Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Na csináltam egy napsütéses index tesztet. Szerintem a teló sok fényt korrigál, a valóságban látható szépen a fénye.
Ha ezt nem látják, akkor vakok
-
SoulReaver
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Bocsi tényleg nem tudtam
Nagyon toxikus forma?
-
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi
Mindenképp!
Sajnos rám esteledett ma is. Éjszaka eléggé látható!
Szombaton kezdtem el, de beszart a forrasztóm, meg is égetett(arra pont elég meleg volt rohadna meg…) Ma jött meg az új, csak mivel először csináltam ilyet, sokszor vissza ellenőriztem magam, meg a kábel rendezést is, hogy ne nyomódjanak stb… -
SoulReaver
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem tudom ki az. Szerintem jó lett.
-
SoulReaver
veterán
Na kész az első index és a hátsót is ugyanilyenre cseréltem. Elég erős a gyárihoz képest.
-
SoulReaver
veterán
Mivel az U alak szélére fúrták fel azt a kis kábelvédőt, ott lett a gyenge pont. Nem kell repedés, az egy gyenge pont lett. Onnan csak meg kellett erőltetni és el is szakadt.
Tudom, mert vas U gerendánál és targonca villahosszabbítójánál is ezek történnek. Ipari javításokat végzek és emiatt érdekelt a dolog.
Ez valami chatgpt szöveg?
-
SoulReaver
veterán
Néztem ezt a törött nyakú rollert…
az a két kis csavar valami sárvédőt tart? Mert onnan indult a törés.
-
SoulReaver
veterán
Legközelebb majd ha húzom be a kábelt az irányjelzőhöz, akkor kiveszem a többit is. Gondolom ütéselnyelőnek rakták be.
Remélem egy oldalon hátra vezetve a vezeték a gyári irányjelzőnek. A két peremnél nem szedtem fel a szigetelést, nem tudom, hogy van. Neten sem találtam szétszedve.
-
SoulReaver
veterán
Én az AUSOM DT2 pro -val elvagyok és ajánlom is szívesen.
Én sem vagyok már fiatal és ezelőtt rollerem sem volt, de azt tudom mondani, hogy stabil kis jószág.Hidrós fékek, széles kormány, kényelmes markolat, összteló, 33 kg.
Eddig a hátsó fékpofát cseréltem ~3000Ft volt, mert sípolt a gyári...
Itthon 400 körül láttam 1-2 boltban. Geekbuyingon vettem tavaly év végén, akkor ~320 volt náluk. -
SoulReaver
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"Megjegyzés:
Volt aki a kormány szélesség miatt panaszkodott, hogy túl rövid annak üzenem, hogy a TREK biciklimen 62cm széles a kormány míg ezen a rolleren 60cm. Az a 2cm nem oszt nem szoroz."Fiatal koromban jártunk sokat kerózni, Downhill, enduro, freeride keróim voltak:Kona stinkym, specialized demo, Giant Glory, stb. 800-as (mm) kormányaim voltak. Még akkor a 26" kerekekhez. Most a DT2-n 700 van alapból. Nyilván a 25km/h -hoz nem kell nagy kormány, de attól még hülyén néz ki.
Ez csak egy vélemény, leírtam és kész. -
SoulReaver
veterán
Köszi szépen!
Olyan sisakos tartóm nekem is van valahol. Anno robogózáshoz nagyon jó volt egy session 5-el.
Végül egy hero 13-at rendeltem. 130K -ért két akkuval 64gb sd kártyával, tokkal vonóval.
MÁS:
Tudtok olyan szélsőséges helyzetről, ahol a rendőr még is csak megbüntethet a roller teljesítménye miatt?
-
SoulReaver
veterán
Használtok esetleg akciókamerát rollerhez? Mellpánton vagy sisakon? Ha igen, milyet?
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Szombaton feltöltöttem a rollerem, de végül nem mentem vele, azóta úgy van. Meddig nem gáz, hogy fel van töltve és nincs használva? (Nagyon hidegbe meg esőbe nem használnám)
-
SoulReaver
veterán
Nincs viszonyítási alapom, de bajom sincs vele. Be van állítva, nem úgy áll, mint gyárilag. Úgy nekem sem állt kézre.
A kormány is pont jó. A rollerszervizes srác, akit linkeltél, annak a videója alapján pont király.
Haveromnak a töltője pukkant el, de 2-3 nap alatt küldték az újat.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm és a többieknek is!
Átrágtam a dolgot. Gps miatt vettem volna főleg, de amiatt nem kockáztatnék.
Amúgy is nagy tok van a telón(UAG Plasma Ice), lehet nem találnék olyan tartót, ami stabilan megtartaná.Max plusz lámpát rakok majd rá, az hasznosabb...

Ez a gyöngyszem... Ez már komoly
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Eséskor egy reccsenés és csak reménykedek majd, hogy a lábam tört el...

-
SoulReaver
veterán
Rollerre valami megbízható telefontartót tudtok?
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azigen
Gondolta a franc, hogy ez lesz
-
SoulReaver
veterán
válasz
matyi0323
üzenetére
Köszönöm!
Nekem is az első rollerem. Egy jó barátom sokadik rollere ez már, de nagyon meg van vele elégedve. Ő jó teszter, sokat is használja, úgy voltam vele, hogy inkább drágábbat veszek és nem lesz csalódás.
Geekbuyingról 4 nap alatt jött (Lengyel raktár) Az ajándék sisak máshonnan jött, de egy napon jött a rollerrel. Szerencsére az L-es méret pont jó és kényelmes. Nem lötyög nem szorít, pont mint a motoros sisakom.
Tegnap kipróbáltam. Mentünk vagy 7 Km-t. Ma azt tapasztaltram, hogy izomláz a hátamban, lábaimban, alkaromban...
Kapaszkodni kellett. -
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm szépen! Esni màr megtanultam keróval, szóval fel vagyok készülve..
Milyen rollerre vársz? Jól elnyújtják, lassan jön a jó idő!
-
SoulReaver
veterán
Na ma megjött végre az Ausom DT2 pro, plusz az ajándék bukó.
Vizsgálgattam, végig tapiztam, kipróbálni nem tudtam sajnos, mert locspocs idő van kint.
Szerintem masszív és látszik, hogy odafigyeltek az összerakásnál. Kukirin g2 és g4 hez képest messze jobb és szebb. A két kukirinnel majd lefotózom az ausomot, ha jobb idő lesz.
A joyor t10, az is elmarad szerintem a kis kilógó vezetékeivel. Nekem az nem tűnik felnőttesnek. Nem olyan letisztult.Pár képet készítettem...(Bocsi a kupiért, ez a mindenes szoba.)

-
SoulReaver
veterán
Védőfelszerelést ki milyet használ?
Bukóm az van. Térd,könyök védő? -
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Ausom DT2 PRO-t használ itt valaki?
Esetleg tudna pár pro/kontrát írni róla? Jó lenne, ha minél hosszabb idejű tapasztalattal rendelkezne...
Megéri-e, nem hullik-e szét, ilyesmi. Néztem Magyar teszteket, de véleményekre is kíváncsi vagyok.
Első rollernek szeretném.Sok évig tuning robogóim voltak, de most elérve a 40-et, kicsit spórolósba egy ilyen rollert szeretnék.
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek a levegős telók mennyire jók rolleren? Kerón volt már sok nekem.