Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hú gyerekek ilyet nagyon régen, sőtt soha nem éltem át, természetes körülmények között ami ma velem történt... életem eggyik legszebb élménye és ha ezer évig élek akkor is emékezni fogok rá.
A történet kedden kezdődött, az időjárás, jó időt mondott mára, egész napos pecát terveztem, mert időm van, és legalább a levegőn vagyok.
reggel borongós sötét időre ébredtem, de azért fél hatkor csak kimerészkedtem a vízpartra( Soroksári duna, Taksonynál, nem a holtág!), meggyúrtam az etetőanyagot Walter Tamástól megtanult összetevők alapján(pellettől a földig minden volt benne), 7fele kiért a stégre nyugdíjas öreg barátom is, jó nagyokat röhögtünk meg szidtuk a rabsicok kurva annyát hogy miért nincs hal a vízbe.ekkor még a régi jó öreg fenekezős cejgggal horgásztam, elment a ''haver'' hát mondom, kapás nincs, bedobom újjonan vásárolt pickerbotomat, 18as zsinór 12es(!) előke. ne nagyon vagyok gyakorlott finomszerelékes, csak naggyából tudtam mit kell csinálni. Becsúzliztam pár etetőanyag gombocot, és vártam a hatást. kezdetnek jött egy 10dekás kárász, mondom, legalább a macska jól lakik, örültem neki mert fél12kor már nem bíztam benne hogy én itt halat fogok. Megérkezett eggyik haverom, ő is leült horgászni(fenekező), egyszercsak pickerbot mozog, PumPi bevág, rohadt nagy törpeharcsa, ebből még jött 3 a 4eggyütt volt vagy 1kiló, szóval tényleg rohadt nagyok.
fél 2körül, a havernak kapása van, bevág, erőteljes húzás, ez már nem törpe, már a stégnél volt egy szép 2kilós ponty amikor leakadt. Bosszúsak voltunk, de egyben meglepettek is hogy ebben van hal? kérdezük egymástól.
Cejg ugyanoda vissza, 10perc múlva kapás, telefonálás, közbe beakaszt, én kitekerem, 3kilós pikkelyes.
éppen a hallal baszakodunk amikor, a pickerbot mozog, bevágok, erőteljes húzás, ekkor még azt hittem ''rekord törpe'', 30perces fárasztás, meg 3miatyánk után kivarázsoltam, a pici pickerbotommal 18as zsinórral, és 12előke, egy 3.5kilós nyurga pontyot. Annyira örültem, basszus hogy, majdnem elestem úgy remegtek a lábaim. haver megmeríti, éppen benne van a hal, és elszakad az előke, de ez már nem számított, mert a hal a miénk volt.
30perce rá, még egy slusszpoén, másik fenekzőbotomra, jött, egy ugyanilyn cirka 3.5kilós pikkelyes. Mi meg csomagoltunk mert megvolt, a 3ponty. fotók megvannak majd felteszem.
még mindíg úgy örülök, hogy nem bírok magammal, inkább ideírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest