Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Tamas740 #8838 üzenetére
Az akksik a töltések számával degradalódnak, és ha hamarabb merül többször töltöd. Szóval attételesen de, negatív hatással van rá, de azért ez elég hosszútávon jön ki. Engem legalábbis túlzottan nem érdekel, ha pár év múlva nagyon halódik akkor jön egy új akkupakk vagy új roller, nem életem végéig vettem ezt sem.
De addig is élvezem a nagyobb sebességet, nálam 33 volt a teteje asszem.
Amúgy basszus, a Lime-ra már van 4 darab 900Ft-os kuponom, de persze már nem azt használom. Amíg mondjuk defektem volt egyszer ráléptem arra is, Alza boxig elmenni jó volt, de mit csináljak a többivel, átruházni sem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Witcher topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest