Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Szerintetek milyen lehet ez a fülhallgató?
-
-
Malachi
addikt
válasz Blaise #16903 üzenetére
kicsit hazabeszélek, ha tudsz hallgass meg valahol egy beyerdynamic DTX101-et. 15k. nekem olyan van, szerintem jobban szól a sennheisernél ezen a szinten. ráadásul nem is látsz olyat mindenki fülében.
de ezen a szinten 12-15 között soksok teljesen elfogadhatót találsz már, érdemes kutakodni. azt nem tudom, fontos-e, hogy headset legyen, vagy elég a sima mikrofonmentes is.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Blaise #16903 üzenetére
Ne vegyél Sennheisert ilyen áron.
Nézd meg a Xearseket, Brainwavzot.Ha kicsit nagyobb összeget akarsz kiadni, akkor esetleg ez a Brainwavz: [link]
Viszont a szakos topikokban biztos tudnak okosakat mondani.
szerk:
Nekem Brainwavz M4-em van és eléggé meg vagyok elégedve, igaz teljes áron nem venném meg. Nagy pozitív, hogy comply foam füldugók járnak a jobbakhoz már, nem gondoltam volna, de tényleg király![ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #16906 üzenetére
Tényleg szép hangja van az M4-nek. Bár én senn-el kezdtem, szóval kerestem a mélyeket. Akciósan viszont nagyon megéri.
Xears anyagminőségre sok a panasz, nem? Meg a flex drive, ami szerintem M4-nél is durva (gumiharanggal).
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Blaise #16901 üzenetére
Ne tévesszen meg a fa, semmivel sem szól jobban, amúgy ez nagyon átlag füles, a szöveg csak körítés mellé. Bayerdynamic már márka. Erős bassus, és nagyon mélyre lemegy. Ha naturális hagzást keresel akkor mélyebbre kell nyúlni. GR07
Vagy valamilyen balans armatúrás füles.vadászcsiga
M1-esem volt, és szépen szólt kiegyenlítetten, de kicsit unalmasan.
korpisakk
A Xearks nem ajánlanám mert bármikor elszállhat. Flex hibával. TDIII-om volt
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Holnap valaki Xms megnyitó?
-
Solar_Wind
senior tag
Én SZIN-ezek
-
Totheground
addikt
válasz Solar_Wind #16921 üzenetére
A négy éves unokahugom is.
@BoboDJ
"pózolj Handrással"Kéne pályázat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #16923 üzenetére
Csiga, nem bírsz túllépni ezen? Addig nyújtózkodj, amíg a házad ér.
i6 Silver
-
máyköl
veterán
Ááá, azért erre a szintre nem süllyedek le.
Szoktam vele dumálgatni mikor néha bemegyek a Duna Plázába, ismerjük már viszonylag régebb óta egymást, inkább ő pózol velem.
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok, nem vagyok jártas a témában, ha lehetséges a válaszokat PRIVÁTBAN kérném.
Ellopták az iPhone 3-amat. Mi esély van, hogy megtaláljam, mi a teendőm? Milyen lehetőségeim vannak?
Illetve mit csinálhat a tolvaj, hogy az életben ne találjam meg? (a Restore megoldás arra hogy minden adat törlődjön?)
Ezekről pár infót írjatok nekem kérlek...
-
Malachi
addikt
hajnalban piac, aztán meló, közben várom majd az éjszakai frontot. hátha ideér. lusta lennék amúgy kimászni a 40 fokban egy jó kis tolongáshoz. meg szájtátani minek, ha vennék valamit, még csak-csak az akció miatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #16924 üzenetére
Befejeztem
BanNor
Hogy szaradna le a keze annak aki ellopta.
Az iphone 4S topikban még nem másoltad be a hsz-ed.[ Szerkesztve ]
-
KraRe
aktív tag
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #16938 üzenetére
Az egy nagy kérdés.
Használhatatlan sz@r. De van. -
SÖ
addikt
Most nézem csak, hogy a válaszokat priviben kérte. Vajon miért?
-
KraRe
aktív tag
Úgy azért hamarabb észreveszi, nem kell 100 hozzászólás közül megkeresnie 5-t ami neki szól, legalábbis szerintem.
Meg mindenhova bemásolja, ezért nem kap értesítést, hogy érkezett hozzászólás.
(#16944) SÖ: nem, nem dobált semmit, normálisan volt wifi, 3g, gps jel is, semmi ilyen problémája nem volt, csak egyszerűen nem találta.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
N.O.V.A. 3 milyen? Érdemes megvenni? Nekem az első rész, nagyon nem jött be.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest