és közben a postán hever. Tehát - mintha egy picit hiányos,félrevezető lenne....... téged idézve.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
macker
újonc
válasz maj-viktor #88137 üzenetére
Szia, nekem tegnap jött a nyomkövetőn, hogy a NAV a beküldött vámáru nyilatkozatot elfogadta! Neked a csomag megérkezett már? Vagy még most sincs a birtokodban?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Én a kártyámmal vásárlok aliexpressen. Nem használok alipay-t, a kártyám adataim megadtam az accountomnál. Ez egy VISA kártya. Amikor vásárlok akkor kapok egy SMS-t a banktól mennyi pénzt vonnak le a folyószámlámról. Ebben benne van minden költség? Vagy még van valami amit később vonnak le?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
bl4ze
veterán
Igen, sokkal több és részletesebb bejegyzéseket látok :
10.09.2018 11:23 Bejövo küldemény átvétele a kicserélobenNemzetközi Posta Kicserélő Központ
10.09.2018 13:23 Import (Item arrived at country of destination) Budapest 1005
10.09.2018 15:53 Bejövo küldemény belföldi továbbküldése Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
11.09.2018 02:57 Feldolgozás Feldolgozás/szállítás alatt Országos Logisztikai Központ.:. bl4ze .:.
-
cubix
tag
válasz sanyigtasa #88142 üzenetére
Az okostelefonok nem áfa hanem vám mentesek. (szállítással vett árnak a 27%+3500FT)
「시작이 반이다」
-
wintikek
tag
válasz Philips103 #88129 üzenetére
Én is jártam így. Kamu az egész, majd egyszer lesz raktáron és talán kapsz te is belőle. Gondolom sok rá a rendelés és fifo szerint szolgálják ki a rendelőket vagy nem tudom.
Rendeltem 07.31-én egy csomagot amiből minden "ships next day" volt. Na azt a csomagot még mindig várom
Azt hiszem nekem végül a next dayből 08.17 lett mire egyáltalán feladták postára. Türelem tornaterem.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Jajj de jó, látom több mint két hét telt el onnan, hogy beadtad a dokumentumokat, és utána azzal kezdtek valamit....
Akkor addig inkább én sem idegesítem magamat
-
bencee01
újonc
Sziasztok!
Régóta várok már egy vámköteles küldeményt amcsiból, beküldtem szépen minden dokumentumot és vártam.
A címzett részére értesítés készült - 2018.08.31. | 11:45
Szállítólevél átadása vámügynökségnek - 2018.09.01. | 10:52
Vámletéti nyilvántartásba vétel - 2018.09.10. | 08:55Mit takar pontosan az utolsó? Eddig olyanokat láttam, hogy a NAV elfogadta a beadott dokumentumokat.
Egyre nehezebb kiigazodni a Posta új státuszain...
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
Aki hasonló cipőben jár, hogy látta itt a csomagja, de a posta rendszerébe csak pár napja érkezett meg és most vár vámkezelésre és naivan gondolta, hogy innentől már csak 1-2 nap, csalódnia kell. A döntéshez is napok kellenek, amíg a vám eldönti mi legyen a csomagok sorsa..
Sok a küldemény, sok a küldemény..mindig behúzok egy lapra egy rovást amikor ezt olvasom. Egy dolgot nem érteni, ha láthatóan nem bírnak vele, senki nem kongatna vészharangot vagy próbálnának kitalálni valamit?
Kénytelenek leszünk, ha tehetjük olyan helyekről rendelni, ahol van futár lehetőség is, mert kezdem azt érezni, lassan már meg se kapjuk a küldeményeket, ha postához érkezik. Vagy kérjük ki a küldeményeket és járjuk le mi magunk a helyi vámhivatalban? lehet már az is gyorsabb lenne. Azt hiszem volt aki maga intézte.
-
macker
újonc
Nekem így halad:
FelvételFelvétel a feladótól
2018.08.13. | 11:23NL,NLAMSAKüldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2018.08.13. | 12:08NLAMSA(Netherlands (SzállításKüldemény zsákba helyezése
2018.08.13. | 14:08NL,NLAMSECélországba elküldve / Item sent abroad
2018.08.13. | 15:20NLAMSE(Netherlands (SzállításKimenő küldemény továbbküldése
2018.08.13. | 21:23NL,NLAMSECélországba elküldve / Item sent abroad
2018.08.14. | 13:00NLAMSE(Netherlands (SzállításBejövo küldemény átvétele a kicseréloben
2018.08.21. | 09:41Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontKüldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
2018.08.24. | 11:44FeldolgozásA címzett részére értesítés készült
2018.08.27. | 13:15Postai vámeljárásSzállításSzállítólevél átadása vámügynökségnek
2018.08.29. | 06:35Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontFeldolgozásA NAV a beküldött vámáru nyilatkozatot elfogadta
2018.09.10. | 07:42Postai vámeljárás
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest