Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz legiaap #77905 üzenetére
pont ez a lényege, hogy mindenki másként használja, ezért nem lehet eltérő módon összehasonlítani, de ha azonos feltételek mellett tesztelnek le minden típust, akkor tökéletesen lehet egymáshoz hasonlítani azokat.
az általuk leírt és használt módon megy annyit a telefon, és ezt mindenki kipróbálhatja ideális körülmények mellett.B-L-A-C-K; elolvadtad a módszert?
miért hülyeség, ha pontosan összehasonlítható minden típusú készülék akkumulátoros üzemideje?
amennyiben nálad eltérő feltételek mellett meghatározott százalékkal kevesebbet tud, akkor a többi telefonnal is adott értékeket kapod majd, mert azokat is hasonlóan használod, és így tudhatod, hogy a többi típusnál mire számíthatsz.
nem az a lényege, hogy te a tesztben szereplő meghatározott időintervallumot telefonálj, netezz...stb, hiszen nem csak egy dologra használod a telefont, ráadásul eltérő környezeti tényezők is adottak lesznek, de viszonyítási alapnak tökéletes a teszt, és ez a lényege![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tibee86
nagyúr
Szerintem semmi gond az üzemidővel, főleg az 5S-nél. Akinek nem bír ki egy napot és nem munkaeszköz, az inkább gondolkozzon el, hogy nem nyomkodja-e kicsit túl sokat a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
El azt a részét, és érdekesnek is tartom, de amúgy is ne így teszteljenek már telefonokat, mert semmi értelme. Hanem úgy ahogy egy átlagember használni is szokta. Most aki meglát egy ilyen képet hanyatt veri magát mekkora jó az 5S üzemideje, mert tudsz vele 10 órát is netezni, közbe meg a valósághoz semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz r3dsnake #77911 üzenetére
elolvashatod, nem kell találgatni.
B-L-A-C-K; úgy nem lenne hivatalos a teszt, mert minden környezet és használati mód eltérne, más és más eredmények születnének, pont, hogy úgy nem lenne értelme...
minden más esetben és eszközre is igaz ez, nézz routeres teszteket, ahol például a wifi sebességet tesztelik, pontosan leírják a módszereket, eszközöket és környezeti tényezőket, kapnak értékeket, te hazaviszed adott routert, és még azonos ellenoldallal sem fogod azt az értéket kapni, mert más típusú a fal...stb.
rengeteg ilyen példát lehetne még írni.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
"So, time for the endurance rating and the Apple iPhone 5s scored very pleasing 54 hours.This means that you will only need to charge it once every 54 hours if you use it for an hour of web browsing, an hour of video playback and an hour of talk time per day."
Hááá hooogyne. Amúgy hol részletezik pontosan a web browsing körülményeit? A tesztben nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #77913 üzenetére
Az azért közelebb van a valósághoz mint ez....
Na de mind1 nem akarok nagyon lovagolni a témán, csak az ilyen képek/tesztek mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Amúgy nekem sincs semmi bajom az 5S üzemidejével, reggel leveszem a töltőről, és este 40-50%-nál rakom vissza, szóval ha nagyon akarnám 2 napot kitudnék vele húzni.
-
ittakary
nagyúr
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #77917 üzenetére
a gyártó is merészelte beírni az 5s specifikációjába, hogy akár 10 óra netezés wifi/lte hálón, akár 250 óra készenlét...stb, ők is csak tesztelték valahogy, hogy mennyit bír...
az akár lényege, hogy nagyon sok tényező függvénye, és ha mondjuk az általad tapasztalt értékeket leírod, lesz majd sok ember, akinek jóval többet bír, de olyanok is, akinek még annyit sem, mert más és más módon használják, eltérő környezetben...stb.
régen nem értették a távoli ismerősök, hogy nekem miért fogyaszt aránytalanul sokat a 125 cm³ etz, mert nem mondtam el elsőre a felszerelést és a használati módot, nekik pedig természetes volt a gyári kerék, sík terep...stb, de az enyémen eltérő kerék volt hátul, és mondjuk az aggteleki szerpentin sem a hortobágyi síkság...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz legiaap #77916 üzenetére
Az Air, hogy a fenébe nem bír ki 1 teljes napot? Nekem 3 nap készenlét és 1 nap kijelzős üzemidőt simán hoz. Az 1 nap itt természetesen 24 óra. Nyilván ha max fényerőn futtatsz krájzisz szintű játékot akkor nem biztos, hogy kibír 1 napot...
Ragnar95:
Most végül is BME-re fogsz járni? Melyik szakra? Mert ha BME-s leszel halkan megsúgom, hogy a legkevésbé az fog zavarni, hogy a neptun mennyire nem áttekinthető. (Egyébként meg lehet szokni) Inkább a terheléselosztással vannak bajok, de majd az első tf-nél megtapasztalod úgy is.
-
legiaap
félisten
válasz Vasinger! #77925 üzenetére
Hát igen. Le is írtad kb. Miért nem bír ki egy napot. De csak akkor ha szabadnapos vagyok, mert amúgy nálam is elmegy 2-3 napot de akkor nem igen használom.
Zjunior: asszem 50 font környékén vettem. Amúgy air-t is tud tölteni. Egy iPhone-t 1,5-ször tudja feltölteni.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #77924 üzenetére
leülök a szobában, csak netezek, semmi mást nem csinálok a telefonnal, és ideális esetben elérem a gyártó és a tesztekben szereplő értéket.
a gyártók és a tesztelők meg már csak ilyenek, leírnak valamit, amit sikerült elérni, a felhasználó meg olyan, hogy nem hiszi el, ha nem látja - pedig láthatná, csak nem úgy próbálja, mert ő nem úgy használja, de ez a gyártót és a tesztelőt nem érdekli, hiszen ő más módon érte el adott értéket -, ez van...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #77925 üzenetére
Dehogyis, csak passziváltam magam, mert anyámék kitalálták, h jó az, ha van ingyen TB-m, meg mivan, ha kint nem tetszene (mondjuk vissza akkor se jönnék, de ez részletkérdés).
Ez volt az első és utolsó látogatásom a BME-n ottani diákkéntPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor még 1x pontosítsunk, te azt mondod, leülsz és csak folyamatos netezéssel eltudod érni a 10 órát. Ezt én csodának tartom mert ugye a netezés szívja az egyik legjobban az aksit. Én ha csak nagyon keveset netezek és normálisan használom a telefont akkor sem tudom elérni a 10 óra használatot, de te azt állítod hogy csak netezéssel megy neked ennyit (ami másnál ~3-4 óra)... Ilyen a mesékben van szerintem csak...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #77931 üzenetére
másnál 3 - 4 óra? ezt miből állapítottad meg?
úgy, ahogy a gyártó és a tesztelők a nagyobb értéket?
szerinted mesébe illő értéket ráírnak a hivatalos specifikációkra, meg a tesztelők komoly oldalakon kiírnak olyat, ami lehetetlen?
igaz, már az sem mindegy, hogy 3g, 4g vagy wifi, de ha azon múlik, akkor összehozom a dolgot, csak nem jellemző, hogy 10 órát nyomkodom egyhuzamban a telefont...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Most komolyan ne nevettess már, életemben nem értem el 10 órás üzemidőt sima használat során sem, te meg folyamatos nettezéssel tudsz annyit csinálni... Kérdezd már meg itt valakit rajtad kívül ez kinek sikerült még...
Na de mind1 tényleg hagyjuk, felesleges ezen lovagolni, tudjon akkor a telefonod 10 órát folyamatos nettezéssel maradjunk ennyiben.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #77933 üzenetére
eztán ne olvass gyártói specifikációkat, teszteket meg pláne ne, legyen is szó bármilyen elismert gyártóról és tesztelői csapatról...
a te sima használatod során biztos nem volt folyamatosan minimumon a fényerő, garantáltan csinált sok mindent közben a rendszer - szinkronizáció és hasonlók -, továbbá vélhetően nem volt kifogástalan a térerő/kapcsolat...stb, és még lehetne sorolni...
3 - 4 órás netezéstől már a 4s is többet tudott wifi hálón - többen is írták a 4s témájában, nem csak én tapasztaltam, szóval másokkal is baj van -, és hol van a 4s akkumulátoros üzemideje az 5s-hez képes...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Az baj te sose neteztél még egyhuzamban 10 órát lemerem fogadni, és úgy mondod tudja, mert ott van a teszteben és akkor már az a mérvadó, na meg amit a gyártó ír. Én tudom hogy nem tudja mert nem egyszer tapasztaltam pl vonaton mikor folyamatosan neteztem, és egy 3 órás út után már alig volt benne valami.
-
legenda
válasz Cyberpunk #77939 üzenetére
az is, meg sok más is számít.
madgie; nem mindegy a fényerő, közben futó folyamatok...stb.
B-L-A-C-K; 10 órát nem, ezzel a telefonnal egyhuzamban még a felét sem, de kipróbálom majd.
a vonatot ne vedd már alapul, egyrészt a nagy fémház, másrészt a mozgás miatt, hiszen celláról cellára ugrál a telefon, na az eszi ám az akkumulátort.
olyan viszonyítási alapokat veszel alapul, amik alapján valóban pocsék akkumulátoros üzemidőket lehet csak elérni.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz GALARDO #77941 üzenetére
Dehogy. Én már meg jártam egyszer azt az utat, lehet azóta jobb lenne, de nem vágyok vissza. Mondjuk a narancs színű 930-as tetszik.
Szemeztem egy ideig a Z30-al, de visszalépés lenne pár dologban, ami fontos, pl kamera. Most várom az iOS8-at, meg a Mac-re is az új OS X-et. Azt persze meglátjuk, de valószínűleg Classic lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #77944 üzenetére
pedig simán lehet akár annyi is, és akkor ismét leírom, hogy a te használati módod nem azonos azzal, ahogy a gyártók és a tesztelők mérnek.
kapcsolj ki minden szinkronizációt, állíts le minden szükségtelenül futó folyamatot, vedd le minimumra a fényerőt, legyen maximális a térerő, ne mozogj a telefonnal...stb, aztán mérj úgy is.
az nem igaz, hogy semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, csupán nem neteztem még maximális feltöltött állapotról a telefon kikapcsolásáig egyhuzamban, de 3 - 4 órát is csak apróbb megszakításokkal, viszont attól még lehet alapozni részidőkre is, ha a feltételek adottak.
nem győzködlek, csak vakon is merem állítani, hogy megfelelő körülmények mellett - és ez a lényeg - elérhető a gyártó és a tesztelők által írt eredmény.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #77946 üzenetére
Nekem az 5c-m ment 10 órás bekapcsolt kijelzős üzemidőt zenehallgatás és beragadó appok nélkül is, manuális fényerőn 3G-vel, adatkapcsolat nem végig volt bekapcsolva. Sok fotózás, netezés(3G/Wifi), telefonálás és kevéske 2D játékkal.
Nekem nem volt olyan a 9 hónap alatt, hogy miután reggel 7 körül levettem 100%-ról a töltőt és mire hazaértem este 9-10 között ne lett volna legalább 15-20%-om még, pedig tényleg sokat használom. Legyen szó itt most suliról, munkahelyről vagy fesztiválról.
Oké a folytonos 3G-GPS biciklis trackelés baromira ette az akksit, de akkor is maradt a végére még szufla. Azon kívül nem volt kevés soha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest