- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ma átvehettem a Kaabo Mantis Dual rollerem!
Minden szempontból kisebbre számítottam, de elég durva méretekkel rendelkezik (számomra). Mivel még soha nem volt rollerem így valószínű az újdonság ereje miatt vagyok így vele. Még a hátsó ülést is le kellett hajtani hogy beférjen a kocsimba.
A töltöttség kicsit alacsony volt így annyira nem akartam kínozni, úgyhogy most töltőn van. Csak az udvarba próbáltam ki de iszonyat meglepődtem hogy még alattam is mit megy, pedig 105kg vagyok.Szóval nem is tudom hogy egy 60-70kg-os embert hogy repíthet. Hosszabb tesztet majd hétvégén fogok vele csinálni!
De nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla, szerintem ilyen áron egyik legjobb döntés volt ezt megvenni!
Viszont határozottan kitartok mellette hogy egy ilyen roller mellé szigorúan kell a bukó plusz védőfelszerelés, mert brutál mit gyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest