Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laza...

    addikt

    válasz SSlyTR #24148 üzenetére

    Te írtad: Nem nem vállalkoztam, de az akkor is pofátlanság, hogy azért árulja többért, mert megteheti.

    Neked egyszerűen savanyú a szőlő, a tipikus "magyar" vagy, akinek minden olcsón, ingyé, azonnal kell, lifetime garival, és pökhendien nézel azokra akik befizetik az adót, a járulékokat, nap mint nap ezerfelé szakadnak hogy rentábilis legyen az amiből meg akarnak élni. Megsúgom neked, hogy aki nem versenyképes, az bezár, mert a kutya nem megy hozzá vásárolni, de ez Neked valószínűleg az újdonság erejével hat.

    Állj le légyszíves a hülyeségeddel, mert érdemben nem tudsz hozzátenni ehhez a témához, az hogy "tudod" ki mit mennyiért honnan vesz egyszerűen egy szimpla feltételezés a részedről. A műszaki cikkeken baromira kis árrés van, pl. egy monitoron egy nagykernek 2-3% max (!), na ezt fejtsd meg okostojás hogy miért. Ugyanakkor amit viszont valószínűleg nem tudsz, a kábeleken van a legtöbb pénz; kisker szinten, akár 3-400% is.

    Az hogy egy kijelzőt jó pénzért cserélnek, az szolgáltatás, teljesen más tarifákkal - a szolgáltatás mindenhol marha drága. Menj ki Németországba, vagy Ausztriába, és ott vágasd le a hajad, és utána majd magad fogod kopaszra borotválni, mert rohadék fritzek baromi drágák, ugye?

    Never give up!

Új hozzászólás Aktív témák