Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumos14
üzenetére
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Segway F3/F3 ProA többbi nehezebb, mert van rajtuk lengéscsillapító is:
Xiaomi 5 Pro/5Max
Segway G2, G3
Navee GT3 MaxItt össze tudod hasonlítani az adataikat.
Xiaomi ötös sorozat ismertető.
Erősebb még a G30-nál az F2 sorozat is, de azoknál a hatótáv kevesebb, meg a trepni is rövidebb kicsivel.
A G2 tekinthető az utódjának, de azon már vannak lengéscsillapítók is, ezért nehezebb.
G2-t újonnan már nem vennék, használtan éri meg szerintem inkább csak már, 150ezer körül hirdetik őket. Át lehet szoftverezni, vezérlőtől függően 35, vagy 40km/h a végsebessége.Épp a héten vettem egy F3 Prot a Hardverapróról 130ezerért. 60km volt benne. 40-el tud menni némi "okosítás" (átkábelezés) után.
Ha sajnálod a pénzt rá, keress Hardveraprón, vagy Marketplacen olcsóbban, tavasszal biztos lesz több is már belőlük, akár kevés km-es példányok is.Amit feljebb írtak, az is egy járható út, nekem is 48V-os a G30-am, de én lengéscsillapítókat is vettem rá, ezért nehezebb is lett. Emelkedőkön felfelé is nagyon jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest