Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokaym
csendes tag
válasz
üzenetére
Mi itt páran Kugoo s1/s1pro-t hajtunk, illetve tuningolgatunk. 15 km-t amúgy engem simán elvitt anno még alaproller állapotában (munkába+vissza akkor összesen kb 15 km volt az út, arra elég volt, ha nem töltöttem munkahelyen, akkor is) (65kg vagyok, hatótávnál azért számít a súly)
A kugoo-t akkor merném ajánlani jó szívvel, ha szeretsz szerelgetni, mert azért vannak nyűgjei.Xiaomikat is használnak itt a fórumon többen is, arról ők szerintem többet tudnak mondani. Én egyszer próbáltam Xiaomi m365-öt, kugoo s1pro alap verziójához képest kicsit jobban megy.
Ennél a xiaomi 1S, pro1, pro2 azért valamivel drágább, valamennyivel többet is mennek el.
A régebbi típusú Xiaomiknál is azért vannak gyári nyűgök.Használtan egyébként szoktam látni FB-n viszonylag korrekt áron extrákkal felszerelt Xiaomi m365 ill pro gépeket. Ha nincsenek szétnyektetve és jó állapotú az akksijuk, akkor lehet szerintem az is jó választás.
használtan vagy újonnan 100-150 között azért hozzájuk lehet jutni. Én személy szerint inkább vennék Xiaomiból egy magasabb fokozatú modellt használtan, mint alacsonyabb fokozatút újonnan, ha hasonló áron vannak.A többi kolléga majd mondja, hogy még milyen alternatívákat lát, én ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest