- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomturkey
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pár hónapja áron alul egy ismerősömtől vettem egy ipad 3-at. A hibája az volt, hogy a jobb alsó sarokban az érintőpanel kicsit "elengedett". Emiatt alá ment a por is és néha alá is párásodott. Pár napja véletlenül leejtettem így már elég nagy felületen vált le az érintő, könnyen ki is fordult belőle és elvittem egy szervizbe. Itt azt mondták, hogy valószínűleg a régi érintőpanelt már nem tudják megfelelően eltávolítani és újra visszahelyezni, hanem teljesen új panel kell. Mivel tudom, hogy a panelnek nem volt baja, semmilyen külsérelmi nyomot nem láttam rajta és jól is működött, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy előfordulhat-e ilyen, hogy ebben az esetben az egész panel cserére szorul, vagy inkább csak le szeretnének húzn
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- IPTV App Live stream - Androidra
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi előre is a válaszokat!