- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
De akkor mindenkinek felesleges
attól hogy 1 tonnával nehezebb, még rá is vonatkoznak a szabályok, és ha kell, figyelmeztetni kell. Lehet én ma dudalok rá, mert elém jön, holnap pedig eszébe jut és azért nem üt el valakit aki lassabban reagál mint én. Elektromos bicikliztem is, azon se dudaltam, mert nem kellett, de ha kell akkor legyen. Írtam, hogy roller saját akksira nem akarok kötni semmit, mert garis, külső taprol persze meg tudom oldani könnyedén. De nem ismerem a többi gyarijanak az erősségét, tudom hogy valamelyikén van, de ha az elektromos bicajé pl nem túl erőteljes. 25-tel senkit sem akarok lenyomni az útról, de jogom van biztonságosan haladni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
attól hogy 1 tonnával nehezebb, még rá is vonatkoznak a szabályok, és ha kell, figyelmeztetni kell. Lehet én ma dudalok rá, mert elém jön, holnap pedig eszébe jut és azért nem üt el valakit aki lassabban reagál mint én. Elektromos bicikliztem is, azon se dudaltam, mert nem kellett, de ha kell akkor legyen. Írtam, hogy roller saját akksira nem akarok kötni semmit, mert garis, külső taprol persze meg tudom oldani könnyedén. De nem ismerem a többi gyarijanak az erősségét, tudom hogy valamelyikén van, de ha az elektromos bicajé pl nem túl erőteljes. 25-tel senkit sem akarok lenyomni az útról, de jogom van biztonságosan haladni rajta.