- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pár hónapja áron alul egy ismerősömtől vettem egy ipad 3-at. A hibája az volt, hogy a jobb alsó sarokban az érintőpanel kicsit "elengedett". Emiatt alá ment a por is és néha alá is párásodott. Pár napja véletlenül leejtettem így már elég nagy felületen vált le az érintő, könnyen ki is fordult belőle és elvittem egy szervizbe. Itt azt mondták, hogy valószínűleg a régi érintőpanelt már nem tudják megfelelően eltávolítani és újra visszahelyezni, hanem teljesen új panel kell. Mivel tudom, hogy a panelnek nem volt baja, semmilyen külsérelmi nyomot nem láttam rajta és jól is működött, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy előfordulhat-e ilyen, hogy ebben az esetben az egész panel cserére szorul, vagy inkább csak le szeretnének húzn
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 16 2 4 Sand Storm 16GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi előre is a válaszokat!