Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Tegnap üzemeltem be a scootert és azonnal frissitett is FW.t a gyári app a legutolsóra. Cruise control ment is a levesbe ahogy kell. (Gondolom a legutolsó FW verzió lehet mert utána nem adott fel újabb frissítést). m365 Tools is az utolsó verzió ami a playstore-bol elérhető.
Scooter aktiválásnál a gyári appban Svédországot adtam meg mert itt lakom de a recommended az Germany volt.
Mindenesetre most örülök,hogy egy kapcsolóval a cruise controlt vissza tudtam kapcsolni.
Kers mode on lehet még kapcsolni hogy gyenge , normál vagy erős legyen. Alapból gyengén (weak) van gondolom ez a fék hatás lehet. Még nem nyúltam hozzá
m365 tools szerint a FW így néz ki :
ESC FW : 0224
BLE FW : 0132
BMS FW : 0128
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest