Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Nekem az S7-en olyan tank tok van amit le sem merek fotózni. 200g felett másfél cm 3 részből áll, kijelzőn is ablak. Nem kell fólia. NASA szabvány 👤
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
w333
félisten
Telekomnál szépen lement a 6S ára -70 ezer !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
SÖ
addikt
Nem akarok belemenni de a S7nek szebb képe van [link]
Igazából nem is értem mit csinál a 2. kamera.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Gsx-rr #127646 üzenetére
Magyarországon ma ezt trendnek hívják, és még büszkék is rá. Könnyen jött pénz. Abból lesz az új kocsi. GSM szervizekbe úgy van felvétel hogy az utcáról jött emberkét kinevezik telefon műszerésznek . 😑
Black
Azt sem érzem mit akarnak "jövőre jön a nagy dobás az új desing" Nem ennek a ráncgelvarrott változata jönni 17en? A 7S. Az ugyan így fog kínézni[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Jobb bokeh lesz elérhető, elvben a 2 különböző fókusztávolságú lencse képeit összehasonlítva szoftveresen rak össze egy képet a telefon és így látványosabb bokeh lesz elérhető.
radi8tor: gondolom nem készültek el időben a funkcióval, de már most be akarták mutatni, hogy ne csak az optikai zoom szóljon a Plus kamerája mellett.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gergőke88
addikt
Ismerosom arulja jo árban a 6s-t. Kár, hogy t fuggo
-
Ragnar95
félisten
Pont hogy nem
Az a lényeg, hogy minél erősebb legyen az ellentét a fókuszban lévő tárgy élessége és a háttér elmosása között. Nem vagyok annyira otthon a fotózásban, de az fizikailag lehetetlen, hogy a tárgy és a háttér egyszerre legyen éles...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
w333
félisten
válasz Blaise #127679 üzenetére
Taxis barátom ugyan ilyet hozott mindennel együtt 3M megállt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
agabe
addikt
válasz Hunt3r22 #127671 üzenetére
Majdnem vettem egyet ma
Annyi a hatranya, hogy 60fps-nel nem jo a zoom (baromi lassu mas telokhoz kepest is), es van frame drop, de slow-motionnal is.
Igy hiaba tud jobb kepet loni (ez nem kerdes legtobbszor jobb, csak neha van, hogy pl. tul kontrasztos es normal kep sotet reszeiben elveszhetnek reszletek) a kamera videozas folytonossagaban (talan meg stabilitasban is) alulmarad, es az pl. zavar.
Ettol fuggetlenul kiraly, varom hatha S8-ban ez a hiba se lesz es akkor kiprobalom huzamosabb idore is (1-2 honap )(#127692) w333:
Abban is 200ezer km van ? Nemtom, en ugy vagyok vele ha vennek lehetoleg 80-100ezer km alatt legyen a futasteljesitmeny. Most ceges van, igy nem erdekel ilyesmi, de abban nincs is benne 80ezer km sem[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
4K-ban nincs gond ugy tudom en is (bar akkor nem kapcsolhato be az elektronikus stabilizalas ami pedig igencsak sokat dob szinten..iphoneokban ez ki sem kapcsolhato ezert veri a plus meg az I7 a tobbi gyarto megoldasat) , de 30fps nem olyan mint 60, es mozgokepnel a felbontasnal (legalabbis bizonyos szintu felbontas utan) fontosabb a tobb fps, mert a szem allokepen meg latja a nagyobb felbontast, de normal mozgas kozben nem igazan (csak ha sok a statikus resz a kepen, vagy lassan mozog).
Nem is az a lenyeg...nekem jobban bejon 1080p 60fps mint 4K 30fps videozaskor.
Kinek mi.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Kíváncsi leszek, hogy az oldalán lévő némító gomb mikor tűnik el. Ahogy mostanában mondani szokták "elavult technológia".
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
válasz Blaise #127679 üzenetére
Ez játszott meg egy a CC, de mivel az 5m-nál kezdődik most maradt ez, nagyon szépek ebből nincsenek kombi meg nem kellett. Sok kilométeres meg evidens, hogy nem kell akár autópályán használták akár nem.
Mindegy fater sara ha valami gond lesz vele, én amiket olvasgattam meg mutogattak autós topikba nem vettem volna meg de hát ez van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest