Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71101) GALARDO válasza Cyberpunk (#71098) üzenetére


GALARDO
addikt

Sajnos egy nagyon beteg világot teremtettek nekünk az elődeink, és ez már soha nem fog megváltozni. :(

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71102) whitezo88 válasza Totheground (#71090) üzenetére


whitezo88
nagyúr

de ezt nem értik meg sokan. nekem sincs bajom a melegekkel, én is ismerek többet és akit nem bírok nem azért mert a saját neméhez vonzódik. de a konzervatív társadalom arcába dobni ezt, hogy FOGADDEL mert különben elmaradott, középkori náci vagy, az már sok. az a baj hogy az elfogadást követelő, liberális réteg azt nem fogadja el, hogy bármit el kéne fogadni. Az SZDSZ túlzott melegbarát meg konzervatív-, hagyományellenes politikájával is ez volt a gond, meg is szűntek. Az átlagember nem kíváncsi erre. Tényleg attól jó vagy rossz egy ország, társadalom, hogy mennyire lmbt-párti?

én pl betegnek tartom a svéd-modellt amiket hallani lehet ilyen ügyekben... lehet előbb fogok Kínába költözni mint nyugatra, mert lassan az egymást maró pártpolitikából is elegem van pedig részben ebben dolgozom.

[ Szerkesztve ]

(#71103) Cyberpunk válasza whitezo88 (#71102) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Igen. Egy társadalomról sok mindent elmond az, hogy hogyan viszonyul a kisebbségeihez. Az SZDSZ-nek meg más oka volt, hogy megszűnt. És annyira nem voltak ők meleg barátok, kormányzó pártként nem vettem észre.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71104) whitezo88 válasza Cyberpunk (#71103) üzenetére


whitezo88
nagyúr

a melegek/nem heterók mióta kisebbség?

a SZDSZ-nél azért Szetey (aki élőben comingoutolt) vagy Gusztos eléggé az amlített példa volt, szinte csak ilyenekben tartottak sajtájokat. és igaz, a korrupció is sokat nyomott a latba.

[ Szerkesztve ]

(#71105) Cyberpunk válasza whitezo88 (#71104) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szexuális kisebbség! A kisebbség fogalma nem csak a bőrszín, vagy származásra használatos!

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71106) #51177472 válasza Tibee86 (#71097) üzenetére


#51177472
törölt tag

Az ma este lesz. :P
Szerintem most egyik sem érdemli meg a fődíjat.

(#71107) Totheground


Totheground
addikt

Közelítsük meg egy kicsit más irányból a kérdést.
Egy átlagember (tehát nem vérlibsi vagy szélsőjobbos) hogy fogja jobban elfogadni a pirézeket? Ha a piréz állandóan, nagy hangon hirdeti, hogy ő piréz és különböző, vagy akkor, ha szépen úgy él, mint a többségben lévő nem pirézek (amikor Rómában...), és attól még csinálja a maga piréz dolgait nyugiban. És most ne az ultraliberális Z országból induljunk ki, hanem a magyar "rögvalóságból".

Kíváncsi vagyok, hogy mikor jutunk el a nem erőszakoskodó pedofilok elfogadásához. Elvégre az is csak egy eltérő szekszuális orientáció (és mielőtt valaki beleköt, nem a melegek és a pedok közé teszek egyenlőségjelet, csak a "mindent fogadjunk el, mert attól leszünk haladó emberek" elvet akarom kisarkítani).

Vagy egy kicsit másik, életszagúbb példa. Nem arab országban kéne-e engedni, hogy valaki igazolványképen burkában legyen, azaz hogy csak egy kihálózott szem látszódjon, aztán meg bárki használhassa azt az igazolványt? Szerintem nem, aztán mégis mekkora patália volt ebből, amikor bevezették, hogy nem lehet. Tehát: burkázzon nyugodtan az utcán és ahol akar, de valamilyen szinten alkalmazkodjon az illető ahhoz a helyhez, és környezethez, ahol van, mert különben csak az elutasítást fogja elérni, főleg akkor, ha az olyan dolgokat is érint mint más emberek biztonsága.

Summa summarumŰ: jobb óvatosan bánni azzal, hogy mit és hogyan fogadunk el, ÉS hogy hogyan akarjuk elérni az elfogadást.

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#71108) Cyberpunk válasza Totheground (#71107) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Első felében van jó. Az elfogadáshoz az vezet, ha szépen mindenki felvállalja, nem rejtőzködünk, és így a többség szépen látni fogja, hogy ezek az emberek is csak emberek. Viszont a "szépen csendben"-el nem értek egyet. Klasszikus példa a 4 fal. Akkor az első része nem valósulhat meg!

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71109) lacy86 válasza joey04 (#71072) üzenetére


lacy86
addikt

Annyira jo hir lenne ez is! :U
De szerintem fake! :W

(#71110) Cyberpunk válasza Totheground (#71107) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Kikérem magamnak, hogy párhuzamot vonjunk a traszneműség,homoszexualitás, és a pedofília között! Inkább nevezzetek minket köcsög buzinak. A pedofília az egy parafilia, felnőtt emberek beteges szexuális vonzalma a gyerekek iránt. Vajon miért nem valósulhat meg az a rémkép, amit leírtál? Ki engedné, hogy elismerjük a pedofilizmust? Amikor az egyelő a nemi erőszakkal például. Lehet valaki bármennyire ultraliberális, ez egy nonszensz.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71111) Totheground válasza Cyberpunk (#71108) üzenetére


Totheground
addikt

Félreértettél, bár én is rosszul fogalmaztam. A szép csendbent nem úgy értettem, hogy a négy fal között, hanem úgy, hogy nem kirívóan, direkt felhívva a mások figyelmét arra, hogy valaki eltérő bizonyos dolgokban.

BTW szerintem nem sikerült végigolvasnod azt a mondatot. :DDD

Egyébként meg én is kerültem olyan helyzetbe, hogy kicsit sokat ittam, de szerencsére nem eleget ahhoz, hogy az akkor épp hogy nem 14 éves unokahúgomat levakarjam magamról (aki nem mellesleg bőven elment volna 16-17nek minden szempontból, én meg voltam 19). Ha kicsit többet iszok, és lesz valami a dologkból, akkor soha le nem mosom magamról, hogy pedofil vagyok (sőt). Pedig nem. De ez megint csak egy érdekes példa. Ha akarod érteni, amit írok, megérted, ha nem, akkor nem. :)

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#71112) Cyberpunk válasza Totheground (#71111) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ahogy az átlag éli az életét, úgy rendben van. Azzal egyetértek.

Azért egy alkoholos mámorban való majdnem ilyen helyzet nem egyelő egy ténylegesen pedofil emberrel. Nekik ez okoz kielégülést, és tudja is.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71113) Tibee86 válasza #51177472 (#71106) üzenetére


Tibee86
veterán

Azért lesz holnap ez a téma. :D
Amennyit láttam belőle nem is volt bent olyan, aki megérdemelné. Rélió nem nyerhet, mert idén már nőnek kell nyernie, a Vikinél nagyobb tahót keresve is nehéz lenne találni, Zsófikával fogják megnyeretni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#71114) legiaap válasza Ragnar95 (#71081) üzenetére


legiaap
nagyúr

Ha a zenét nézném, akkor is pocsék volt. Voltak nála sokkal erősebbek is.
De próbálj már meg ne a külsőre is nézni.
Most komolyan neked mindegy, hogy mondjuk koszos tányérból vagy tisztából kapod ugyanazt a minőségű kaját? Nekem nem. Ha előadóművész már pedig az akart lenni, vagy már az akkor a külsőség is számít ha tetszik ha nem.
Ez a világ meg kurv@ra el van már korcsosulva. Mindenhol bu..ik, leszbik, transzfesztiták vannak. Lassan már ciki normálisnak lenni.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#71115) Cyberpunk válasza legiaap (#71114) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Bizony mindenhol vannak. Van buzi a művészek között, van buzi a tudósok között, és van buzi az egyszerű gyári munkások között is. Itt is van egy! 100 ismerősödből legalább 5 biztos, hogy LMBT csoportba tartozik. Ha buzizol tuti megsértesz vele párat. Az a ciki, hogy ez még zavar pár embert.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71116) Ragnar95 válasza legiaap (#71114) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ha iTunesból hallgatom a zenét, látom az előadót és ebben az esetben ő előadóművész zenész helyett? Nem.
Pont lesz@rom, hogy néz ki egy énekes, amíg jól csinálja, amit csinál.
Mint azt írtam, nem láttam az eurovíziót, csak utólag hallgattam meg az ő produkcióját, ami zeneileg nem volt rossz, de lehet, h valóban nem is volt a legjobb, de nem is erről volt itt szó.
"Ez a világ meg kurv@ra el van már korcsosulva. Mindenhol bu..ik, leszbik, transzfesztiták vannak. Lassan már ciki normálisnak lenni.
"

Azért ez így elég erős csúsztatás. Nem mindenhol ők vannak, csak amíg nem lesz teljes az elfogadottságuk, addig ki lesz emelve minden egyes megjelenésük, amiből egyre több van, mivel nő az elfogadottságuk és egyre inkább harcolnak is ezért.
Én azt mondom, hogy senkinek nem kéne kihangsúlyoznia a nemi hovatartozását, mert a magánügye. Éljenek a melegek, transzvesztiták és mindenki más is teljesen ugyanúgy a nyilvánosság előtt, mintha ugyanolyanok lennének, mint a többiek. Ne titkolják a nemi hovatartozásukat, de ne is hozzák direkt előtérbe azt és akkor egy kis toleranciával mindenki megfér majd egymás mellett.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#71117) vadászcsiga válasza Ragnar95 (#71116) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Gyanús vagy te nekem. Csak nem?

[ Szerkesztve ]

(#71118) legiaap válasza Cyberpunk (#71115) üzenetére


legiaap
nagyúr

Engem baromira zavar. Itt UK-ban meg sokkal több van belőlük, mint odahaza. Csak egy példát had mondjak. Normalis gatyát nem tudok venni, mert vagy testhez simulós van vagy olyan cső gatya amiben úgy nézek ki mint egy 50 éves. És akkor most döntsem el mi akarok lenni.
A másik, hogy minden versenyben ott kell lenni egy szinesbőrűnek is, mert ha nem akkor már rasszista a rendező.
Ilyen 10-20 évvel ezelőtt nem volt.
De ez olyan téma ami nagyon széthatárolja az emberek zömét. Én maradi vagyok és azt tartom egészségesnek, míg vannak akik nem értenek egyet. Van aki kimondja a véleményét van aki nem.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#71119) icecave


icecave
nagyúr

Értem én ezt a nemi hovatartozás, meg meleg, meg transz, meg stb. kérdést, de azt nem értem, miért kell erről ennyit beszélni? Bezzeg, ha 2 havonta bedobom, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy 15 éve boldog (és egyben az evolúciónak is kedvező) kapcsolatban élek a kedvesemmel, már ki vagyok figurázva, hogy mindig erről beszélek... az viszont, hogy a homár (bocsánat, meleg) és egyéb témakörről 2 hetente (ha nem gyakrabban) kifejti mindenki ugyanazt a véleményét, az teljesen rendben van. Akkor most mi van? :D A normális unalmas, viszont ha már transziként vagy homárként (bocsánat, melegként) csapatnánk 15 éve, menyivel érdekesebb lenne a történet, mi? ;]

[ Szerkesztve ]

(#71120) vadászcsiga válasza icecave (#71119) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Osztom

(#71121) icecave válasza vadászcsiga (#71120) üzenetére


icecave
nagyúr

Jahh, mikor elállt 5 percre az eső, voltunk lent asszonnyal kirázni a plédeket, fényképeztem neked valamit a G2-vel: [link] :D

(#71122) joey04 válasza Cyberpunk (#71075) üzenetére


joey04
titán

Hát nem tudom ez miből jött le... :U
Arra utaltam, hogy eddig is volt olyan jó, hogy kb 0 ember lehet aki csak azért nem vett iPhone-t mert a kamera képességei nem feleltek meg. Ha még jobb lesz, attól nem fog több ember váltani szvsz. Nekünk persze jó, de az Apple részéről nem indokolt ennyire a kamerára gyúrni.

71095: én ebből a topikból tudtam meg, hogy van/volt ez a szar.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#71123) vadászcsiga válasza icecave (#71121) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Jópofa állat ez :)

(#71124) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Zseniális cím:

Amikor Conchita ruhájából kidudorodott a Wurst :DDD

Amúgy attól függetlenül, hogy számomra eléggé wtf módon néz ki, arra nagyon jó volt ez a győzelem, hogy néhányaknál kibassza a biztosítékot, és hűdemegmondják a magukét.

De aki szeret meglepődni az ilyesmin, nézegessen AZIS klippeket: [link]

Szerintem tök jó, ha valaki mer ennyire polgárpukkasztani. :)

(#71125) Ragnar95 válasza vadászcsiga (#71117) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Semmi ilyesmiről nincs itt szó, soha meg sem fordult a fejemben,h ne a női nemet szeretném, sőt, ha mondjuk látok két férfit csókolozni, az egyszerűen gusztustalan számomra.
De ettől még vagyok annyira toleráns és liberális, hogy elfogadjam a másságot, bármi is legyen az, amennyiben azzal senki más jogait nem sérti. A melegekkel sincs semmi bajom annak ellenére, hogy mint írtam, nem szeretem látni, ha két férfi nyilvánosan smárol, de mondjuk ha kézen fogva sétálnak, az még simán belefér nálam is, de ettől még ugyanannyi joguk van nekik is vállalni a kapcsolatukat nyilvánosan, mint bármelyik hetero párnak.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#71126) Cyberpunk válasza icecave (#71119) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nincs ez felhozva két hetente nyugi! Most aktuálissá vált ez a szakállas nő esete miatt. :DDD

Talán a te eseted nem meglepő a többiek szemében, ezért nem is nagyon témáznak rajta. Kell beszélni róla, ha nem beszélünk, akkor nem fogják megérteni sosem!

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71127) Cyberpunk válasza joey04 (#71122) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ja ne legyen jó, mert eddig is jó volt. Értem a logikát. :DDD Ritkán hallok olyat, hogy valaki valami ellen kampányol, amitől lényegesen jobb lehet valami. Hát ezt is megértem. ;]

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71128) GALARDO válasza Cyberpunk (#71127) üzenetére


GALARDO
addikt

Te úgyis veszel egy esötláflőrt, mit kötözködöl itten? :U

;]

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71129) Cyberpunk válasza GALARDO (#71128) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ja tényleg. :D

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71130) joey04 válasza Cyberpunk (#71127) üzenetére


joey04
titán

ne forgasd ki a szavaimat és ne adj olyan kijelentést a számba, amit nem mondtam. nem kampányolok ellene, igazából nekem teljesen mindegy, de ha választani lehet és nem emelkedik az ár és nem lesz nagydarab tőle a telefon, akkor jöhet. Én csupán azt mondom, hogy az Apple részéről nem indokolt, mert nem fog sok plusz vevőt hozni szvsz.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#71131) r3dsnake válasza Cyberpunk (#71033) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Ez jóó, remélem kapunk raw-t végre.

(#71132) Cyberpunk válasza joey04 (#71130) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ha azt írod, hogy az "Apple részéről nem indokolt", akkor minek vegyem? :D Az alma tudja mit akar. Részemről inkább a kamerára gyúrjanak, mint hogy beálljon a sorba a többi tepsigyártó közé.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71133) Cyberpunk válasza legiaap (#71118) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Erre még válaszolok külön, az előbb elsiklottam felette. Ez úgy néz ki, mint ha szerinted a melegek lennének a felelősek az aktuális divatért. Örülök, hogy én is alakítom a divatot, nem is tudtam róla. :DDD Annak a legfeljebb 10-12%-nak vannak a butikok, leszarják a heterokat nagy ívben. ;] :))

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71134) joey04 válasza Cyberpunk (#71132) üzenetére


joey04
titán

hát ha te az "Apple részéről nem indokolt"-ból arra következtetsz, hogy én személy szerint nem szeretném és kampányolok elenne, akkor valami fordítva van bekötve szvsz.

egyik gyártó részéről sem indokolt olyan fejlesztésekre költeni amik nélkül is veszik a termékeiket. ettől még nem kampányolok a fos műanyag meg a szar akksik mellett.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#71135) Cyberpunk válasza joey04 (#71134) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Lehet, de akkor is érdekes a mondandód. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71136) Totheground


Totheground
addikt

Hiányzik a placc. :(

[link]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#71137) r3dsnake válasza Totheground (#71136) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

such doge
very intro
wow

(#71138) GALARDO


GALARDO
addikt

WTF?!

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71139) Cyberpunk válasza GALARDO (#71138) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ja nem semmi, ha van pénz. Van aki utál repülni, meg így talán olcsóbb is, igaz hosszabb az út.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71140) GALARDO válasza Cyberpunk (#71139) üzenetére


GALARDO
addikt

Van, aki biztos örül neki...

:DDD

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71141) Cyberpunk válasza GALARDO (#71140) üzenetére


Cyberpunk
félisten

:DDD

Na jön a vihart, megyek nézni. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71142) GALARDO


GALARDO
addikt

A nöm sömmi! :Y

[ Szerkesztve ]

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71143) Cyberpunk válasza GALARDO (#71142) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Majd elválik mi lesz.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#71144) vadászcsiga válasza GALARDO (#71142) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Komoly irányba halad az apple :DDD

(#71145) joey04 válasza GALARDO (#71142) üzenetére


joey04
titán

na ez aztán marhára kell...

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#71146) GALARDO válasza joey04 (#71145) üzenetére


GALARDO
addikt

Ma bal lábbal sikerült kelni? ;] Mondjuk a hír szerint nem, de egy igazi rap legenda az epölnél?!

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#71147) icecave válasza vadászcsiga (#71144) üzenetére


icecave
nagyúr

Legalább lesz az iPhone-hoz basshead gyári füles. :D

(#71148) nord_ válasza legiaap (#71114) üzenetére


nord_
veterán

Azt mondják, minden példa sántít - de a tied különösen. :))

Most ne hallgassam a Hattyúk tavát, mert megtudtam, hogy Csajkovszkij meleg volt? Vagy Elton Johnt? Esetleg Queent? Vagy ne nézzek meg egy színdarabot, mert Kulka János is a szereplők közt van? Na ne. Elkövettem már azt a hibát, hogy külső és életstílus alapján ítéltem, holott pl. Amy Winehouse: You know I'm no good száma fenomenális ahhoz, hogy azért ne hallgassuk, mert egy önromboló személy adta elő.
(Volt már egy olyan korszak, ahol még azokat a komolyzenei műveket is betiltották, amiket meghatározott csoportba tartozó embertársunk vezényelt... Ne mondjuk meg, mi a helyes és mi nem.)

Egyébként teljesen egyetértek Totheground kartáccsal: nem kell magamutogató, kirívó módon élni, senkit nem fog annyira zavarni a másság, mint amikor erre építenek karriert.

(#71149) joey04 válasza GALARDO (#71146) üzenetére


joey04
titán

Az egész Beats üzlet aggasztó számomra, az eleje óta. Nem csak ma.

egy igazi rap legenda az epölnél?!
Attól még nem lesz jobb az iPhone vagy a Mac, így teljesen hidegen hagy. :)

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#71150) GALARDO válasza joey04 (#71149) üzenetére


GALARDO
addikt

Az egész Beats üzlet aggasztó számomra, az eleje óta. Nem csak ma.

Fölösleges aggódni, most talán még jobban venni fogják.

Attól még nem lesz jobb az iPhone vagy a Mac, így teljesen hidegen hagy. :)

Ilyet nem is állítottam, hogy jobb lesz. Dre munkásságát, maximálisan elismerem (ahogyan az egész zenevilág), szóval engem nem hagy hidegen. ;)

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.