- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
DigitXT #8468 üzenetére
Hát a franc tudja kidörzsölődött-e vagy beleállt valami, 2xx kilométer után még nem kéne szerintem dörzsölődnie, inkább kiszúrhatta valami (vagy lehet, hogy mégsem, de biztos, hogy talán). Mindegy, vadászok belsőt aztán megpróbálom kicserélni. Nyúvadjon meg nagyon nem vágytam rá pedig a sok horror sztorit olvasgatva.
Levittem a rollert de már út közben eszembe jutott, hogy tegnap vajon miért volt akkora nyomáskülönbség az első és a hátsó között amikor fújtam... de nem akartam bevonzani a dolgot, este letakarítottam, mondom ma szép tisztán suhanunk a lemenő nap fényében. Suhanhattam a rohadék busszal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest