Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
OnePlus 3 gariztatás jelenleg úgy néz ki hogy alkatrészhiány miatt mindenkinek vadiújat küldenek... értsd: fóliás bontatlan vadonat új dobozt (persze visszaküldeni csak magát a készüléket kell)
-
ittakary
nagyúr
válasz madgie #127405 üzenetére
OP3-ról jöttem 6S+ra, szóval tudom miről beszélek: hiába az iOS optimalizálás, sokkal többször újratöltenek a Safari tabok, a FB, és minden app amit gyűrök, mint OP3-on. Ott MINDEN NAP VÉGÉN (!!!) be volt még töltve az aznap reggeli BKK Futár appom (nyilván az az első app amit megnyitok, mikor jön a villamos )
-
madgie
titán
válasz ittakary #127406 üzenetére
Ez oké, csak annyira nem hat meg
Nyilván van az az újratöltés, ami nekem is baromi zavaró, meg alapesetben tényleg az a jó, ha minden elfér a ramban.
Az iOS-re tényleg nagyon kevés volt már az 1 giga, kettővel nemtom, most ugye Samum van, ami TouchWiz-zel is élhető 3 gigával.
-
Gergőke88
addikt
Noh el is vitték a 6+-t.
-
hdanit610
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #76385920 #127420 üzenetére
2 év múlva kb 90 körül fog érni egy 6S, persze ha egy új széria árát nem fogják csökkenteni drasztikusan.
Más mindenkinek: Ha annyira a bukásokat nézegetitek, és arra megy valaki, nem most kellene venni i7-et hanem fél év múlva használtan 180 ezrekért, úgy egy év alatt is 20 ezret buksz, ha most megveszed, 1 év múlva ~100 ezret.
(#127425) ittakary: Igen szerintem se, de sose lehet tudni mit találnak ki, látod SE is megjelent, senki se számított rá ilyen olcsó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Elég sok tesztet néztem amúgy neten eddig i7-ről, 6S-hez képest tudásban kb hangyafaszánnyi a különbség (pl itt egy speed test), kamerától se vannak elájulva. Itt ami egyedül jó dolog az a vízállóság, így akinek most 6S van a flessen kívül szerintem nem éri meg váltani.
Ja és ezeket nem azért írom mert én nem veszek és fikázom, hanem tények... De mint írtam én is megvenném simán ettől függetlenül ha nem zsidósodnék.
-
Tibee86
nagyúr
Az új szériánál már nem zafírból van a touch id meg a kamera? A karcolós tesztből nagyon úgy tűnik nekem, hogy már nem.
B-L-A-C-K: Kamera, nagyobb akku, szín. Már csak ezek miatt is ha most kéne venni akkor azt a +40 ezret nem sajnálnám az újért a 6s-sel szemben. 6S-ről viszont ahogy te is írod nem biztos, hogy megérné a csere.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #127431 üzenetére
E videó alapján semmi értelme sincs váltani 6S-ről, úgyhogy minden marad a régiben egyelőre. Ha kapok valami ellenállhatatlan ajánlatot, akkor azért elgondolkodom rajta, de addig nyugodtan ülök, hátradőlve.
Azért, ha valaki beszerez egyet és nem érzi rosszul magát attól, hogy pár kézen "átmegy", akkor szervezhetnénk egy "Üdvözlünk iPhone 7" talit. Mit szóltok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #127433 üzenetére
Most nem is arról beszélek hogy új 6S vagy új i7, mert egyértelmű i7. Hanem ahogy írtam is meglévő 6s tulajok ha fless részét nem nézik, nem válltanék egyből.
Amúgy még extraként ott a stereó hangszóró, ezt ugye videók nem adják át, de biztos jól szólhat.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #127431 üzenetére
Kameratol tobbet vartam, bar meg lesz melyrehatobb teszt, de ugy tunik Samu S7-et nem eri be teljesen a rosszabb fenyviszonyok kozotti fenykepezesben, minden masban meg 6S szintu.
Ami jo, hogy sima 7-es is megkapta az OIS-t.
Elegge kamera manias vagyok, es nagyon sok telo kepes mar jo szintet hozni mukodesben, igy nekem kamera talan a legerossebb motivacio valamelyik megvasarlasara.
Ha most kellene vennem sima 7 es 6S plus kozott gondolkodnek, mert 7 plusban nem latom az ultra jot a zoom lehetosegeben (perpill).
Ha szamit a penz akkor hasznalt (de mondjuk csak par honapos) 6S plus 64GB 200ezer alatt jobb vetel mint egy I7 128GB majdnem 300ezerert, persze 1-2 honap mulva (meg utana) mar szurken behozottak arai javulnak, de 240-250 ala meg egy darabig nem megy az I7 128GB (talan ev vege fele, meg ahogy lesznek hasznaltak abbol is) -
agabe
addikt
válasz Tibee86 #127438 üzenetére
Gsm boltok penzehsegen mulik, mivel 32-es megkapta most a 16-osok eddigi hivatalos arat, igy ahhoz kellene inkabb igazodnia a szurke araknak is az meg mar most is 170ezer koruli, de sanszos a 180ezer a 32-esekre legalabbis amig 16-osok ki nem futnak teljesen keszletekrol.
(#127424) B-L-A-C-K:
2 ev mulva 90 ..hat nagyon max es csak ha fuggetlen, de azert nem lehetetlen, es persze forint arfolyam is bekavarhat addigra.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz madgie #127409 üzenetére
Droidon azert vigyazni kell mennyi minden van a hatterben, mert szepen eszi a telepbol a naftat. Ha jopar oraig nem hasznalod akkor mar jobb ha inkabb ujratoltoget.
IOS-en nem szamit ha hatterben van jopar app nem lesz igazan gyengebb az akkuido, es 2GB-al jobb "multitaskingban" mint 4GB-os androidos telok.
Probalgatok megint droid csucstelokat is (ha sikerul egy S7-et legkozelebb), es bizony jok. Vannak elonyei, nomeg hatranyai mindkettonek folyamatosan, de osszessegeben mar kb. mindegy mit hasznalsz ha jol van osszerakva a cucc, es mindketto rendszernek sajat hulyesegek vannak amiket vagy megszoksz vagy utalod es a masik jobb neked.(#127388) Gergőke88:
Na vegul megremegett a kezed es vettel istyle-bol I7-et ?[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
madgie
titán
válasz radi8tor #127447 üzenetére
Ezeknél, akik azt is látni szeretnék, mikor nyitottad meg a kasszát, kint ülnek az autóban laptoppal, beütötted-e a beütnivalót? Ezeknél még a 360 fokos kamera is beleférne
Csak olyankor fagy le egyébként, ha valami kommunikációs bakija van az Adóügyi Ellenőrző Egységgel.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Tomorrowland 2017 Expands to Two Weekends
21 - 23 July 2017 & 28 - 30 July, Boom, BelgiumPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest