Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz Warzoz #24481 üzenetére
DigitXT Kolléga azt akarta mondani, hogy ne hagyd ca. 30% alá menni az aksit. Ha ezzel kihúzza 5 napig, akkor nincs gond. A hideg meg akkor gond, ha az aksi is az. Ha meleg (szoba-hőmérsékletű) aksival indulsz, az belefér, mivel menet közben úgy is melegszik az akku. De a hideg aksi nem szereti a terhelést.
-
bandigyerek
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
válasz luigi10658 #24587 üzenetére
Ment a privát.
-
bandigyerek
senior tag
válasz luigi10658 #24590 üzenetére
-
bandigyerek
senior tag
Hja én is így kezdtem: 130-150k, aztán lett egy Segway Ninebot Max G2. Ákcióssan, Blekfrájdéjossan. (deszépenmondtam...)
Eszembe sem volt drága lengéscsillapítósat venni, amíg nem kaptam egy "fapadossat" próbára. Van pár szakasz az utakon, ahol térkő van (a magyar utak minőségét most hagyjuk, de errefelé így is egész "jók") és hát rendesen átmozgatta a kontaktlencsém. Is. A kezdődő vesekő nem probléma, garantáltan kibrunny@ntod. A G2 sem egy légpárnás, de ég és föld. És az ízületeidnek sem tesz jót, még ha csak kocarobogós (bocsi kocarolleres) is leszel. Legalábbis ezt "tervezed" ugyebár.
A hatótáv.. heti húszas. Nekem is. Nem baj ám, ha van kraft az aksiban. Nem mindegy, hogy naponta töltöd, kétnaponta, vagy elég hetente etetni a lovat. Arról nem is beszélve, ha esetleg hosszabb útra szánod el magad.
Mobilos app szerintem mindhez kell, szinte kikerülhetetlen.
Egy szó mint száz, emeltem az árakon, nem akartam, hogy később szidjam a hülye fejem, mert valami kotlát vettem. Eredetileg Xiaomi 3 lite lett volna. Aztán lett ugye a próbakör, meg az instant urológia, és már a 4 pro-t kóstolgattam. Aztán az index miatt (reggel setét van) Segway F2 pro-t, és lett a max G2 első-hátsó telóval.
Ennyit a saját, kevéske tapasztalatokról. Nem akarok turkálni a bukszádban, távol álljon tőlem, de ha van rá, és komolyan gondoltad a használatát, akkor egy rendeset vegyél. Ha csak annyi, amennyit írtál, akkor a fentieket vedd semmisnek, de olyat nézz, ami ismert márka, van hozzá alkatrész, ne adj' Isten szerviz.
Tipp:
-Segway KickScooter D38E
-Az Okai Neon Lite-ot Bog is tesztelte, van cikk. Belefér a keretedbe.
De a többiek is mondják majd a tippeket. -
bandigyerek
senior tag
Aki occó rollert keres, Bogék teszteltek:
Öt olcsó roller egymás ellen - MA!gazin S04E41 -
bandigyerek
senior tag
válasz elmunkas #24792 üzenetére
A pl.: ninebot MAX G2 -vel mi a baj? A lengéscsillapítás hálás dolog tud lenni.
Persze, az ár... -
bandigyerek
senior tag
válasz Peaceliker #24796 üzenetére
De van.
-
bandigyerek
senior tag
válasz Peaceliker #24798 üzenetére
Ez a G(en)2. A tied meddig bírta?
-
bandigyerek
senior tag
válasz Peaceliker #24951 üzenetére
Két-három emberöltő, és meg is vagyunk. Mert a mostani idióták gyerekei is eltanulják a szülők viselkedésmintáit. Így legjobb esetben is az ő gyerekeik lehetnek "kulturáltabbak". De amíg meg lehet venni valakit egy zsák krumplival, ez halott ügy.
-
bandigyerek
senior tag
válasz pescara #25641 üzenetére
Ja. Egyet kell értenem. Én is kidobtam rá a pénzt. Alkalmatlannak bizonyult bármire. Ott nem hagyhatod, mert kipucolják. Magaddal nem viheted, mert nyűg leszedni. Amúgy meg csak a szelet fogja, meg a port... Nekem "messenger" típusú válltáskám van. Mindenre -is- elég.
-
bandigyerek
senior tag
válasz alphamooncam #25724 üzenetére
Hülyén néz ki... Én ilyenbe szaladgálok. Semmilyen szabványnak nem felel meg, de van 2 cm belső párnázása körbe. (fogackákánál nincen) Pereceltem már bicajjal, ez (N.S. MAX G2) se megy többel. Remélem elég lesz.
A minap lefejeltem vele a pinceajtót. Én kértem elnézést. -
bandigyerek
senior tag
válasz Darth_Revan #25855 üzenetére
Ha a roller SMKP, akkor miért van (EU) lekorlátozva 25 km/h-ra? Az SMKP mehet negyvennel is... Nem mehetnénk bringaúton, de 25 km/h-val a kocsik között 10"-al menjen akinek hat anyja van, plusz a rendőr kérdés nélkül a kocsiból lőne le. Maradjunk abban, hogy mindenki bízik benne hogy azok az agyasok normális besorolást adnak mihamarabb ennek a járműkategóriának. Akkor alkalmazkodunk. Eccer... Addig meg a rendőr intézkedik ha kell, a bíró meg dönt. Csókolom.
-
bandigyerek
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
válasz PociAti #26110 üzenetére
"gyári hatótávot hozza."
Hát még miben füllentett?
Kizárt az a út/idő/súly/sebesség amiből ezt ki merném jelenteni.
Max G2-m van. 5 kilóval vagyok a "gyári" felett (khm ), de ez még 60-at sem fog elmenni, nem 70km-t! Hátszélben, zsírozott lejtőn. Úgy igen! Úgy százat is.
Normál használat mellett, amit a gyártó nem közöl, mert nem méri, Max 50-re tippelnék. 55km. De az ECO (15km/h) mód és sírva szállsz le a rollerről, mert a kocsifelhajtón sem megy fel, nem egy enyhe lankán, és Annus néni az ezerötszáz éves Campingjével, amin lóg a lánc és szalajt, 100 méteren 150-et ver rád. (ne má', hol a férf(h)iúi büszkeség?! ) A többi melóba járó biciklis meg annyival áll, amennyivel az ECO megy!
De a rugói isteniek! HA tényleg jó, megéri.[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz Kalandor #26692 üzenetére
Nem fikázás. De ha évek óta itt vagy akkor tudod, hogy ezek a vackok többnyire max. 110 - 130 kilóig vannak (és ahogy páran kifejtették, nem túl acélos szerkezeti integritással) messze a te Min. 140 kilódtól. Amit linkeltél az sincs a kanyarban se a 140-hez, de nem tudom ezt átnézted-e egyáltalán.
Ne csinálja, akárkinek is bukott ki a fejéből. K..va rossz ötlet. Az a tipikus Darvin díj várományos....[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
A Segway Ninebot max g2 ajánlott nyomása 42 - 48 psi ergo 2,9 - 3,3 bar.
-
bandigyerek
senior tag
Olvasgatom ezt a Motor-Teljesítmény vitát. Tetszik.
A hozzáértőkhöz lenne kérdés, hátha az előző vita is megválaszolódik.
Én még a régi érából jövök, ahol a motort megtekercselték X Watt teljesítményűre. Ezt tették úgy, hogy kellett tudni, a működtető feszültséget. Az említett képlet szerint (ami egy egyszerűbb verzió) kijött a felvett áramerősség.
Mostanában bonyolítják ezt a frekvenciaváltókkal, ahol a motor (egyszerűsítsünk), nagyobb feszültséget kap (pl: 400V helyett 580V) meg még valamit szaggatnak a szinusz hullámon, és máris "mondjuk" fele teljesítményét adja le, fele sebességgel. De ehhez már hozzászagolni sem tudok. A rolik motorja megint más. 3 fázis (gondolom a jobb eloszthatóság miatt), egyen áram? A feszt az aksi határozza meg. A fizika gondolom itt is működik, nem lehet megb..ni. Az viszont nem világos, hogy egy gyárilag "mondjuk legyen" 450W motor, hogy lesz rövid ideig 900W? Vagy tudja, vagy nem.
Vagy itt hogy műxik a rendszer? -
bandigyerek
senior tag
válasz capriTomi #26927 üzenetére
A lengéscsillapító nem hülyeség. Nagyon nem. A 25 km/h meg egyéni. Nekem városi használatra tökély. Sok is. Általában a "D", vagyis a 20km/h van belőve. De ez teljesen egyéni. Ha szeretsz veretni, kevés lesz. A 35 is.
Viszont ha csak hobbira kell, akkor a bukszáddal beszéld meg. -
bandigyerek
senior tag
válasz Peaceliker #26989 üzenetére
Remek ötlet. Fogynak a hülyék...
-
bandigyerek
senior tag
válasz GoodSpeed #27227 üzenetére
Eredetileg a Max G2 IPX5 maga a roller és vízálló az akku elektronika. Hogy ez mit jelent... Én már mentem esőben (nem felhőszakadás, mint ami mostanában volt!), és nem volt/lett baja. Ha megnézed, több helyen vízállónak írják. Ezt azért, tisztelettel, én helyén és fenntartással kezelném. Ha esik, nem viszem ki, ha a nyakamba szakad útközben, cumi. Mondjuk rá inkább, hogy kevésbé hajlamos a beázásra. Te is, ha elkap az Isten áldása, beállsz valami alá, amíg csitul.
A Kugoonak valamelyik M-es, az azt hiszem hasonlóan "vízmentes".
De majd itt a tapasztalt kollégák mondják a tippeket. -
bandigyerek
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
válasz Silentfrog #28063 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Milyen mosógépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest