Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pár hónapja áron alul egy ismerősömtől vettem egy ipad 3-at. A hibája az volt, hogy a jobb alsó sarokban az érintőpanel kicsit "elengedett". Emiatt alá ment a por is és néha alá is párásodott. Pár napja véletlenül leejtettem így már elég nagy felületen vált le az érintő, könnyen ki is fordult belőle és elvittem egy szervizbe. Itt azt mondták, hogy valószínűleg a régi érintőpanelt már nem tudják megfelelően eltávolítani és újra visszahelyezni, hanem teljesen új panel kell. Mivel tudom, hogy a panelnek nem volt baja, semmilyen külsérelmi nyomot nem láttam rajta és jól is működött, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy előfordulhat-e ilyen, hogy ebben az esetben az egész panel cserére szorul, vagy inkább csak le szeretnének húzn
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi előre is a válaszokat!